Skip to main content

põlved

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » põlved

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    Nita
    Member

ninii, mul on väike põlve mure. thendab, see piirkond põlve taga, võibolla on korrektne öelda põlve õndla, on pisut tursunud. Ma ise tegelikult ei tea, kas see on normaalne või on see märk sellest, et põlved on põrutada saand. –nii olin ma kuskilt kuulnud. põlve tagune on väljapoole punnis – eriti on näga kui jalg on väljasirutatud – natuke on see kõigil nii, aga tundub et mul rohkem kui tohiks. ja sel juhul—kas massaashiga on hea mõte seda parandada?

võibolla on kogemusi?

miks mitte ära käia arsti juures?

greenu
    Member

miks mitte ära käia arsti juures?

päris hea soovitud … lihtne kuid loogiline …. ja tulemus on garanteeritud:)

Millegi pärast on nii, et inimesed enne küsivad foorumis, kus enamus rahvast on 15 aastased poisid-tüdrukud ja siit saadud info ei ole alati piisavalt usaldusväärne, sest me ei tea, kes teisel pool juhtmeid istub, selle asemel, et kohe arsti juurde minna, kui midagi viga on.

greenu
    Member

Millegi pärast on nii, et inimesed enne küsivad foorumis, kus enamus rahvast on 15 aastased poisid-tüdrukud ja siit saadud info ei ole alati piisavalt usaldusväärne, sest me ei tea, kes teisel pool juhtmeid istub, selle asemel, et kohe arsti juurde minna, kui midagi viga on.

mina tegin selle vea …. küsisin ja selle peale räägiti mulle igasugu haigused ära …. läksin arsti juurde ja selgus lihtsalt et pean tugilihaseid hakkana treenima:) … milline kergendus … hakkasin juba tõesti muretsema …

Creek
    Member

Tuleb uurida spetsialistidelt mitte tüüpidelt kes ei pruugi asjast midagi teada.

Rambo vend
    Member

Mul küll arstidesse nii pimedat usku ei ole.

Czar
    Member

Tasub arsti juures ära käia kuid ega seal midagi teada ei saa … puhka mõned nädalad

Creek
    Member

Mul küll arstidesse nii pimedat usku ei ole.

Ega ega arstidesse ei peagi olema mingit pimedat usku, aga veel imelikum on kui sul on pimedat usku mingitesse tüüpidesse, kes foorumis spekuleerivad, mis sul viga võib olla.

ROtter
    Member

ninii, mul on väike põlve mure. thendab, see piirkond põlve taga, võibolla on korrektne öelda põlve õndla, on pisut tursunud. Ma ise tegelikult ei tea, kas see on normaalne või on see märk sellest, et põlved on põrutada saand. –nii olin ma kuskilt kuulnud. põlve tagune on väljapoole punnis – eriti on näga kui jalg on väljasirutatud – natuke on see kõigil nii, aga tundub et mul rohkem kui tohiks. ja sel juhul—kas massaashiga on hea mõte seda parandada?

võibolla on kogemusi?

Tursunud kohta tuleb ravida külmakompressiga, sobib jääkott. Külma toimel ahenevad veresooned ja valuaisting väheneb. Soojaprotseduurid ja massaaž on vastunäidustatud esialgu.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.