Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
- This topic has 580 replies, 159 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
5ander.
-
AutorPostitused
-
november 30, 2009 at 10:34 e.l. #238109
M.M.
MemberTere!Nüüd siis on alaliit üles pannud ka ametliku teate selle äärmiselt kahetsusväärse juhtumi kohta ning igal ühel on õigus välja öelda oma seisukoht. Hetkel ma veel seedin seda olukorda ja püüan korraks aja maha võtta ning kaasa mõelda kes, miks, kus ja kuidas. Niisama lahmima hakata ei ole mõtet. Minul endal on 11-14 detsembril 2009 Hispaanias maailma meistrivõistlused ning kindlasti olen arvestanud, et seal saadetakse mind võib-olla dopingukontrolli ning ei tahaks kuidagi suurvõistlustel Eesti Kulturismile ja mundrikandjana ka Eesti riigile häbi teha. Võistluseelses ettevalmistuses ei kasuta ma isegi kreatiini arvestades, et dopingukontrollid võidakse saata Hispaania naaberriiki Prantsusmaale ja selles riigis pidi kreatiin olema keelatud ainete nimekirjas(Üllatus-üllatus kõigile neile, kes näitavad näpuga Eesti parimate kulturistide poole ja süüdistavad dopingukasutamises. Selle näite põhjal peaksid Prantsusmaal kõikide teiste riikide sportlased keemkud olema, lisaks miljonid harrastajad ja ma ei pea silmas ainult kulturismi vaid ujujaid, sõudjaid, jalgrattureid-absoluutselt kõiki, kes kasutavad toidulisanditega kreatiini). Olen teinud ka alaliidule avalduse, et mind enne MM-i kasvõi kohe praegu dopingukontrolli saadetakse kui selleks leitakse võimalusi. Kummaline on see elukene- osade jaoks on vend Vähk pisikene atleedikene, kes on lausa olematu kulturist, sest tal ei ole väga suurt lihasmassi, aga samas jällegi niiöelda tavainimese seisukohast on vend Vähk kindlasti hull süstlamees ja sööb metakat nagu leiba ning selliste süüdistustega kipuvad hüppama tavaliselt joobunud inimesed rahvarohketes kohtades. Et siis mis meelel see keelel. Siinkohal pöördun kõigi huviliste poole palvega enne natuke mõelda kui midagi avalikult kirjutama hakata, sest ilmselt suur osa siinsetest kommentaaridest läheb kohe ajakirjanike toidulauale. Kulturism on huvitav spordiala ja sellega tegelevad fanaatikud. Iga inimese enda asi, kui kaugele ja milliste vahenditega tahab jõuda, aga kindlasti tasub jälgida reegleid. Olge sallivamad teiste suhtes!
Rahu!
Head lapsed- need kasvavad vitsata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ausalt öeldes ei jõua enam su juttu kuulata kui puhas sa oled. Ma imestaks hoopis kui sa alla 80 kilosena aineid tarvitaks. Ja mis kreatiini juttu sa ajad. Wada nimekirjas kreatiin keelatud ainete nimekirjas ei ole, ükspuha kus laboris seda proovi tehakse. Ja üleüldse tehakse mingist mõtetust asjast hull poleemika. Ainuke jama on see, et teiste võistlejate seisukohast pole see aus. Alati ruigavad need kes midagi sellest ei tea. Kultursimi kui sellist heal tasemel tänapäeval ei eksisteeriks ilma dopingu vahenditeta, võiksite lõpuks sellest arusaada. Mitte, et ma seda propageeriks. Pooled Eestlased on terve nädalavahetus juua täis, suitsetavad, ja tarvitavad narkotsi aga kui sportlane on 20 aastat vaeva näinud ja tahab edasi arengut näha millele ta on pool elu pühendunud siis on ta vaenlane nr. 1 Mõelge vahest läbi teise inimese silmade ka. Ma ei räägi praegu Argost vaid tippsportlastest üldse.
november 30, 2009 at 10:53 e.l. #238101-renku
Memberkahetsusväärne juhtum muidugi , aga seda ,et teda kõik oma õela ja üleoleva jutuga materdama peaks, selleks pole nagu veenvat põhjust jah ta kasutas dopingut ja talle on kindel karistus ,aga teie jutt siin ei vii kedagi edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !november 30, 2009 at 10:55 e.l. #238103Aile
MemberAusalt öeldes ei jõua enam su juttu kuulata kui puhas sa oled. Ma imestaks hoopis kui sa alla 80 kilosena aineid tarvitaks. Ja mis kreatiini juttu sa ajad. Wada nimekirjas kreatiin keelatud ainete nimekirjas ei ole, ükspuha kus laboris seda proovi tehakse. Ja üleüldse tehakse mingist mõtetust asjast hull poleemika. Ainuke jama on see, et teiste võistlejate seisukohast pole see aus. Alati ruigavad need kes midagi sellest ei tea. Kultursimi kui sellist heal tasemel tänapäeval ei eksisteeriks ilma dopingu vahenditeta, võiksite lõpuks sellest arusaada. Mitte, et ma seda propageeriks. Pooled Eestlased on terve nädalavahetus juua täis, suitsetavad, ja tarvitavad narkotsi aga kui sportlane on 20 aastat vaeva näinud ja tahab edasi arengut näha millele ta on pool elu pühendunud siis on ta vaenlane nr. 1 Mõelge vahest läbi teise inimese silmade ka. Ma ei räägi praegu Argost vaid tippsportlastest üldse.Ei tea midagi…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu arvates on vend v2hk kadestamisv22rse energiaga tegija. Armastab olla fookuses…no ja siis?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2rge nyyd palun kisage, et ma tahan Eesti kulturismi taset alla viia…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kuid mulle t6esti meeldiks n2ha rohkem neid alla 80 kiloseid hea vormiga mehi v6istlemas.Miks mitte? Ka see on kulturism.
november 30, 2009 at 10:59 e.l. #238117Undionu
MemberKuidas te suhtuksite maratonijooksjasse, kes end näiteks pool distantsi laseks autoga sõidutada ja siis seletaks, et olen aastaid treeninud, enam kiiremaks ei lähe, aga võita tahaks ikkagi?
november 30, 2009 at 11:09 e.l. #238119Andrek
MemberImelik on see, et kui ta tahtlikult kasutas seda ainet siis miks ta lavale läks, teistest oli ta ju peajagu üle.
Ps!Mina isklikult vaataksin enne laval 100 kiloseid jurakaid, kes on võib – olla midagi kasutanud kui 80 kiloseid kuivikuid.
november 30, 2009 at 11:20 e.l. #238125Aile
MemberImelik on see, et kui ta tahtlikult kasutas seda ainet siis miks ta lavale läks, teistest oli ta ju peajagu üle.Ps!Mina isklikult vaataksin enne laval 100 kiloseid jurakaid, kes on võib – olla midagi kasutanud kui 80 kiloseid kuivikuid.
Tsirkust ja leiba?
Tsirkus las j22da tsirkusesse ja “v6ib-olla” ei ole miski asjalik s6na. Kui kasutad, v6istle kasutajatega. Sama, kui me sunniks noori meestega v6istlema.
november 30, 2009 at 11:23 e.l. #238132Biitseps
MemberKuidas te suhtuksite maratonijooksjasse, kes end näiteks pool distantsi laseks autoga sõidutada ja siis seletaks, et olen aastaid treeninud, enam kiiremaks ei lähe, aga võita tahaks ikkagi?Ajuvaba võrdlus.
november 30, 2009 at 11:24 e.l. #238134Andrek
MemberÄra suru oma arvamust peale Aile, mina tahan näha 100 kiloseid jurakaid ja nii jääb, GET IT ???
november 30, 2009 at 11:29 e.l. #238135Biitseps
MemberÄra suru oma arvamust peale Aile, mina tahan näha 100 kiloseid jurakaid ja nii jääb, GET IT ???Ma arvan et enamus inimesi kes neid võistlusi vaatamas käib tahab neid suuri jurakaid näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 11:34 e.l. #238138vend vähk
ModeratorAusalt öeldes ei jõua enam su juttu kuulata kui puhas sa oled. Ma imestaks hoopis kui sa alla 80 kilosena aineid tarvitaks. Ja mis kreatiini juttu sa ajad. Wada nimekirjas kreatiin keelatud ainete nimekirjas ei ole, ükspuha kus laboris seda proovi tehakse. Ja üleüldse tehakse mingist mõtetust asjast hull poleemika. Ainuke jama on see, et teiste võistlejate seisukohast pole see aus. Alati ruigavad need kes midagi sellest ei tea. Kultursimi kui sellist heal tasemel tänapäeval ei eksisteeriks ilma dopingu vahenditeta, võiksite lõpuks sellest arusaada. Mitte, et ma seda propageeriks. Pooled Eestlased on terve nädalavahetus juua täis, suitsetavad, ja tarvitavad narkotsi aga kui sportlane on 20 aastat vaeva näinud ja tahab edasi arengut näha millele ta on pool elu pühendunud siis on ta vaenlane nr. 1 Mõelge vahest läbi teise inimese silmade ka. Ma ei räägi praegu Argost vaid tippsportlastest üldse.Ausalt öeldes juba mitmes kord on Marek Morozov üsna negatiivselt meelestatud minu kirjutiste vastu. Minul isiklikult oleks ka sinu teemade kohta teinekord nii mõndagi öelda, aga ma ei tee seda erinevatel põhjustel. Kindlasti on neid, kes sind jumaldavad ja kindlasti on ka neid, kes sind vihkavad. Alati on enda seisukohti võimalik avaldada vähemvaenulikult. Mis puudutab -80 kg kategooriaid, siis 2002-2003 aastatel ja ka hiljem jäid dopinguga vahele just nende kategooriate eesti sportlased- siin ei ole midagi imestada. Kreatiinist: http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/euroli…php?id=20548885 Samasuguseid teemasid on kreatiini kohta veel.
Veelkord, rohkem sallivust!
november 30, 2009 at 11:35 e.l. #238139siekmak
MemberLõppkokkuvõttes käitusid Ott Kiivikas ja alaliit väga valesti. Kisades ,et mina olen puhas ja alaliit ,et pressiteadet kogu selle jama peale ei teinud. Sellele võiksid ka siin irisejad tähelepanu pöörata
november 30, 2009 at 11:50 e.l. #238142Okk
Member“…Kultursimi kui sellist heal tasemel tänapäeval ei eksisteeriks ilma dopingu vahenditeta, võiksite lõpuks sellest arusaada… “
MOTT
november 30, 2009 at 12:11 p.l. #238149daemonium
MemberMa ei saa üldse aru miks peaks üks leht tsiteerima mingit suvalist kasutajat, kes on teinud 3 posti. Samahästi võiks nad oma tarkade kommentaatorite ütlustest kõik uudised kokku klopsida.Aga võib-olla tsitieerib tolle lehe ajakirjanik hoopis iseennast :tsiteeritav ju ilmus siin ÄKKI kusagilt välja,tegi kolm postitust kus paljastas mahhhhviat …ja nüüd tsiteeritakse teda kui autoriteeti voorumist …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 12:12 p.l. #238150M.M.
MemberAusalt öeldes juba mitmes kord on Marek Morozov üsna negatiivselt meelestatud minu kirjutiste vastu. Minul isiklikult oleks ka sinu teemade kohta teinekord nii mõndagi öelda, aga ma ei tee seda erinevatel põhjustel. Kindlasti on neid, kes sind jumaldavad ja kindlasti on ka neid, kes sind vihkavad. Alati on enda seisukohti võimalik avaldada vähemvaenulikult. Mis puudutab -80 kg kategooriaid, siis 2002-2003 aastatel ja ka hiljem jäid dopinguga vahele just nende kategooriate eesti sportlased- siin ei ole midagi imestada. Kreatiinist: http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/euroli…php?id=20548885 Samasuguseid teemasid on kreatiini kohta veel.Veelkord, rohkem sallivust!
Ma ei ole Imre su vastu negatiivselt meelestatud aga pole vaja pidevalt korrutada oma puhtuse, kui keegi pole seda sinult küsinud. Teiseks kui sa tõesti usud seda kreatiini vahele jäämise juttu siis on tegemist ikka vägagi naiivsusega.
november 30, 2009 at 12:18 p.l. #238151Tipp ja Täpp
MemberNo ja nüüd ongi käes. Kui te natukse olete asjaga kursis siis näete kuidas Oti ja Tokko maffia ümberkaudse välja suretab. Siit ettepanek, Aga Ott teeme sulle vereproovi ja vaatame kas sa siis ka kiljud siin et ma olen puhas ja vaadake kõik teised on dopingumehed. Senikaua kui EMV on absoluutne võitja on 88 kilo raske, ei saagi siit midagi head tulla. Ja alati kui keegi on suurem kui Ott siis “PISSILE”. SIIT TÕETERA TEILE ALALIITUDE BOSSUD… SEDASI JE…….DES SAATE ENDALE SELLISE KUIVIKUTE JA KÕRENDITE LAVA NAGU PRAEGU EMV ON. Sporti saavad teha ainult need kes on Oti sõbrad, teised kõik on jamad mehed ja need sööme välja. Varsti on teil lavad tühjad ja siis imete endal näppu ja imestate miks keegi ei tule võistlema, me ju nii toredad poisid siin. Selle Aderi asja kohta ka niipalju,et õigesti tegi et pani, ja kui kaua pani mingi 2 kuud ja juba pani massiga Otile pika puuga, mis see tähendab, et “keegi” ei ole viitsind trenni teha?????? Nüüd peaks veel panema ja veel suuremaks kasvama, siis oleks meil ka KOLL.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- The topic ‘Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?’ is closed to new replies.