Põlveprobleemid
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Põlveprobleemid
- This topic has 383 replies, 148 voices, and was last updated 10 years, 5 months tagasi by
Helerin.
-
AutorPostitused
-
oktoober 26, 2008 at 9:13 p.l. #170213
marjasha
MemberKäin päris palju BP-s ja kuna mul pool elu põlvedega jama olnud, siis kui väljaastekükke peab pingil tegema, jään põrandale ja pole küll kurta midagi. Pigem on mul jama olnud randmetega seljaloo ajal- krampis ja valusaks lähevad, nii et järgmine- triitsepsi lugu päris piinarikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Abi on olnud natuke Bio Glükosamiinist.oktoober 26, 2008 at 9:32 p.l. #170218gmaster
MemberKäin päris palju BP-s ja kuna mul pool elu põlvedega jama olnud, siis kui väljaastekükke peab pingil tegema, jään põrandale ja pole küll kurta midagi. Pigem on mul jama olnud randmetega seljaloo ajal- krampis ja valusaks lähevad, nii et järgmine- triitsepsi lugu päris piinarikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Abi on olnud natuke Bio Glükosamiinist.Glükoosamiin-kondroitiinsulfaat on veidi parem, kuna seal ka kondroitiinsulfaat. Parim oleks aga ArthroStop kreem, mida ka kasutajad väga kiidavad. Halba ei tee ka Omega3.
Randmeid peaksid sa minu arust sel puhul eraldi treenima ja venitama, et paraneks elastsus ja vereringe. Ideaalne on Powerballiga treenimine, aga on ka muid mooduseid, loe siit. http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3770
Minu kogemuste järgi aitab siiski valuliste kohtade kerge treenimine pikemas perspektiivis paremini kui nende treenimata jätmine.
oktoober 27, 2008 at 11:09 e.l. #170253marjasha
MemberGlükoosamiin-kondroitiinsulfaat on veidi parem, kuna seal ka kondroitiinsulfaat. Parim oleks aga ArthroStop kreem, mida ka kasutajad väga kiidavad. Halba ei tee ka Omega3.Randmeid peaksid sa minu arust sel puhul eraldi treenima ja venitama, et paraneks elastsus ja vereringe. Ideaalne on Powerballiga treenimine, aga on ka muid mooduseid, loe siit. http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3770
Minu kogemuste järgi aitab siiski valuliste kohtade kerge treenimine pikemas perspektiivis paremini kui nende treenimata jätmine.
Tänud, võtan Sinu soovitused kindlasti kautusele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2008 at 5:04 p.l. #170553annyke
MemberPostitan siis tagantjärgi tarkuse, millest minu puhul abi oli – arvan, et õigem tehnika on minu põlvevalud tahaplaanile jätnud. Jooksmisega tegingi tookord juulikuus lõpparve, siiani olen vaid bumpinud ning jalutanud, ujunud. Aegajalt löövad põlvevalud küll välja (peale raskemat bodybumpi või pikemat&intensiivsemat jalutuskäiku), kuid trennis olen püüdnud põlvi maksimaalselt hoida (eriti kükkides, istudes võimalikult taha, väljaasted kõik pingita ja ilma kangita) ja selline “säästev” tehnika hakkab aina enam ka harjumuseks saama. Niiet varsti kaalun taas kangi kasutuselevõttu.. ja kes teab, ehk uuel kevadel saan jälle ka jooksma:)
november 10, 2008 at 6:32 p.l. #154864Karl818
MemberMul selline küsimus,et millest tuleb liigeste raksumine.Endal ragisevad peaaegu kõik liigesed.Kuidas on võimalik sellest lahti saada,kas üldse on.
november 10, 2008 at 6:36 p.l. #142537maximus89
MemberRäägitakse, et kasvamisest murdeeas võivad raksuda.Kui see pole põhjuseks, siis äkki liigesed kulunud ning pole enam midagi teha.Glükoosamiin ehk leevendaks natuke.
november 10, 2008 at 8:13 p.l. #146643Always 110%
MemberEndal ka liigesed raksuvad, arvatavasti kasvamisest, aga kuna alguse sai samal ajal kui toidulisandeid tarvitama hakkasin siis praeguseks olen ajutiselt neist loobunud.
november 10, 2008 at 9:01 p.l. #146699Alexander Andrusenko
ModeratorMul raksuvad liigesed lapsest saadik ja ei mingid glükosamiinid ei ole seda grammigi leevendanud, kuigi olen mitu aastat kasutanud. Arvatavasti nii jääbki.
november 10, 2008 at 9:07 p.l. #146767Karl818
MemberMul raksuvad liigesed lapsest saadik ja ei mingid glükosamiinid ei ole seda grammigi leevendanud, kuigi olen mitu aastat kasutanud. Arvatavasti nii jääbki.Mul on rakunud ka juba aastaid,kuid ma ei ole selle likvideerimiseks midagi ette võttnud.Olen sellega lihtsalt ära harjunud.
november 10, 2008 at 9:10 p.l. #147001Alexander Andrusenko
ModeratorMul on rakunud ka juba aastaid,kuid ma ei ole selle likvideerimiseks midagi ette võttnud.Olen sellega lihtsalt ära harjunud.Nii palju, kui ma arstidega rääkinud olen, siis väidetavalt sellest lahti ei saagi. Igaks juhuks glükosamiini määrati, aga see ei ole aidanud.
november 10, 2008 at 11:36 p.l. #148663QWE8
MemberRäägitakse, et kasvamisest murdeeas võivad raksuda.Kui see pole põhjuseks, siis äkki liigesed kulunud ning pole enam midagi teha.Glükoosamiin ehk leevendaks natuke.Need nüüd küll õiged järeldused pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 11, 2008 at 6:39 e.l. #153714ROtter
MemberNeed nüüd küll õiged järeldused pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liigesehaigused võivad ilmneda juba 2.-3.-ndal eluaastal. Liigesehaiguste tekkimise üks tegureid on krooniline kurgumandlite põletik.
Looduslikud liigesetoitained on organismile ohutud, neil pole kahjulikke kõrvaltoimeid ega koostoimeid ravimitega.
november 11, 2008 at 6:57 e.l. #124289Alfonze
MemberMinul ka ragisevad, eriti põlved ja õlad, vahest ka hüppeliigesed ja küünarnukid. Kui korralikult sooja teen ja raskused väga suured pole, siis raginat vähem jne. Arvan, et suht pikka aega olnud karm ülekaal ja jõusaalis liiga kiirelt arenenud jõunäitajad ja vilets tehnika (ja ka halvad harjutused) treeningute alguses on oma panuse sellesse andnud. Nüüd targem ja raskused langenud, asi on oluliselt paremaks läinud. Samuti olen tarbinud pikalt glükosamiini igaks juhuks.
november 11, 2008 at 12:44 p.l. #86128maximus89
MemberNeed nüüd küll õiged järeldused pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki teed siis ise paremad järeldused?Ootan huviga.
november 11, 2008 at 12:58 p.l. #86124marjasha
MemberMul põlved raksunud nii kaua kui mäletan ja mind see ei häiri see üldse, kui keegi kõrvalt kuuleb, siis ehmatab küll ära, et mis mul viga on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Glükosamiini olen randmete pärast söönud, aga põlvede raksumist pole see küll vähemaks teinud. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.