Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
- This topic has 580 replies, 159 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
5ander.
-
AutorPostitused
-
november 30, 2009 at 5:36 p.l. #238327
rennosport
MemberStanakat kasutas ju ka meie teine Eesti meister, sedapuhku siis naiste sprindis
Kui ma kuulasin Doktor Margna kommentaari sprinteri jutu kohta, siis punkt 1 oli, et see aine ei satu organismi mingi valgupulbri kasutamise teel, vaid 100% süstlaga.
Meil on siis 2 võimalust kas uskuda Eesti parimat spordiarsti või Argo Aderit???
Jälle puhas spekulatsioon, mis tuginevad faktidele, ärge mind selle eest nüüd risti lööge:)
november 30, 2009 at 5:40 p.l. #238335Erkko
MemberMõnes artiklis räägitakse juba, et B proovi tulemused käes, kuid samas mõnes artiklis räägitakse, et Argo pole veel tulemusi kätte saanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 5:43 p.l. #238338Peyote
MemberNo aga kui Ader tõesti tõtt räägib on ta loll ning ei kõlba treeneriks.nii tasemel mees peaks ikka teadma,mis asi mida sisaldab.isegi
kangi all värisevad pumpajad kes tüdrukute pärast pumpavad teavad mis mingi toidulisand sisaldab tavaliselt.nii arukalt mehelt nii
loll jutt.aga seda ainet saab ainult süstida ning arvatavasti on ader aineid ennemgi tarvitanud,kui tõesti ei ole siis müts maha,aga
vabandust tõesti kahtlus jääb.nii kogenud mees ikkagi ju.
november 30, 2009 at 5:46 p.l. #238344marko357
MemberNojah aga näiteks fitnessi poes müügil oleval Proteiin no1 sisaldab metaani, mida pole samuti märgitud pakendile
november 30, 2009 at 5:46 p.l. #238345Kask
MemberKui 200 posti vabas teemas täis läbustatakse, siis oleks juba kõva mees?Mis näitaja see postituste arv üldse on?
Mingisugune osa sellest on läbu, ei vaidle vastu.
Ma arvan, et see siiski näitab kasutaja teadmiseid (kindlasti on ka erandeid).
november 30, 2009 at 6:03 p.l. #238359Capricorn
MemberKasutamisest ja vahele jäämisest ei viitsi enam rääkida, aga minu arust mees, kellel mingi eneseväärikus ja au säilinud on, ei peaks sellisel juhul valetama. Ükskõik millise hinnaga see tõde on. Kahjuks jah tänasel päeval tihti räägitakse asjadest nii, nagu endale kasulikum on, mitte nii nagu tegelikult on. Kahju kui enda nimi raha, edu ja kuulsuse nimel maha müüakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 6:05 p.l. #238361Archangel
MemberNojah aga näiteks fitnessi poes müügil oleval Proteiin no1 sisaldab metaani, mida pole samuti märgitud pakendileJa kust kohast selline info?
Üks eesti populaarsemaid ja odavamaid valgupulbreid on paksult metaani täis? Huvitav mida kõik internetist teada ei saa…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 6:07 p.l. #238366emmimees
MemberOdav ta nüüd küll ei ole.
Aga miskipärast on see jah pandud siin poes kategooria Spetsiaal alla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 6:10 p.l. #238372runts
MemberOdav ta nüüd küll ei ole.Aga miskipärast on see jah pandud siin poes kategooria Spetsiaal alla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>spetsiaali all on ta kollageeni pärast. Liigestele hea
november 30, 2009 at 6:27 p.l. #238382vend vähk
ModeratorNojah aga näiteks fitnessi poes müügil oleval Proteiin no1 sisaldab metaani, mida pole samuti märgitud pakendileJärjest hullemaks läheb!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ok, ma ka toetan jaburate kuulujuttudega seda väikest konnatiiki: Nimelt Pärnu mehed Raivo ja Ain on tulnukad ja nad ehitavad Kimberi klubis lendavat taldrikut. Aia taga on neil viie udaraga tulnukkits, kellest lüpstakse välja dopingurikast kitsepiima.
Uskumatud teemad on siin täna üles võetud, aga samas huvitav teada, mis tegelased siin koos on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 6:29 p.l. #238386Raivo Piiber
MemberJärjest hullemaks läheb!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ok, ma ka toetan jaburate kuulujuttudega seda väikest konnatiiki: Nimelt Pärnu mehed Raivo ja Ain on tulnukad ja nad ehitavad Kimberi klubis lendavat taldrikut. Aia taga on neil viie udaraga tulnukkits, kellest lüpstakse välja dopingurikast kitsepiima.
Uskumatud teemad on siin täna üles võetud, aga samas huvitav teada, mis tegelased siin koos on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See info on Sul kahjuks vananenud. Taldrik sai valmis ja Ain lendas sellega …. (ma ei ütle, kuhu)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lehma kohta info puudub …november 30, 2009 at 6:33 p.l. #238390ants16
MemberKuskil internetis ringvaate kordust on ka võimalik vaadata?
november 30, 2009 at 6:34 p.l. #238391rait83
MemberAder teadis, et eestikatel võetake dopingu proovi. Ta võistles oma kategoorias üksi. Minu arust on ta niigi küllalt suur mees. Mis pidi siis selle tõuke andma, et seda keelatud ainet manustada? Eestikate medal küll vaevalt nüüd see motivaator oli. Oleks siis veel Otile ära pannud absoluudis aga ei midagi…
november 30, 2009 at 6:36 p.l. #238394Wire
MemberNojah aga näiteks fitnessi poes müügil oleval Proteiin no1 sisaldab metaani, mida pole samuti märgitud pakendilemnjaa.. nendel no1 kottidel, mis ma ostnud olen, on küll kirjas. Äkki sa ei saanudki metaaniga proteiini? :S
november 30, 2009 at 6:41 p.l. #238398Vägivaldur
MemberNojah aga näiteks fitnessi poes müügil oleval Proteiin no1 sisaldab metaani, mida pole samuti märgitud pakendileSüüdistad tootjat valgukotti peeretamises ning selle deklareerimata jätmises?
-
AutorPostitused
- The topic ‘Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?’ is closed to new replies.