Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
- This topic has 580 replies, 159 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
5ander.
-
AutorPostitused
-
detsember 2, 2009 at 1:09 p.l. #238959
vibe112
MemberAsi võiks ikka suure kella külge minna ja kogu tõde viimase kümne aasta jooksul EKFL-is toimunust peaks päevavalgele tulema. Kui keegi üldse mida saladuslikku teab?? See Kiivikase toidulisandite äriajalugu peaks ju antud situatsioonis siis samuti kõigile Eesti rahava kodanikele selgeks saama. Ärgu siis olgu kellegil enam saladusi, on kergem elada. Kui Bonsuna teab asju, mida enamik ei tea, siis päästku keelepaelad valla. “Kaua sa kannatad……” Need kaikad, mis sulle kodaratesse on loobitud tuleb loopijale tagasi visata….pigem juba sügavale …sse lükata.
JÕUDU TÖÖLE!
detsember 2, 2009 at 1:14 p.l. #238964gmaster
MemberOtt on vapsee uhkeks ja õhku täis läinud. Nii ülbeks ka nüüd minna ei maksa.Kui võtta intervjuu:
Figureerite viimasel ajal tõesti meedias väga mitmel rindel. On see pigem edevus või on eesmärk elatist teenida?
Teie küsimused on sellised, et meie jutt ilmselt pikalt enam ei kesta! Ma teen asju, mis tunduvad mulle huvitavad.
Mis seal küsimuses nüüd siis häda oli?
Eks ka ajakirjanikule kehtivad viisakusreeglid ja inimesel on õigus vestlus lõpetada, kui tunneb et teine asja väga isiklikuks või isegi solvavaks ajab.
Ma oleks antud olukorras samamoodi vastanud ilmselt.
detsember 2, 2009 at 1:15 p.l. #238965emmimees
MemberNjah.. Argoga on asi selge ..nüüd saame lõpuks Oti kallale minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 2, 2009 at 1:25 p.l. #238970siekmak
MemberOtt võiks siis siin Kalmuse väited ümber lükata või rääkida nagu assjad olid. Mitte meedias pa*andada nagu EIT
detsember 2, 2009 at 1:25 p.l. #238971artikkel
MemberEks ka ajakirjanikule kehtivad viisakusreeglid ja inimesel on õigus vestlus lõpetada, kui tunneb et teine asja väga isiklikuks või isegi solvavaks ajab.Ma oleks antud olukorras samamoodi vastanud ilmselt.
Ja mis sa selle peale kostad, et Ott ikkagi õhku täis ja ülbeks läinud?
Mina igatahes võtsin küll praegu teistsuguse hoiaku Oti suhtes selle intervjuu põhjal.
+ see
Kümme aastat on kadedad rivaalid mind süüdistanud, üks neist oli Marek Kalmus (korduvalt dopinguga patustanud kulturist – toim).
OTT, äkki avaldad ka need teised “pahad poisid”, kes sind süüdistanud on. Ootan huviga.
detsember 2, 2009 at 1:31 p.l. #238972vibe112
MemberJah, Oti ja Mareki ühist debatti oleks vaja otseülekandes kas raadios või televisioonis. Las siis lükkavad ümber või närivad läbi üksteise arvamusi eelnenud karjääri jooksul toimunust. Siis selguks alles neist kõige kõvem mees. Eeldusel muidugi, et räägitakse ära kõik, mis südamel on, ilma eelnevalt kokku leppimata.
detsember 2, 2009 at 1:32 p.l. #238973gmaster
MemberJa mis sa selle peale kostad, et Ott ikkagi õhku täis ja ülbeks läinud?Mina igatahes võtsin küll praegu teistsuguse hoiaku Oti suhtes selle intervjuu põhjal.
+ see
Kümme aastat on kadedad rivaalid mind süüdistanud, üks neist oli Marek Kalmus (korduvalt dopinguga patustanud kulturist – toim).
OTT, äkki avaldad ka need teised “pahad poisid”, kes sind süüdistanud on. Ootan huviga.
Ma kostan selle peale, et ma ei tee selliseid järeldusi artiklite põhjal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (ei kamentaari)detsember 2, 2009 at 1:37 p.l. #238978pökk1
Memberkle ott, tõmba tagasi, oled nyyd rahul, kalmusele keerasid, nyyd aderile ja mulised ka siin.
kas sa kujutad ette, kui paljud sulle hetkel peksa annaksid, et nyyd keera volüümi vaiksemaks.arvan, et sa ei taha pimedas tänavas kalmuse või aderiga kohtuda, see ei oleks hea.
detsember 2, 2009 at 1:41 p.l. #238981gmaster
MemberJah, Oti ja Mareki ühist debatti oleks vaja otseülekandes kas raadios või televisioonis. Las siis lükkavad ümber või närivad läbi üksteise arvamusi eelnenud karjääri jooksul toimunust. Siis selguks alles neist kõige kõvem mees. Eeldusel muidugi, et räägitakse ära kõik, mis südamel on, ilma eelnevalt kokku leppimata.Arvad et kulturism on nii tähtis ala?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alo TV vbl viitsiks üle kanda, muud võtavad asja ikka üsna huumoriga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. Keegi ei keela seda asja kasvõi fitnessi kontoris teha kaameraga ja pärast siia üles panna, esitage üleskutse;)
detsember 2, 2009 at 1:42 p.l. #238982Samakamees
MemberSee teema meelitab ka igasuguseid ligi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järjest ajukamaks see asi muutubdetsember 2, 2009 at 1:45 p.l. #238985Bulk
MemberMeie väikese “konnatiigi” kulturistid peaks hoopis teineteist toetama ja sõbrad olema, sest ega teid ju siin palju ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga selle asemel keeratakse teineteisele võidu p….e!detsember 2, 2009 at 1:47 p.l. #238988TõnuE
MemberRohkem lugupidamist teineteise suhtes.
Minge parem trenni, mis te ilgute siin teineteise kallal.
Oleme ju täiskasvanud inimesed
detsember 2, 2009 at 2:00 p.l. #238994SHOXi
MemberHuvitav mitu uut kasutajat on tulnud juurde siia foorumisse tänu sellele teemale ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suht rekord arv postitusi siin teemas nagu jututuba juba
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 2, 2009 at 2:08 p.l. #238996emmimees
MemberKindlasti on see teema toonud ka päris uusi kasutajaikuid ehk mõni ei taha oma nime alt postitada kõike lihtsalt, mine tea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 2, 2009 at 2:34 p.l. #239008Marko Terasmaa
MemberTunnistan ausalt- ma tegelikult tahaksin sinuga koos pelmeene süüa ja piima juua, aga hetkel ei saa- järgmisel nädalal võistlused. Kui tagasi olen, siis lähme laupäeva õhtul 1/2 KUUS pelmeene sööma ja sõprussuhteid taastama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…et varjatud reklaam oleks tõhusam siis täpsustaks kohta ja aega…kell pool kuus pubis POOL KUUS. Pelmeenid ja Marekule Saku Tume minu poolt. Imrele mahl ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- The topic ‘Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?’ is closed to new replies.