Põlveprobleemid
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Põlveprobleemid
- This topic has 383 replies, 148 voices, and was last updated 10 years, 5 months tagasi by
Helerin.
-
AutorPostitused
-
aprill 2, 2007 at 4:00 p.l. #111071
Liinu
MemberSoovitaksin osta ka siiski põlvesidemed. Füüsilise tegevuse puhul peale panna, kuna hoiavad põlve paigal ja tugevdavad. Põlvevalu võis kaduda sellest, et lihaseid põlvelihase ümber on tugevamad ja toetavad põlve rohkem.
Kui põlved istudes siiski põlved raksuvad, siis tuleks ikka tableti kuur teha. Vastasel juhul lihtsalt liigese otstes olev kõhre kulub. Kui kõhre ära kulub, hakkavad luu otsad vastu üksteist hõõruma, mis tekitab valusid.
aprill 2, 2007 at 4:02 p.l. #111072gmaster
Membermul võttis üks periood jalapress põlvevalu ära, marek kalmuse soovitusel, pikad seeriad. aitäh talle
aga eks kõik on individuaalne.
aprill 4, 2007 at 7:04 p.l. #111309rinaldo
MemberKui põlved istudes siiski põlved raksuvad, siis tuleks ikka tableti kuur teha. Vastasel juhul lihtsalt liigese otstes olev kõhre kulub. Kui kõhre ära kulub, hakkavad luu otsad vastu üksteist hõõruma, mis tekitab valusid.Mul raksuvad siis kui lasta madalamale kui 90 kraadi, muidu mitte. Kükke alla 90 kraadi ei lase
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huvitav kas see võib midagi tähendada? Mul on eluaeg põlved raksunud, valu pole teinud kunagi..
aprill 4, 2007 at 7:33 p.l. #111311Parabool
Memberkeegi oskab õelda kui kauaks arst teile glykosamiinikuuri määras !?
aprill 4, 2007 at 8:39 p.l. #111313Alexander Andrusenko
ModeratorMul on eluaeg põlved (ja mitte ainult põlved) raksunud. Glucosamini olen võtnud umbes 2 aastat ja pole grammigi aidanud raksumise vastu.
juuni 19, 2007 at 10:18 e.l. #117927triin87
MemberTervist! Ortopeed keelas mul igasugused harjutused, mis mõjuvad otse põlvedele. Kuid jalalihaste tugevus on kulunud kõhrede juures üks olulisemaid asju, siis pean ma ikka jalgu edasi treenima. Millised võtted on, et saaks tugevamaks nelipea lihase, reielihased ja ka säärt. Praegu teen rattatrenni ilma raskusteta, kuid tahaks veel midagi.
Äkki keegi oskab nõu anda, oleksin väga tänulik !
juuni 19, 2007 at 10:42 e.l. #117930builder
Membersääre jaoks ei olegi suurt raskust vaja ,isegi ühe jalaga kuskil trepilt pumpad neid,seegi piinab hästi. no ergomeeter ka hää aga täitsa köverasse vist ei maksa jalgu lasta.sest seal tömbega voib paras koormus ju pölvele langeda. ag mina küll miskit suurt ei tea soovitada
juuni 19, 2007 at 10:53 e.l. #117934triin87
Membersääre jaoks ei olegi suurt raskust vaja ,isegi ühe jalaga kuskil trepilt pumpad neid,seegi piinab hästi. no ergomeeter ka hää aga täitsa köverasse vist ei maksa jalgu lasta.sest seal tömbega voib paras koormus ju pölvele langeda. ag mina küll miskit suurt ei tea soovitada
sant noh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 19, 2007 at 11:30 e.l. #117939builder
Membersant vast siis valmis kui arsti ette kirjutusi eirad. asi vast ajutine ju?
juuni 19, 2007 at 12:08 p.l. #117944triin87
Membersant vast siis valmis kui arsti ette kirjutusi eirad. asi vast ajutine ju?
juuni 19, 2007 at 12:55 p.l. #117951ROtter
MemberMa ei taha teid kurvastada, aga kui kõhrepinnad on kulunud, siis ei taasta neid enam miski.
juuni 19, 2007 at 1:22 p.l. #117957ROtter
MemberMa ei tea, kui tõene see on, aga arst andis mulle siiski natukene lootust … käskis aga igasugu imerohtusid järada ja jalatrenni mitte teha
Lootus sureb viimasena.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natuke lootust on siiski parem kui mitte midagi.
juuni 19, 2007 at 1:28 p.l. #117959ROtter
MemberMa ei tea, kui tõene see on, aga arst andis mulle siiski natukene lootust … käskis aga igasugu imerohtusid järada ja jalatrenni mitte teha
juuni 19, 2007 at 1:37 p.l. #117961PT London
MemberAga kuidas on lood siis,kui kykates on paar raksu kuulda, aga valu puudub ja seda isegi suurte raskustega?!?!
Kunagi sai ortopeedi juures kaidud, kirjutas mulle arthro stop + kahe kuuse kuuri, kuid ma ei maleta kas kuuri ajal v6i edaspidi ei tohi kykke ja jala presse sooritada, aga ratas oli lubatud. Ta tegi mingi testi ka et vajutas p6lvele ja pidin nelipead pingutama, ullult valus oli, aga nyyd k6ik ok, aga raksumne ikka!?!
juuni 19, 2007 at 1:52 p.l. #117963triin87
MemberAga kuidas on lood siis,kui kykates on paar raksu kuulda, aga valu puudub ja seda isegi suurte raskustega?!?!Kunagi sai ortopeedi juures kaidud, kirjutas mulle arthro stop + kahe kuuse kuuri, kuid ma ei maleta kas kuuri ajal v6i edaspidi ei tohi kykke ja jala presse sooritada, aga ratas oli lubatud. Ta tegi mingi testi ka et vajutas p6lvele ja pidin nelipead pingutama, ullult valus oli, aga nyyd k6ik ok, aga raksumne ikka!?!
Raksumine on täiesti normaalne, seni kuni ei teki ka valu. Põlvede naksumise vähendamiseks võib süüa vitamiine, kui toidust ei saa piisavalt. See parandab ainevahetust põlvedes. Veel võiks proovida lõhekalaõli kapsleid, mis võib naksumist vähendada.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.