Pööraselt vale ja kirutud aeroobne treening
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Pööraselt vale ja kirutud aeroobne treening
- This topic has 55 replies, 26 voices, and was last updated 18 years, 6 months tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
juuni 27, 2007 at 9:13 p.l. #118578
eintsius
MemberPikaajaline tegevus kindlasti ammendub. Iga treeningu aluseks on organismi šokeerimine. Kui piisavalt kaua teha, siis kohandub organismi konkreetsele koormusele.
juuni 27, 2007 at 9:28 p.l. #118581jrx
Memberdaemonium – reielihase kasv lihtsalt. Ons see sulle mittesoovitav?
juuni 28, 2007 at 5:52 e.l. #118589Ren
Memberdaemonium – reielihase kasv lihtsalt. Ons see sulle mittesoovitav?Ma arvan, et imestama pani lihtsalt, et 9cm 6 nädala jooksul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2007 at 9:09 e.l. #118604Ott Kiivikas
MemberMadalal pulsisagedusel aeroobset treeningut tegin kõigil varaematel aastatel ja ei saa öelda, et see ei oleks toiminud, isegi 2003 aastal kui sai kõige teravam vorm tehtud tuli aeroobset ca 9 tundi nädalas. Kaalulanguse põhikriteeriumiks on siiski kalorite defitsiit, kui seda ei tekki, siis ei aita ka ükskõik milline aeroobne treening. Kokku tuli artilkis ca 1 tund aeroobset nädalas, seda ei ole ka minu arvates eriti palju. Ise teen praegugi ca 4 tundi nädalas ja ei saa öelda, et lihased kuhugi ära läheksid.
juuni 28, 2007 at 9:35 e.l. #118607rantel
MemberTäitsa imestama paneb.
Lõppude lõpuks ongi see et inimene ei teagi mis sorti treeningut siis lõpuks tarvis on.
Sest neid artikleid on palju erinevaid, üks artikkel räägib üht ja teine teist.
Varsti tuleb nagunii selle artikli vastand, et asi on hoopis vastupidi (või kuskil netis on kindlasti olemas selline artikkel mis räägib vastupidist).
Ise ütleks küll et aeroobne tegevust mõjub minu meelest suht hästi, just jooksmine, ma olen suht kiiresti kaalu kaotanud.
Mina teen nii edasi nagu teen, sest nende artiklite lugemine teeb täitsa kurvaks või tigedaks, alati on info selline, et mitte kunagi ei ole miski õige.
juuni 28, 2007 at 12:27 p.l. #118617Aile
MemberTeed tippu on erinevad ja üks ei pruugi teisest halvem olla. Artikkel võis paljudele õigetele asjadele tähelepanu juhtida, aga ta tegi seda minuarvates natuke liiga kategooriliselt.Ameerika… K6ike tuleb myya agressiivselt.
Seal oli t2pselt 2ra jagatud. P6hiidee oli tabatav 8 klassi l6petajatele (ameeriklased kutsuvad seda kontingenti selliselt…). Seal on neid rasvunud inimesi sedav6rd palju (just madalama haridustasemega st ka madalama sissetulekuga), kes ei saa endale personaaltreenerit lubada. Hooti tuleb neil aga soov “maha v6tta” ja pildike on t6esti selline nagu artiklis kirjeldati. Mingi aeg tehakse aeroobset treeningut. N2hakse vaeva, et pulss pysiks aeroobses faasis jne.
juuni 29, 2007 at 7:49 p.l. #118709maximus89
MemberMina vaevlen juba pool aastat umbes 4 üleliigse kilo käes, mis ei taha kuidagi ära kaduda, ükskõik mida ma teen, aeroobset või anaeroobset, need viimased 4 kilo lihtsalt ei kao, rasvaprotsent on pregu mingi 12, eriti langeda ei taha, vahepeal langeb kaal mingi 2-3 kilo, siis tuleb jälle tagasi.
juuni 30, 2007 at 4:24 p.l. #118726Capricorn
MemberMina vaevlen juba pool aastat umbes 4 üleliigse kilo käes, mis ei taha kuidagi ära kaduda, ükskõik mida ma teen, aeroobset või anaeroobset, need viimased 4 kilo lihtsalt ei kao, rasvaprotsent on pregu mingi 12, eriti langeda ei taha, vahepeal langeb kaal mingi 2-3 kilo, siis tuleb jälle tagasi.Söö vähem.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2007 at 4:42 p.l. #118727matti
Member12 % rasva kehas on suht normaalne tegelt,talvel väga vajalik,hoiab sooja.
juuni 30, 2007 at 6:32 p.l. #118729Bonsuna
Member12 % rasva kehas on suht normaalne tegelt,talvel väga vajalik,hoiab sooja.sooja annb kiire ainevahetus ja suur lihasmass. sööge mõõdukaid koguseid 5-6x päevas ja tehke jõusaalis trenni. lihased arenevad ja ainevahetus kiireneb. Rasvapolster iseenesest sooja küll ei anna. Paksud inimesed söövad lihtsalt rohkem kui vaja ja liigne eraldub osaliselt soojana. teeks need paksmaod trenni ka siis oleks sellisel söömisel vähe mõtet . jube on vaadata, teles mingi kalja reklaam , kolm jõmmi rüüpavad saunaääres istudes kalja. kaks neist paistavad üsna noored mehed aga välja näevad nagu ……. ei oskagi öelda, pole mehed, veelvähem naised. imelik, et teatud tegelased ei oma mingitki kriitilist meelt oma välimuse suhtes. sellised on muide veel kõige-kõige kõvemad mehed omastarust. selliste juhtlause on: “KÕIK MIS MEHEL JÄÄB ÜLESSEPOOLE VÖÖD ON RIND”. Ma küsiks seepeale, et kus on neil see vöö??? kust algab alumine ja kust ülemine kehapool??? püksid on neil poole ###### peal , sest rihmast pükste peal kasu pole. tõesti, ma ei saa aru naistest kes selliste tolgustega ringi käivad. ok, mõned võivad ju iseloomult olla väga toredad, enamus selliseid on aga… andke andeks, nagu riidesse pandud nuumsead.
Natuke teemast välja läks aga loeme selle lihtsalt teema arenduseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2007 at 6:55 p.l. #118731matti
MemberMa ei saakski sinuga rohkem nõustuda Marek.Miingi kahtlane arvamus on viimasel ajala välja lujunenud,et lihaselised ja musklis mehed on imelikud.Mõni koguni ütleb ,et lihaseline keha on kole

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kurat küll,milline keha saakski olla ilusam ja mehelikum kui lihaseline ja tugev keha.Juba meessuguhormoon testosterooni ülesandeks on ehitada üles muuhulgas lihaskond.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Välimus ütleb inimse kohta paljutki.Rasvane keha ütleb seda,et inimene on tõenäoliselt lodev,laisk,meessuguhormooni on kehas suhteliselt vähe,samuti ka halvad geenid.
Lihaseline keha ütleb ega seda,et inimene on palju pingutanud,suudab saavutada eesmärke,tahtejõud,suur testo tase veres,kõrgem seksuaalne võimekus.Samuti head geenid.
juuni 30, 2007 at 7:51 p.l. #118734Annika Pärtel
Memberjube on vaadata, teles mingi kalja reklaam , kolm jõmmi rüüpavad saunaääres istudes kalja. kaks neist paistavad üsna noored mehed aga välja näevad nagu ……. ei oskagi öelda, pole mehed, veelvähem naised. imelik, et teatud tegelased ei oma mingitki kriitilist meelt oma välimuse suhtes. sellised on muide veel kõige-kõige kõvemad mehed omastarust. selliste juhtlause on: “KÕIK MIS MEHEL JÄÄB ÜLESSEPOOLE VÖÖD ON RIND”. Ma küsiks seepeale, et kus on neil see vöö??? kust algab alumine ja kust ülemine kehapool??? püksid on neil poole ###### peal , sest rihmast pükste peal kasu pole. tõesti, ma ei saa aru naistest kes selliste tolgustega ringi käivad. ok, mõned võivad ju iseloomult olla väga toredad, enamus selliseid on aga… andke andeks, nagu riidesse pandud nuumsead.Väga hästi öeldud!
Meenub, et kui ma julgesin ühele tegelasele kord öelda, et kle vaata ennast peeglist ja võta midagi ette, ise noor mees, siis tuli vastus, et see on SOLIIDSUS ja et tema näeb siis natuke vanem välja!! No mida???? Ja siis lisati, et aga mina olen jube suur ja kole juba, üldse mitte naiselik, et tehku ma vähem trenni. Mis see siis tähendab- elagu pekiste maailm või?? Sporti tegev inimene on imelik ja kole?Kõigil peaks kõht püksivärvli vahelt alla rippuma ja p´´śe taga värisema, siis on ok?
juuni 30, 2007 at 7:55 p.l. #118735Bonsuna
MemberVäga hästi öeldud!Meenub, et kui ma julgesin ühele tegelasele kord öelda, et kle vaata ennast peeglist ja võta midagi ette, ise noor mees, siis tuli vastus, et see on SOLIIDSUS ja et tema näeb siis natuke vanem välja!! No mida???? Ja siis lisati, et aga mina olen jube suur ja kole juba, üldse mitte naiselik, et tehku ma vähem trenni. Mis see siis tähendab- elagu pekiste maailm või?? Sporti tegev inimene on imelik ja kole?Kõigil peaks kõht püksivärvli vahelt alla rippuma ja p´´śe taga värisema, siis on ok?
Juhtusin sellisele pildile :http://www.rate.ee/show.php?id=11631198
Mees on minuga ühevanune , isegi kuu aega noorem kui täpne olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah on ka 25 aastaseid vanamehi meil Eestis küll ja küll.
juuni 30, 2007 at 10:26 p.l. #118739jrx
MemberMinu meelest olete te (hetkel siis Bonsuna, matti, Aktivist) jube pöördes selle peale, et inimesed arvavad teistmoodi kui teie. Teil on mingid väärtused, mida kalliks peate, näete vaeva ja hoidku jumal selle eest, et keegi julgeks neid pidada mõttetuteks ja seeläbi teie pingutust alavääristada. Saage üle ütleks selle peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes on see, kes otsustab mis on õige ja mis on vale, mis ilus ja mis kole?
Ja 12 rasva%iks on ikka suht ok veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 1, 2007 at 4:11 e.l. #118740ROtter
Membersooja annb kiire ainevahetus ja suur lihasmass. sööge mõõdukaid koguseid 5-6x päevas ja tehke jõusaalis trenni. lihased arenevad ja ainevahetus kiireneb. Rasvapolster iseenesest sooja küll ei anna. Paksud inimesed söövad lihtsalt rohkem kui vaja ja liigne eraldub osaliselt soojana. teeks need paksmaod trenni ka siis oleks sellisel söömisel vähe mõtet . jube on vaadata, teles mingi kalja reklaam , kolm jõmmi rüüpavad saunaääres istudes kalja. kaks neist paistavad üsna noored mehed aga välja näevad nagu ……. ei oskagi öelda, pole mehed, veelvähem naised. imelik, et teatud tegelased ei oma mingitki kriitilist meelt oma välimuse suhtes. sellised on muide veel kõige-kõige kõvemad mehed omastarust. selliste juhtlause on: “KÕIK MIS MEHEL JÄÄB ÜLESSEPOOLE VÖÖD ON RIND”. Ma küsiks seepeale, et kus on neil see vöö??? kust algab alumine ja kust ülemine kehapool??? püksid on neil poole ###### peal , sest rihmast pükste peal kasu pole. tõesti, ma ei saa aru naistest kes selliste tolgustega ringi käivad. ok, mõned võivad ju iseloomult olla väga toredad, enamus selliseid on aga… andke andeks, nagu riidesse pandud nuumsead.Natuke teemast välja läks aga loeme selle lihtsalt teema arenduseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lipiidid koonduvad siseorganite ümber ja moodustavad mehaaniliste põrutuste eest kaitsva, amortiseeriva kihi. Selline kaitsekiht ümbritseb näiteks neerusid ja paikneb ka silmamuna taga. Ka pikaajalisel nälgimisel kaotab mehaanilist ülesannet omav rasvkude suhteliselt vähe lipiide. Nahaalune lipiidide kiht tagab termoisolatsiooni (kaitseb keha mahajahtumise eest) ning annab kehale ka teatud vormid. Füsioloogiliselt väheaktiivne rasvkude täidab ka omalaadset lahusti rolli. Nimelt, selles võivad talletuda hüdrofoobsed, mittemetaboliseeruvad kehavõõrad ained. Seda fakti peavad silmas pidama eelkõige need isikud, kes kavatsevad alustada kiiret ja ränka dieeti. Samas ei tohi me lipiidide kui lahusti rolli alahinnata, sest just sellises vormis saabuvad meie organismi näiteks rasvlahustuvad vitamiinid. Vere lipoproteiinid kannavad nii lipiide kui ka rasvlahustuvaid vitamiine organismi kõikidesse kudedesse.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.