Põlveprobleemid
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Põlveprobleemid
- This topic has 383 replies, 148 voices, and was last updated 10 years, 5 months tagasi by
Helerin.
-
AutorPostitused
-
november 11, 2008 at 5:46 p.l. #103784
Always 110%
MemberKas põletikus mandlite lõikamine võib raksumist parandada?
november 11, 2008 at 8:26 p.l. #102719QWE8
MemberÄkki teed siis ise paremad järeldused?Ootan huviga.See üldjuhul geneeetiline iseärasus. Näiteks mul on küll nii, et mul ragisevad liigesed ja sugulastel esineb kah seda väga palju, aga kellelgi pole tõsiseid probleeme liigestega.
Kas kulnunud liiges üldse ragiseb?
november 11, 2008 at 9:54 p.l. #102667marjasha
MemberKas põletikus mandlite lõikamine võib raksumist parandada?Peale mandlilõikust minul küll põlvede raksumine väiksemaks ei jäänud
november 19, 2008 at 12:53 p.l. #168777bond
Member6 kuud tagasi põrutasin jalgu, mäest alla joostes ning peale seda tegin 7 km sõudeergomeetril, mis oli valulik, ning sellest ajast peale on põlved valusad. Olen söönud artrostop tablette, kuid märgatavat mõju need ei avaldunud. Nõrgalt sörkida saan, kuid vahest annab valu ka sörkides tunda ning ka rahuolekus õrnalt(kõndides ka). Kui käega õrnalt põlvekedera alla lüüa, siis on hell tunne. Röndken oli korras. Ka selg on mul tugevalt haige, kuid selg ja põlved ei ole minupuhul seotud. Kas keegi oskab öelda, mis põlvedel viga võib olla ning mida teha? Ette tänades!!!
november 19, 2008 at 1:04 p.l. #168771rtf
MemberMul olid ka kevadest saadik põlved valusad. Jooksmise lõpetasin juba ammu ära, sest kui ükspäev jooksmas käisid, siis peale seda oli 3-4 päeva põlvedes jube valu.
Lõpus oli juba niisama käies ka valus, lisaks põlve liigese all see säärekondi ots oli isegi katsudes jube valus. Läksin 2 kuud tagasi arsti juurde, tehti räntgen ja katsuti ja loksutati põlvi igat pidi. Röntgen muidugi midagi ei näidand. Perearsti arvas, et tegemist on luuümbrise põletikuga, käskis määrida põlvedele põletikuvastast salvi ja võtta sisse Arthryli (mingi liigeste ravim).
Poolteist kuud määrisin iga päev ja võtsin seda pulbrit. Ja nüüd on korras. Jooksma küll enam ei kipu ja hüpata ka ei julge,
aga käies ei ole valus enam ja niisama ka tunda ei anna.
Oleks varem arstile läind oleks vast kohe korda saand, aga ma ei eiland mõnda aega Eestis ja välismaal ei tahtnud arstiteenust kasutada.
6 kuud tagasi põrutasin jalgu, mäest alla joostes ning peale seda tegin 7 km sõudeergomeetril, mis oli valulik, ning sellest ajast peale on põlved valusad. Olen söönud artrostop tablette, kuid märgatavat mõju need ei avaldunud. Nõrgalt sörkida saan, kuid vahest annab valu ka sörkides tunda ning ka rahuolekus õrnalt(kõndides ka). Kui käega õrnalt põlvekedera alla lüüa, siis on hell tunne. Röndken oli korras. Ka selg on mul tugevalt haige, kuid selg ja põlved ei ole minupuhul seotud. Kas keegi oskab öelda, mis põlvedel viga võib olla ning mida teha? Ette tänades!!!november 19, 2008 at 1:28 p.l. #168747Liinu
Memberkas joostes põlvesidet ka kasutad?
november 19, 2008 at 2:30 p.l. #171462bond
Memberkas joostes põlvesidet ka kasutad?Ei. Ega see ei ravi ju!
november 19, 2008 at 2:34 p.l. #171464Goleteral
MemberEi. Ega see ei ravi ju!Aga toetab põlve ja hoiab ära edasiseid vigastusi..
november 19, 2008 at 8:22 p.l. #171524bond
Memberkas täielikku taastumist on loota??
november 19, 2008 at 8:25 p.l. #171525metal worship
Membermina arvan isiklikult, et põlved tuleks vahelt ära võtta
“> küll see valu ära võtabnovember 19, 2008 at 8:55 p.l. #171529Savage
Membervõib olla meniski rebend, seda röntgeniga teada ei saagi, tuleb teha laserröntgen või kuidas seda kutsutakse, igatahes kui peaks see olema, siis operatsioon ootamas
“>november 19, 2008 at 10:28 p.l. #171544bond
Membervõib olla meniski rebend, seda röntgeniga teada ei saagi, tuleb teha laserröntgen või kuidas seda kutsutakse, igatahes kui peaks see olema, siis operatsioon ootamas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas see teeb täitsa terveks we
“>november 20, 2008 at 6:41 e.l. #171557ROtter
“>Meniskirebendeid esineb tegelikult palju harvem, kui arvatakse. Need tekivad peaaegu alati põlve ülemäärase rotatsiooni tagajärjel ja traumaga kaasneb vähene või keskmise suurusega veriliiges.
Tõenäolisemalt on tegemist põlvekedra sideme põletikuga (ligamentiidiga) või sääreluuköbru põletikuga. Põhjuseks on ülemäärane koormus.
november 20, 2008 at 3:10 p.l. #171626bond
MemberMeniskirebendeid esineb tegelikult palju harvem, kui arvatakse. Need tekivad peaaegu alati põlve ülemäärase rotatsiooni tagajärjel ja traumaga kaasneb vähene või keskmise suurusega veriliiges.Tõenäolisemalt on tegemist põlvekedra sideme põletikuga (ligamentiidiga) või sääreluuköbru põletikuga. Põhjuseks on ülemäärane koormus.
Kuidas on võimalik sellest vabaneda? Ja põletiku puhul kas täielik paranemine on võimalik?
november 20, 2008 at 3:29 p.l. #171628ROtter
MemberKuidas on võimalik sellest vabaneda? Ja põletiku puhul kas täielik paranemine on võimalik?Kasuta seda:
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.