Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
- This topic has 580 replies, 159 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
5ander.
-
AutorPostitused
-
november 30, 2009 at 8:17 p.l. #238473
Bonsuna
MemberMa ei usu, et USAs “satuvad” keelatud ained lisandite sisse, see ei ole ju nii lihtne, et lihtsalt panen ja müün, on olemas 100 erinevat kontrolli ja kui tehase töötajad peaskid sellest veel teadma(mis oleks 100% loogiline, sest ega omanik üksi ei käi salaja kuskil tootmisliini juures näpuotsaga pulbrit sisse poetamas kuskile), siis on vahelejäämisrisk väga suur ja vahelejäämine tähendaks katastroofi firmale, vähemasti USAs kindlasti.Aga kui ma eksin ja on levinud jutud, et tõesti puistatakse lisandite sisse midagi, siis oleks sellest kindlasti teadlik ka hr Ader ja pidi arvestama selle võimalusega, tellides mingi vähetuntud tootja kama jumalteabkust.
Või äkki ntx Whey Gold Stanadard, mis kirp mulle müüs, sisaldab ka stanakat või metakat? Krt usun, et mitte, hüppelist arengut pole seda tarvitades märganud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõsi ta on, et firmale on risk suur aga võita on ka palju, seepärast ka selliseid asju on juhtunud. Mida rohkem raha lõhna seda suuremalt riskitakse.
november 30, 2009 at 8:28 p.l. #238479emmimees
MemberKas mingi aeg ei muudetud mitte emv toimumise kuupäeva natuke aega ettepoole?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 8:33 p.l. #238482Bonsuna
MemberKas mingi aeg ei muudetud mitte emv toimumise kuupäeva natuke aega ettepoole?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vale vastus, seal oli midagi “sügavamat”.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 9:27 p.l. #238502-zek-
MemberTeeme aastajase pausi ja siis sammume lavale. Pausiga kaasnevad on siin, võeti kontrolli.
november 30, 2009 at 9:28 p.l. #2385034Qlimax
MemberKallid inimesed, ärge mõistke kedagi hukka. Meil kellegi ei ole sellist õigust, küll aga on õigus oma arvamusele. Ainult Ader ise teab oma südames, kuidas asjad tegelikult olid ning mõistlik oleks see teema siin ammendada.Väga õige ! Nagu Louie Simmons on öelnud: “Who are you to judge me and who am I to judge you.” Ehk siis tõlkes: “Kes oled sina, et minu üle kohut mõista ja kes olen mina, et sinu üle kohut mõista.”
november 30, 2009 at 9:37 p.l. #238504kame
ModeratorSee lisanditesse keelatud stuffi lisamine tundub kahtlane, aga ega keegi poleks arvanud, et NPNK kaardireklaam on tulemas sama logoga mis enne tänavatele spreiga lastud – maksid trahvi ära – summat ei mäleta, aga üks turundus guru väitis surmkindlalt et jäid nad sellega plussi.
Sama lugu nende Nike skorpioni seeriaga…
november 30, 2009 at 10:06 p.l. #238506Peyote
Membertäitsa hullu paned või???täitsa õiget juttu räägin.mida kõvem tase on kulturismis seda rohkem käsi sinna stero poole kipub.nii on.ei pea kedagi silmas.
november 30, 2009 at 10:45 p.l. #238509NYC_homeboy
MemberVaidleksin sulle vastu… USA-st saab nii mõndagi head. Loomulikult ei räägi me suurte toidulisandite kettide toodetest.Noustun,usas on voimalik poest naiteks GNC’st ja Vitamineshoppe’ist osta toidulisandeid mis annavad sulle testides postiivse tulemuse.Elan ise siin ja tean mida siis myyakse ja vabalt saadavat on.Pealegi ,et tulla turule oma toidulisanditega selleks ei pea toestama FDA’le (food and drug administration) et su toode teeb seda mida sa ytled et see teeb.Vastupidi FDA peab seda ise toestama sulle et see ei tee seda mida sa ytled et see teeb.Googeldage naiteks sellisedi tooteid nagu spawn,masterdrol,havoc,epistane,sus500.Taolisi tooteid on veel ja veel mida on voimalik osta nii poest kui ka netist tellides.Nii et usas toidulisanditest on voimalik saada positiivne testi tulemus
november 30, 2009 at 11:03 p.l. #238510fatness.ee
Member11 korda järjest eesti meister olla, ja mitte dopingukontrollis feilida, retsept mees!
detsember 1, 2009 at 6:10 e.l. #238522Raivo Piiber
Memberdetsember 1, 2009 at 7:08 e.l. #238527Aile
MemberSee info on Sul kahjuks vananenud. Taldrik sai valmis ja Ain lendas sellega …. (ma ei ütle, kuhu)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lehma kohta info puudub …T2nu k6ikv6imalikule elektroonikale, mis paikneb selle talerka pardal, on meil k6igil v6imalus ka selle lendu j2lgida. Panen lingi oma blogisse.
Minuni tulnud viimase info p6hjal otsiti sobivat skafandrit, et tulnukatydrukule tehtav kniks oleks piisavalt seksapiilne…
Pysige moodsad…nagu kirp ytleb….kuid eelk6ige pysige lainel.
detsember 1, 2009 at 8:34 e.l. #238548P-A-U-L
Member“Ma olen vilets juht,” lausus Tokko.
Ma olen seda kogu aeg arvanud, aeg oleks vahetuseks, et etteotsa saaks inimene, keda huvitaks ala areng laiemalt, mitte üks konkreetne inidiviid ja tema heaolu.
detsember 1, 2009 at 8:38 e.l. #238549hipi
MemberJa nagu iga teistki toidulisandit, manustas Ader seda iga päev. Täpsustuseks: Ader tellis neli kilo Geineri-nimelist toodet, mis maksis 350 krooni. Mida mees aga väidetavalt ei teadnud, on fakt, et Geiner sisaldab keelatud ainet stanozololi. Kurikuulsat anaboolset steroidi, millega jäi omal ajal vahele näiteks sprindiäss Ben Johnson.
detsember 1, 2009 at 8:40 e.l. #238551kunnar
MemberVale vastus, seal oli midagi “sügavamat”.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oli see seotud selle looga kuidas otse MM-le minnakse?
detsember 1, 2009 at 8:56 e.l. #238555Arvejomm
Memberusa-st 4kg pulbrit 350 eeku??? mis krt, meil tahetakse 5x väiksema koguse eest sama summat saada… :S
-
AutorPostitused
- The topic ‘Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?’ is closed to new replies.