Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
- This topic has 580 replies, 159 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
5ander.
-
AutorPostitused
-
november 28, 2009 at 11:46 e.l. #237521
JACKO
MemberMis kurat ennustada! Varuge rahvas kannatust! Küll selguvad tulemused ja saab ka kõigi uudishimu rahuldatud!
november 28, 2009 at 11:50 e.l. #237524emmimees
MemberRahvas nõuab tõde …ja kohe!
november 28, 2009 at 11:51 e.l. #237525Annika Pärtel
MemberMis kurat ennustada! Varuge rahvas kannatust! Küll selguvad tulemused ja saab ka kõigi uudishimu rahuldatud!Ee…mis kuupäeval siis umbes…?
november 28, 2009 at 12:00 p.l. #237531Raul23
MemberJa mis siis nagu paremaks saab kui RAHVAS teada saab.
Minul on küll igaljuhul jumala po…i kelle test on positiivne või negatiivne.
Sellin on minu arvamus…………
november 28, 2009 at 12:05 p.l. #237534ROtter
MemberJa mis siis nagu paremaks saab kui RAHVAS teada saab.Minul on küll igaljuhul jumala po…i kelle test on positiivne või negatiivne.
Aga kui sa oled võistleja ja poodiumile ei saa, sest dopingupatune on sinu kohal. Ja siis antakse sulle kabinetivaikuses medal või saadetakse Smart postiga. Aitäh.
november 28, 2009 at 12:08 p.l. #237537Raivo Piiber
MemberJa mis siis nagu paremaks saab kui RAHVAS teada saab.Minul on küll igaljuhul jumala po…i kelle test on positiivne või negatiivne.
Täiendaks Ralfi veel, et tegemist on kahe persooniga, keda tunneb ka Eesti üldsus laiemalt, mitte vaid ala harrastajad. Negatiivne uudis (proovide positiivne vastus) omaks suhteliselt laia kõlapinda ning ei reklaamiks kulturismi just mitte kõige soodsamas valguses …
november 28, 2009 at 12:11 p.l. #237540ROtter
MemberTäiendaks Ralfi veel, et tegemist on kahe persooniga, keda tunneb ka Eesti üldsus laiemalt, mitte vaid ala harrastajad. Negatiivne uudis (proovide positiivne vastus) omaks suhteliselt laia kõlapinda ning ei reklaamiks kulturismi just mitte kõige soodsamas valguses …Selle peale tuleb varem mõelda.
november 28, 2009 at 12:13 p.l. #237542Raul23
MemberAga kui sa oled võistleja ja poodiumile ei saa, sest dopingupatune on sinu kohal. Ja siis antakse sulle kabinetivaikuses medal või saadetakse Smart postiga. Aitäh.Seda ka muidugi ja Teil on igati õigus………………vahel lihtsalt ajab see inimeste üleliigne vingumine vihale kuigi nendest vingujatest võibolla üksik on selline kes käib sellistel võistlustel.
Aga jah loomulikult niisuguste keelatud ainete kasutamine on paha ja peab olema piisavalt tark et ei jääks vahele.
november 28, 2009 at 12:16 p.l. #237543BRIKI
MemberSeda ka muidugi ja Teil on igati õigus………………vahel lihtsalt ajab see inimeste üleliigne vingumine vihale kuigi nendest vingujatest võibolla üksik on selline kes käib sellistel võistlustel.Aga jah loomulikult niisuguste keelatud ainete kasutamine on paha ja peab olema piisavalt tark et ei jääks vahele.
Ikka piisavalt tark, et ei kasutagi üldse.
november 28, 2009 at 12:19 p.l. #237544Jurok
MemberEestlaste lemmik toit on teine eestlanne……
november 28, 2009 at 12:22 p.l. #237546Annika Pärtel
Sul võibolla jah, sa vist lavalaudu ise kulutamas ei käi… Kui aga oled võistleja, treenid nö puhtalt, siis on VÄGA ebavõrdne, kui sinu kategooria võidab näiteks inimene, kes keelatud aineid kasutab (jätab need näiteks teatud ajal ära, ja on ka proovis “puhas” poiss). Milles siis probleem- aga selles, et poliitika näeb ette KÕIK PUHTALT, aga mitte seda, et mõni kasutab ja mõni mitte. Teine variant- kasutagem siis kõik, aga ärgem siis ka mölisegem ja kontrolligem sel juhul!
Kui aga näed, kuidas osade võistlejate mass ja kuivus hakkavad muutuma juba utoopilisteks (Eesti taseme kohta), siis paneb ikka mõtlema küll… miski uus kõva valgupulber? Hüpet toitumis- ja trennikava? Või midagi muud?
november 28, 2009 at 1:09 p.l. #237559Bonsuna
MemberKõik tulemused avalikustatakse kui need on lõplikult selgunud ja kinnitatud, seniks kuni EKFL ei ole saanud lõpliku vastust (Eesti Antidopingu liidust) ei saa ka midagi varem teavitada.Loodan ,et vastus on ammendatav (Ja igasugune spekulatsioon, mingist kinnimätsimisest ootab niikaua kui tulemused selguvad).
Sinu jutt on Ott absoluutselt õige, just nii need asjad käivad või käima peaks, küll aga tuletan sulle ja ka teistele, noorematele ala huvilistele meelde aastat 2001 kui Eestis jäid “vahele” / jutumärgid panin ennekõike silmas pidades enda tollast proovi tulemust, Tkašenko eest ei oska rääkida/ esimesed kaks kulturisti. Marek Kalmus ja Viktor Tkašenko.
Väljavõte minu kirjast EOK presidendile M. Siimanile, millega lootsin saada tollal õigluse jalule seatud. Niisiis:
19 nov. 2001 a helistasin ma EKAS-i /Eesti Kulturismi Arendus Selts tollal/ presidendile Hr A. Tokkole, et teada saada dopingu kontrolli tulemusi. Nimelt ootasin ma auhinnaraha mida enne dop tulemuste selgumist välja ei maksta.
Hr. Tokko vastas, et midagi rõõmustavat ei ole on kaks positiivset ja üks negatiivne vastus. Nimesid ta ei teadvat kuna ametlik paber pidi saabuma Eestisse 22 nov.
Ometi oli aga juba 21 nov Õhtulehel teada kõik, nii nimed kes jäid vahele ja ained pluss veel muu soust sellest kui õudne vend see Kalmus ikka on.
Intervjuu andis Õhtulehele tollane EMV korraldaja Hr Peeter Jõgioja./praegune tuntud sarviktrummar
/ Kuidas on võimalik, et nimetatud Hr juba tulemusi teadis?Samal päeval kui see jama lehes ilmus olin Tallinnas ja andsin TV 3 le intervjuu. Ütlesin seal oma arvamuse asjast. Intervjuu võeti ka Hr Tokkolt. Ta ütles, et kahe sportlase tulemused olid positiivsed, teada on ka ained mis leiti kuid pole teada kumb sportlane mida kasutas, sest ametlikud paberid saabuvad alles 22 novembril. /tuletan meelde, et intervjuu andsime samal päeval kui õhtuleht juba kõike teadis./ Aga arvan, et Kalmus tarvitas methandionini, lõpetas Hr, Tokko. /nii Tokkolik, onju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> /Kuidas võis ta midagi sellist öelda või arvata kui paberid saabusid tõesti alles 22 nov, ehk siis päev peale intervjuude andmist tv 3 le???
Seda on näha ka Eestisse saabunud faksilt. (ärge uuriga kust ma selle sain, samuti teiste sportlaste dop kontrolli protokollide koopiad)/mis on mul alles siiani/
Ja ime küll. Tokko arvamus osutus “tõeks”. Kas on EKAS-i presidendi näol tegemist uue SELGELTNÄGIJAGA!?

Pange tähele, tolle aasta EMV sed toimusid Tartus 4 nov ja vähem kui 20 päevaga oli Kalmus Õhtulehes risti löödud. / võimalik, et nüüd võtab testimine aega kauem, on põhjalikum või mis iganes aga, kulla seltsimehed, KELLE HUVIDES OLI TOLLAL TEGUTSEDA NII NAGU MA SIIA JUST KIRJA PANIN!?
See on vaid lühike lõik, koos praeguste kommidega sulgudes, millega ma EOK presidendi jutul siis käisin.
Kui ma kogu kirja siia ülessse paneks kuidas terve see dop protseduur tollal käis, keda kontrollis nähti keda mitte, kuidas ja kuna /kellaajaliselt/ täideti dop kontrolli protokolle, mida vastas tollase Eesti antidopingu org juht Hr Mardna mulle kui küsisin, et miks protokollides olevate kellaaajd ei kattu sellega kuna sportlane kontrollis viibis jne jne. Praegustel ala puhtusesse uskuvatel noortel kukuks karp maani lahti ja nii mõnigi sinisilm muutuks häguseks halliks.
/EESTIS ON NII TORE OLLA VÕISTLEV KULTURIST
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> /november 28, 2009 at 1:32 p.l. #237567Alexander Andrusenko
ModeratorKas keegi seletaks mulle, mida nende kuseproovidega tehakse 2-3 KUUD? Kas nad tõesti teevad iga päev 3 kuud järjest 8 tundi päevas 2 kuseprooviga mingeid ülikeerulisi manipulatsioone? Või on neil päevas 10 dopingtesti ja kõik tuleb läbi proovida ning need EMV-l antud proovid on järjekorra lõpus?
Mulle tundub, et nad nokivad 3 kuud järjest nina ja siis ühel kenal õhtul otsustavad, et võiks nina nokkimise arvelt natuke tööd ka teha vahelduseks, ja siis ühe päevaga teevad kõik ära.
Miks peab mingi 2 proovi läbianalüüsimine aega võtma 2-3 inimkuud? Miks peab mõnekümne pildi ülespanek aega võtma 2 kuud? Miks inimesed ei viitsi mitte millegagi tegeleda? Miks on alati nii, et mitme tuhande peale on vaid 1 inimene, kes viitsib, tahab ja teeb? See ikka ei anna mulle rahu.
november 28, 2009 at 1:34 p.l. #237566jrx
MemberMiks inimesed ei viitsi mitte millegagi tegeleda? Miks on alati nii, et mitme tuhande peale on vaid 1 inimene, kes viitsib, tahab ja teeb? See ikka ei anna mulle rahu.Vasta sellele küsimusele / mõtle välja adekvaatne viis kuidas vastata ja sa oled leidnud mõnituhat viisi kuidas saada väga rikkaks ja kuulsaks:)
Aga rahutus on hea.
Ja nagu öeldakse, siis “Be the change you want to see in the world” (M.Gandhi)
Peace
november 28, 2009 at 1:37 p.l. #237568Sten
Member