Skip to main content

põlvevigastus

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » põlvevigastus

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    soodake
    Member

Nimelt hankisin endale paar päeva tagasi põlvevigastuse,mis ei luba põlvele yldse koormust anda.Seega mitte mingeid harjutusi jalgadele…Siiani käisin mitmeid kordi nädalas jõusaalis.Milliseid harjutusi ma võin või soovitate mul yldse ikkagi teha,et keha paari kuuga päris loppi ei vajuks kuni jalg paranema hakkab?Ja veel:Kas tuhara lihase harjutusi tehes saavad põlved ka koormust?Nende harjutustega ei tahaks nagu hyvasti jätta väga…

jasmiini
    Member

Mul on samuti esinenud aegajalt põlve hädasid, ajal kui arst ei luba põlve koormata olen käinud ujumas ja miks mitte siis ka vesiaeroobikat teha kui ujumine hästi välja ei tule. Kunagi ma arvasin et vesiaeroobika on selline penskarite värkk, siis meeldiv üllatus oli kui juhuse läbi sattusin paari trenni kaasa tegema (süvavee -ja veepoksi trennid) ja tõesti oli päris trenn kohe! Siis võib ju ka ratast sõita, oleneb vigastusest muidugi!

taks
    Member

tee harjutusi enda tunde järgi, nii kui tekib väiksemgi valutunne nii jäta kohe harjutus pooleli, aga proovi kõiki harjutsui ja vaata mis põlve ei kurna ning tee seda

ROtter
    Member

Valu annab inimesele märku,et midagi on korrast ära – see on organismi kaitserefleks. Parem on valutavat kohta mitte torkida,sest see ei lase organismil taastuda ega terveneda.Pidage meeles – organism on targem kui inimene.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.