Põlveprobleemid
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Põlveprobleemid
- This topic has 383 replies, 148 voices, and was last updated 10 years, 5 months tagasi by
Helerin.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 10, 2008 at 9:40 p.l. #124372
Aken
MemberMul ragiseb parem kõrv väga kõvasti teatud asendis.Nagu kurki või midagi sellist murraks pooleks. Arst ütles et seal käib mingi raskvkeha millegi vastu. Kuna valu ei tee (valutas kuskil kuu aega, kui asi algas pooleteist aastat tagasi) ja trenni ei sega, siis arst ütles, et viga ei ole midagi.
jaanuar 11, 2008 at 6:31 p.l. #121806builder
Memberlihtsalt muuseas,ka skorra kükitades? voi oled ka kangiga kükki teinud ja kraksatab? minul sama jama et trennis küll seda janti pole aga raskuseta kükitades vahel harva ikka nii teinud.
jaanuar 12, 2008 at 8:04 p.l. #116640Aken
MemberMinul trennis ei ragise, teen ka kükki. Ragiseb siis, kui ma ilma mingi raskuseta jalga liigutan ning samal hetkel lihaseid pinges hoian. Mida rohkem vasakule poole jalga keeran, seda valjemini ragiseb. Seda teeb ainult parem jalg. Trepist alla minnes ka ragiseb, üles minnes mitte.
jaanuar 12, 2008 at 8:20 p.l. #116636Existence
MemberMul sama probleem põlvedega,ragisevad ja on valusad kui kükke teha.Kui kasvõi natuke põlv ära lüüa annab ikka päris valusalt tunda .Kui kaua aega istuda ja jalgu mitte sirutada, hakkavad põlved väikest pidevat valu tekitama
jaanuar 12, 2008 at 9:04 p.l. #116440Samakamees
MemberMul raksuvad ka , aga kui soojaks ajada siis ei raksu.
jaanuar 12, 2008 at 11:13 p.l. #116098raptor
MemberVõite mulle vastu vaielda, aga fastumiga te igatahes midagi ei ravi. Olen seda kasutanud suht 8 kuud (sõjaväes), sest põlvedega on probleemid. Peale valu võtmise muud kasu polnud.. ikka sama seis. Teised liigeseravimid (arthryl ja glükoosamiin) aga toimivad väga hästi
jaanuar 13, 2008 at 7:51 p.l. #113041nope
MemberMul sama probleem põlvedega,ragisevad ja on valusad kui kükke teha.Kui kasvõi natuke põlv ära lüüa annab ikka päris valusalt tunda .Kui kaua aega istuda ja jalgu mitte sirutada, hakkavad põlved väikest pidevat valu tekitama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Eks tuleb kah arsti juurde minna ……..
Mul sama asi põhiliselt,ma arvan.
—
Kuskilt lugesin ,et kui teha mingeid tavalisi harjutusi ,siis jalg läheb aina tugevamaks ja lihast tuleb samuti juurde ja ei ole enam nii valus?Mis arvate ?
Mis harjutusi teha jalgadele(ilma raskuseta)?Ma ise olen suht peenike ja lühike
ja hakkasin alles paar kuud tagasi jõusaalis käima,et äkki mul ei ole jalad piisavalt tugevad vms..jaanuar 15, 2008 at 6:19 e.l. #110316expertkenny
Membernaine raksub mul ka kui ma hommikuti alles koju tulen (isegi soojast peast)
“>jaanuar 15, 2008 at 7:42 e.l. #110319ROtter
MemberVõite mulle vastu vaielda, aga fastumiga te igatahes midagi ei ravi. Olen seda kasutanud suht 8 kuud (sõjaväes), sest põlvedega on probleemid. Peale valu võtmise muud kasu polnud.. ikka sama seis. Teised liigeseravimid (arthryl ja glükoosamiin) aga toimivad väga hästi
“>Ise ka aru saad, mida kokku kirjutasid?
Fastum Geli kasutataksegi valu vaigistamiseks ja põletike raviks. Glükoosamiin + Fastum Gel + kalaõli nim. kompleksravimiseks. Naljamehed.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2008 at 12:27 p.l. #150484Anonüümne
Guestteen bodypumpi 2-3 korda nädalas, viimased kaks nädalat peale trenni põlved valutavad.
Konsulteerisin treeneriga, tema arusr tehnika paigas, et vbl ei sobi jala etteasted… Äkki keegi kogenum oskab arvata, milles asi võib olla.
aprill 16, 2008 at 12:44 p.l. #150485pumper
MemberPõlved ei tohiks kükkide ja etteastete ajal sama jala varvastest kaugemale ulatuda. Mida taga pool, seda parem.
Täpselt ei tea, kus sul põlvel valus on. Kas sees või ees-peal. Viimase korral on kindlasti abi sellest, kui hakkad reie nelipealihast regulaarselt venitama – peaks leevendama probleemi. Kui häda kuskil sees, siis on asi tõsisem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2008 at 12:44 p.l. #150486Änx
MemberKas sa arstile ka oled oma muret kurtnud?
Kui põlveliigestes probleem, siis söö glükoosamiini (ArthoStop Plus või tavaline Glükoosamiin).
Ja BP-s võid asendada väljaasted kükkidega, siis on raskus põlvele väiksem ehk siis ühtlasemalt jagunenud.
aprill 16, 2008 at 12:55 p.l. #150489Kägu
MemberMul hakkasid ka põlved valutama kui 3x nädalas bodypumpi tegin. Väidetavalt pumpi poolkükid ei ole põlveliigsetele üldse head. Peale pumpimise lõpetamis on asi paremaks läinud
aprill 16, 2008 at 1:13 p.l. #150495pumper
MemberHuvitav lugu nende põlvedega. Mul endal hakkavad põlved kõige muu peale valutama peale BP. Ju me oleme siis erinevalt ehitatud.
aprill 16, 2008 at 1:18 p.l. #150496PT London
MemberPõlved ei tohiks kükkide ja etteastete ajal sama jala varvastest kaugemale ulatuda. Mida taga pool, seda parem.See pole t6ene vaide!!!!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.