Põnevaid leide toidupoest.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Põnevaid leide toidupoest.
- This topic has 247 replies, 46 voices, and was last updated 5 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 23, 2016 at 11:40 e.l. #388303
Reinart
Member86 kcal 3,4 rasv 2,6 valk 11,2 süsivesik
Ütleme nii, et pole just “Fitnessfood” aga mingi periood tarvitasin igapäevaselt. Ei tapa, kui hommikul 100g pudru peale valada. Maitse? Mis te ise arvate?
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
Seda kirjutades mõtlen, et peaks minema õhtul ostma. Väga maitsev.
Sellises suures pudelis on olemas veel Ubina jogurt (Õuna), mis on samuti väga maitsev. Soovitan proovida! Seda enam, et tegu on Eesti oma talutootega.
Vanasti oli Selverites.
september 26, 2016 at 11:16 e.l. #388362Reinart
MemberLeivad & Saiad
Tegemist pole võibolla kõige intrigeerivama ja huvitavama teemaga. Sellegi poolest, tahan mõnda toodet tutvustada.
Minu lemmik leivatootja on vaieldamatult Saaremaa Karja pagar.
Tegemist siis kahe minu lemmikuga. Klassikalised rukkileivad. Ei mingeid seemneid, teri ega muud sellist (pole eriline seemneleiva fänn). Maitsevad mõlemad väga hästi ja koduselt. Lapsepõlv tuleb meelde
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Kui kedagi huvitab, siis kumbki ei sisalda nisujahu.
Porgandileib 100g Rukkileib 100g
260 kcal 249 kcal
1 r 1 r
5,3 v 5 v
53,7 sv 51,5 sv
7,7 ka 7,1 ka
Sepik ja sai
Mis seal salata. Minu menüüs on ka saia. Nisuhirmu mul ei ole
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Toon välja jällegi 2 toodet mille olen suhteliselt hiljuti avastanud. Tegemist suhteliselt uute toodetega meie poelettidel.
Fazeri maakodu sai rukkihelvestega

100g
289 Kcal, Rasva 7.3 g, Valku 6.5 g, Süsivesikuid 48 g, Kiudaineid 6.5 g100g
236 Kcal, Rasva 3.1 g, Valku 12 g, Süsivesikuid 40 g, Kiudaineid 4.5 gSepik on veidi sõbralikumate makrodega ja seda söön tihedamalt. Maitse poolest on mõlemad väga head ja sobivad röstimiseks, french toasti jaoks ja niisama. Juustu peale ja mida sa hing veel tahad
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
Kõiki neid tooteid on saab Rimist.
september 27, 2016 at 10:41 e.l. #388376Reinart
MemberTäna siis sellised hommikusöögi krõbinad
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Enamasti on taolised tooted päris kehva koostisega. Palju suhkrut jne.
Aja jooksul olen leidnud veidi parema koostisega krõbinaid/müslisi. Tegemist pole muidugi 100% puhtaste ja täisväärtuslike toiduainetega. Lihtsalt veidi paremad alternatiivid – meeletu suhkrusisaldusega toodetele.
Esimene variant siis
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Kaerarõngad
385kcal
r 4,4
v 9,6
sv 73 (suhkrud 17)
ka8,1
Mis ma oskan öelda? Suuremas osas tegemist ikkagi nisuga. Nagu paki peal kirjas, siis 40% täisterakaera. Suhkrut on veidi liiast aga olgem ausad. Maitsevad väga hästi. Kõvasti paremad kui kamapallid, mitmevilja kõrbuskid jne.
Teiseks on nisukliidest pulgakesed
353kcal
r 4,3
v 14
sv 53 ( suhkur 15)
ka 24 !
Koostise poolest nii ja naa. Kui eelmise tootega võrrelda, siis suhkrut on 2 gr rohkem. Samas kilokaloreid veidi vähem. Meeletu kiudainete sisaldus. Mulle isiklikult maitsevad kaerarõngad rohkem aga üldiselt olen selle leiuga rahul.
Kolmandaks on selline toode
394 kcal
r 10
v 10
sv 58 (suhkur
ka 16
Ütleme, et nii väikse suhkrusisaldusega müslit ma tihti ei näe. Rasva on veidi palju aga see tuleb enamasti kookoslaastudest, mida antud müslisse on heldelt pandud. Tekstuur ja maitse on väga mõnus. Sees on veel banaani ja õunatükikesed+erinevate teraviljade helbed. Lisatud erinevaid vitamiine ja mineraale.

Kõik need tooted on suurtes Selveritess.
Kui keegi avastab/teab veel hea koostisega krõbinaid, siis andke julgelt märku.
september 28, 2016 at 2:47 p.l. #388397kaups
MemberRimist sain ICA i love eco mahe müsli(on ka vist puuviljadega aga kohe ei taipanud otsida) .
kaera-,nisu-,riisi- ja odrahelbed ja siis päevalilleseemned.
370kcal
r 8
v 12
sv 56 (suhkrud 1,4)
ka 13
september 29, 2016 at 9:31 e.l. #388411Reinart
Member18 tundi tagasi, kaups ütles:Rimist sain ICA i love eco mahe müsli(on ka vist puuviljadega aga kohe ei taipanud otsida) .
kaera-,nisu-,riisi- ja odrahelbed ja siis päevalilleseemned.
370kcal
r 8
v 12
sv 56 (suhkrud 1,4)
ka 13
Pean kappi natuke tühjemaks sööma
” width=”20″ /> Siis lähen uurin järgi.
september 29, 2016 at 9:57 e.l. #388412Reinart
MemberTänase päeva tooteks olen valinud pannkoogijahu
” width=”20″ />
Tegemist siis Eesti ökotootega, mille avastasin Haabersti Rimist. Uurisin ja puurisin pakendit ja korvi ta läks. Sobib suurepärastelt soolaste ja magusate pannkookide tegemiseks. Lisada on vaja muna ja piimatoode. Mina tegin petiga ja said üllatavalt head ja ehedad
” width=”20″ />
Odrajahu annab veidi teismoodi maitse ja kui nüüd päris aus olla, siis lihtsalt nisu pannkoogijahu ma ostnud poleks
” width=”20″ /> Odrajahu 30 %
100 g
kcal 327
r 1,97
v 9,86
sv 65,2 millest 4,5 suhkur (normaalne)
september 30, 2016 at 1:14 p.l. #388419Reinart
MemberTäna selline huvitav asi
” width=”20″ /> Jällegi, pole see ilmselgelt mingi “fitnessfood”. Sellegi poolest proovin leida tooteid, kus koostis ikkagi enamvähem rahuldav. Igatahes parem, kui sarnastel toodetel.
Vene köögist pärit – Vareenikud
” width=”20″ />
Need vareenikud on kohupiimaga ja müüakse Selveris. Kui koostist nägin, siis ei suutnud vastu panna. Vaimusilmas kujutasin ette, et homme peale jalatrenni on see kõige õigem valik
” width=”20″ /> Hapukoor,marjad jnejne
” width=”20″ />
Keetsin ja praadisin. Tulemus = 5+
Taigen 60%, täidis 40%. Taigna koostisosad: nisujahu, joogivesi, munamass, keedusool. Täidise koostisosad: kohupiim 70%, joogivesi, suhkur, manna, keedusool.
100 grammi kohta:
Energiasisaldus (KJ/Kcal)761,5kJ/182kcal
Rasvad (g)1,00 Millest küllastunud rasvhapped (g)0,20
Süsivesikud (g)33,50 Millest suhkrud (g)5,10
Valgud (g)9,90
Sool (g)0,30
MInu meelest igati tore toode. Muidugi juhul, kui nisu ei karda.
oktoober 3, 2016 at 11:51 e.l. #388469teevi
MemberOh kui toreda teema ma leidsin. Kindlasti jään jälgima ja kui midagi põnevat avastan, panustan ka siia
” width=”20″ />
Esimese hooga ehk alustangi süldist, mida mu hea naabritüdruk soovitas – Saaremaa linnulihasült https://prismamarket.ee/entry/linnulihasult-300g-300-g/4740189070154
Energia 206 kJ / 49 kcal Rasvad 1,2 g Küllastunud rasvhapped 0,4 g Süsivesikud 0,2 g Suhkur 0,17 g Valgud 9,4 g Sool 1,59 g oktoober 4, 2016 at 7:09 e.l. #388482Reinart
MemberMinul on täna välja pakkuda selline toode
” width=”20″ />Seekord ma ei saa öelda, et oli jube maitsev. Selverist ma selle toote leidsin aga plaan on täna valmistama hakata. Tundub põnev ja ma olen suht kindel, et mulle maitseb.
Koostis tundub küllaltki normaalne
” width=”20″ /> Ja mis peamine – tegemist suhteliselt figuurisõbraliku tootega.
100g
134 kcal
4,8 rasv
19 valk
3,9 süsivesik
Igaljuhul täna läheb ahju ja homme anna teada, kas kõlbas
” width=”20″ />
oktoober 4, 2016 at 8:23 p.l. #388487LiliaA
MemberLeidsin ka täna õhtul poes kolades ühe väga ebatavalise toote mis mulle maalapsele väga huvi pakkus. Kuna ma lapsest saadik tulihingeline maksa, seasabade/sõrgade, keele, krõmpskontide jms fänn olen olnud siis lendas see toode minu ostukorvi. Rimis oli see 500g pakk hinnaga 1,29€.

Numbreid vaadates sobis see kui rusikas silmaauku ja maitses minu jaoks isiklikult väga hästi! Maitsestasin küüslaugu-ürdi segu ning pipraga, liha ise on mõnus krõmpsuv. Ei jõua juba homset lõunat ära oodata, et uuesti süüa saaks.
” width=”20″ />
oktoober 5, 2016 at 6:45 e.l. #388492Reinart
Member10 tundi tagasi, LiliaA ütles:Leidsin ka täna õhtul poes kolades ühe väga ebatavalise toote mis mulle maalapsele väga huvi pakkus. Kuna ma lapsest saadik tulihingeline maksa, seasabade/sõrgade, keele, krõmpskontide jms fänn olen olnud siis lendas see toode minu ostukorvi. Rimis oli see 500g pakk hinnaga 1,29€.
Numbreid vaadates sobis see kui rusikas silmaauku ja maitses minu jaoks isiklikult väga hästi! Maitsestasin küüslaugu-ürdi segu ning pipraga, liha ise on mõnus krõmpsuv. Ei jõua juba homset lõunat ära oodata, et uuesti süüa saaks.
” width=”20″ />
Vana hea kanapugu
” width=”20″ /> Lapsepõlves sai neid ikka söödud. Nüüd pole enam pikalt teinud.
Kui sulle need maitsesid siis teinekord proovi seda :
Broileri südamed – mulle meeldivad (Y)

100g toodet sisaldab keskmiselt: energiat 511 kJ kilokalorit 122 kcal rasvu 6,1 g millest küllastunud rasvhapped 1,7 g süsivesikuid 1,8 g millest suhkrud 1,2 g valke 15 g soola 0,2 g oktoober 5, 2016 at 7:56 e.l. #388497LiliaA
MemberKusjuures olingi eile poes kahevahel, kumba võtta.
” width=”20″ /> Täna siis proovime südamed ära. oktoober 5, 2016 at 11:58 e.l. #388502Eleri
Member
oktoober 6, 2016 at 10:03 e.l. #388521kaups
MemberRimis enda toodete all on pelmeenid mis homemade quality
” width=”20″ /> Papp karbis ja kana, sea, ja lambalihaga olid vist.
Kana omad sisaldavad:
153kcal
rasvad 3,2
süsivesikud 19,9 suhkruid 0,6
valgud 11,1
kiudained 0,2
oktoober 6, 2016 at 10:12 e.l. #388522Reinart
Member8 minutes ago, kaups ütles:Rimis enda toodete all on pelmeenid mis homemade quality
” width=”20″ /> Papp karbis ja kana, sea, ja lambalihaga olid vist.
Kana omad sisaldavad:
153kcal
rasvad 3,2
süsivesikud 19,9 suhkruid 0,6
valgud 11,1
kiudained 0,2
Olen näinud
” width=”20″ /> On ka kohupiima vareenikud ja kalkuniliha täidisega.
Kodus on karbid külmikus. Ootavad õiget hetke.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.