Põlvesidemed, põlvetoed, soojendussukad
- This topic has 68 replies, 43 voices, and was last updated 11 years, 9 months tagasi by
urtz.
-
AutorPostitused
-
august 12, 2010 at 1:52 p.l. #273157
Jumal666
Membermis materjalist need p6lvesidemed on,kas elastne v6i j2ik nagu need poxisidemed.Et mul neid poxisidemeid 2 paari ,et kui kykki teha siis need peale kerida?????
august 12, 2010 at 2:04 p.l. #273158Kristjan-Johannes Konsap
Membermis materjalist need p6lvesidemed on,kas elastne v6i j2ik nagu need poxisidemed.Et mul neid poxisidemeid 2 paari ,et kui kykki teha siis need peale kerida?????Hoolimata sellest, et jõutõste võistlussidemed on üpris jäigad ja neid üksi peale panna pole väga lihtne, on põlvesidemed üldiselt ikkagi elastsed. Muidugi tugevamad, kui näiteks apteegis müüdavad elastiksidemed, aga siiski elastsed. Poksisidemeid žgutiks peale panna pole vast mõtet.
veebruar 17, 2014 at 10:36 p.l. #359818IN4R3K
MemberHakkan ka omale põlvesidemeid otsima. Viimastel kordadel olen jalapressil ligi 300kg seeriaid teinud ja natukene hakkab juba põlve peale raskus. Nimelt, nagu ma Janar Rückenbergi artiklist http://www.fitness.ee/artikkel/1534/millistesse-treeningvahenditesse-investeerida/1 välja loen, oleks mõistlik eelistada toestavaid põlvesokke põlvesidemete ees. Äkki keegi oskab õelda, kui tuntav vahe on nende toestavate sidemetega või üldse ilma tehes? Omale tundub ka, et mähitavaid põlvesidemeid vaja poleks, nüüd iseasi, kas neid põlve toestavaid sokke vajagi läheb.
veebruar 17, 2014 at 11:51 p.l. #359824Hendrik.Ovir
Memberaprill 23, 2014 at 3:25 p.l. #364859krl
MemberIlmselt kui ma kogu selle teema läbi loeks, saaks ka vastuse, aga küsin ikkagi siin ära. Milleks teha trenni nii suurte raskustega, et liigesed enam ilma toestamiseta vastu ei pea? Teadmine, et teed 300kg`ga kükke, on seda väärt, et pärast normaalselt kõndidagi ei suuda?
aprill 23, 2014 at 4:35 p.l. #364869Ruts456
MemberIlmselt kui ma kogu selle teema läbi loeks, saaks ka vastuse, aga küsin ikkagi siin ära. Milleks teha trenni nii suurte raskustega, et liigesed enam ilma toestamiseta vastu ei pea? Teadmine, et teed 300kg`ga kükke, on seda väärt, et pärast normaalselt kõndidagi ei suuda?
Samas, ütle, kui paljudel 60+ aastastel inimestel liigesed ei valuta ja nad suudavad täiesti ideaalselt kõndida? Tallinnas linnaliiniga liigeldes näeb ikka vanemaid naisterahvaid(kes ilmselgelt pole oma elus kunagi 300kg kangi turjalgi hoidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ikka jube vaevaliselt kõndimas.Ma olen üsna kindel, et jõutreeninguga tegelev inimene, kes on omandanud õiged tehnikad ja kes ei hinda oma võimeid pidevalt üle, suudab ka 60+ aastasena liikuda tunduvalt paremini, kui selline inimene, kes pole isegi trenni kunagi tõsiselt teinud. Aga noh, see on minu arvamus ja mul tõendusmaterjali pakkuda ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 23, 2014 at 4:37 p.l. #364871urtz
MemberKust saaks normaalse hinnaga korralikke soendussukkasid?
aprill 23, 2014 at 4:43 p.l. #364873Ruts456
MemberKust saaks normaalse hinnaga korralikke soendussukkasid?
Soendussukad sain ma kunagi Rimist. Kui õigesti on meeles, siis paar maksis umbes 10 eurot. Ja pole veel nendega midagi juhtunud 2 aastaga.
aprill 23, 2014 at 5:03 p.l. #364875urtz
MemberSoendussukad sain ma kunagi Rimist. Kui õigesti on meeles, siis paar maksis umbes 10 eurot. Ja pole veel nendega midagi juhtunud 2 aastaga.
Ei jää muud üle kui mõnest suuremast rimist vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.