Pood
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Pood
- This topic has 9 replies, 6 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
Taavi701.
-
AutorPostitused
-
mai 11, 2008 at 3:03 p.l. #13574
Shox
MemberKellegil veel midagi sellist on või ainult mul et teatud toodete infot ei näita ja kõik on ingliskeeles??
Võib-olla olen midagi paigast ära klikkand aga ei oska viga otsida.
mai 11, 2008 at 3:09 p.l. #153643zander14
MemberKellegil veel midagi sellist on või ainult mul et teatud toodete infot ei näita ja kõik on ingliskeeles??Võib-olla olen midagi paigast ära klikkand aga ei oska viga otsida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mine poe lehele ja vaata paremat kätt olevat riba seal üleval pool on kolm lippu klikka eesti lipule siis koik korras jälle.Mul sama jama iga kord pean uuesti vahetama.mai 11, 2008 at 3:17 p.l. #153645Shox
Membernii tänan eesti keelseks sain, aga näiteks selliste toodete nagu anabolic halo ja see naNo vapor teksti ta üldse ei näita.
Mis jama sellega on?
mai 11, 2008 at 4:29 p.l. #153649Terranova
Membernii tänan eesti keelseks sain, aga näiteks selliste toodete nagu anabolic halo ja see naNo vapor teksti ta üldse ei näita.Mis jama sellega on?
See jama on jah, et ei näita. Samas, kui oled olnud alati siin püsikunde, siis tead, mida need tooted endast kujutavad.
mai 11, 2008 at 4:32 p.l. #153651gmaster
Memberneed nii uued, et ehk pole veel teksti jõutud panna:)
mai 11, 2008 at 5:01 p.l. #153653Shox
Membernojahm ingliskeeles olen ikka lugenud kuid see pole ikka päris nii mõistetav kah!
Eks ootab
mai 12, 2008 at 7:57 e.l. #153689Rebane
KeymasterTekstid tulevad niipea, kui võimalik.
Kellel on poega probleeme, tasuks proovida järgmist ‘nippust’.
Kustuta oma internetilehtiseja cache ja cookies (ilgelt hästi läheb riimi).
Sulge oma internetilehtiseja.
Järgmine kord kasuta poelehel esimest korda minemiseks linki http://shop.fitness.ee/index.php?language=ee.
Peaks funkima.
september 17, 2008 at 7:16 p.l. #166192Taavi701
MemberEndalgi probleem poega. Nimelt tellisin asju(teist korda) ning esimese korra asju näitub, et tellitud jne, kuid need mis nüüd tellisin, siis näitab, et edasi ja maksma kuigi ma maksin juba ära, kuid ta ei lahterda seda sinna tellitud asjade alla.
Peabki nii olema praegult?
september 18, 2008 at 6:37 e.l. #166216Rebane
KeymasterEndalgi probleem poega. Nimelt tellisin asju(teist korda) ning esimese korra asju näitub, et tellitud jne, kuid need mis nüüd tellisin, siis näitab, et edasi ja maksma kuigi ma maksin juba ära, kuid ta ei lahterda seda sinna tellitud asjade alla.Peabki nii olema praegult?
Järelikult on tellimusel sisse visanud mingi väikese ‘pätu’. Kõige kindlam on saata mail info@fitness.ee peale ning küsida, kas Teie tellimus on ikka kohale jõudnud (oleks tore, kui lisaksite oma täisnime ning e-maili ja telefoninumbri ka e-mailile, siis on meiepoolt kergem asja uurida). Võib ka helistada numbrile 672 1213 ja uurida siis samamoodi, kas tellimus on meieni jõudnud.
Probleemiks tavaliselt fakt, et ei klikata pangas nupule TAGASI KAUPMEHE JUURDE. Tellimused siiski reeglina talletatakse meie serverisse ning peale pangakontrolli pannakse ikka pakk teele. Kuid et kõigil osapooltel oleks süda rahul, soovitaks siiski kas saata mail või helistada.
september 18, 2008 at 12:20 p.l. #166231Taavi701
MemberHelistasin ja uurisin, inimesed olid väga vastutulelikud, 15 minutiga asi korras. Ilmselt oli minu viga, kuna ei klikkinud “tagasi kaupmehe juurde.”
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.