põlved
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » põlved
- This topic has 25 replies, 19 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
Czar.
-
AutorPostitused
-
detsember 30, 2005 at 6:57 p.l. #6101
loooom
Memberkas on harjutusi mis mõjuvad põlvedele hästi?
detsember 30, 2005 at 7:06 p.l. #65384Mr.Y
MemberPõlvedele mõjuvad hästi head soojendus ja venitusharjutused enne raskeid kükke-presse (vm põlvi koormavaid harjutusi), see aitab põlvevalude tekkimise vastu või isegi tõsisemate vigastuste.
detsember 31, 2005 at 7:18 p.l. #65469builder
Membertrenazööri peal jalgade sirutus sis kükkimise asemel.aga sidemeid kah void kükkimisel kasutada
jaanuar 1, 2006 at 8:42 e.l. #65474vormel
MemberMu kehalise õpetaja ütleb, et kükkiskõnd teeb põlved tugevaks.
jaanuar 1, 2006 at 9:47 e.l. #65476Corrosion
MemberIgasugune liigutamine teeb tugevaks. Hea nipp jalgade tugevust testida on ühe jala peal kükke teha. Proovige
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise saan mingi 15 -20 maxjaanuar 1, 2006 at 1:47 p.l. #65482Vägivaldur
MemberMu kehalise õpetaja ütleb, et kükkiskõnd teeb põlved tugevaks.Üks suuremaid põlvede vaenlasi üldse.
jaanuar 1, 2006 at 2:08 p.l. #65483theONE1
Memberkükkis kõnd on jah su põlvede surm, hetkel ongi nii et koolide kehalisekasvatuse õpetajad teevad lastele selliseid harjutusi mis kahjustavad väga palju põlvi, selgroolülisid jms.(kükis kõnnid, “küünal”, turiseisud jne.”!! JUBE!
jaanuar 2, 2006 at 2:20 p.l. #65538BULDOOSER
MemberArstid soovitavad jalgrattasõitu.Harjutusi , mis mõjuvad halvasti tean küll , kükk , mida kõrgem konts või paksemad kettad kanna all , seda hullem.Tahad kükki teha , tee ketsides. Poolkükk on tihtipeale põlvele hullemgi , kui täiskükk.Hack on haigetele põlvedele tõsine overkill.Sirutused masinal isiklikult mulle soojenduseks ei sobi , ainus harjutus , mis põlved hellaks teeb.Jalapressil paned jalad võimalikult kõrgele ja on ka põlvedele kergem.Soojenduseks soovitaks jalgratast ja harjutused ainult need , mis ei tee haiget.
jaanuar 2, 2006 at 3:12 p.l. #65542dopingukytt
MemberKehalise tunnid ühed suurimad segavad faktorid kava järgi trennis.
jaanuar 2, 2006 at 6:06 p.l. #65559ROtter
MemberArstid soovitavad jalgrattasõitu.Harjutusi , mis mõjuvad halvasti tean küll , kükk , mida kõrgem konts või paksemad kettad kanna all , seda hullem.Tahad kükki teha , tee ketsides. Poolkükk on tihtipeale põlvele hullemgi , kui täiskükk.Hack on haigetele põlvedele tõsine overkill.Sirutused masinal isiklikult mulle soojenduseks ei sobi , ainus harjutus , mis põlved hellaks teeb.Jalapressil paned jalad võimalikult kõrgele ja on ka põlvedele kergem.Soojenduseks soovitaks jalgratast ja harjutused ainult need , mis ei tee haiget.Tehniliselt õigel sooritusel on kükid kangiga üks efektiivsemaid harjutusi jõu arendamiseks. Ja probleem tulenebki sellest, et kõik tahavad näidata , kui “kõvad” mehed nad on ja kasutavad suuremaid raskusi, millega ei suudeta tehniliselt õigesti harjutust sooritada ja sellest ka selja- ja põlvevigastused.
jaanuar 2, 2006 at 6:18 p.l. #65562Corrosion
MemberRattaga tõuse sõites peaksid ka reie pealsed lihased tublisti vatti saama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mul on ntks just rattasõidust põlved suht läbi. Tunda annab just 200 km piirimail, seda siis mööda tasast maanteed. Ehk siis No sports!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2006 at 6:18 p.l. #65563vormel
MemberTo OldMan: Mida ütled sa kükkiskõnni kohta?Mu kehalise kasvatuse õpetaja on täiesti veendunud, et see on üks paremaid harjutusi põlvede tugevdamiseks.Ta laseb meil neid igatpidi teha.Külg ees ja tagurpidi.Ei tea enam keda uskuda.Põlvi tahaks tugevamaks saada küll, aga tuleb välja, et ei oska.
jaanuar 2, 2006 at 6:29 p.l. #65566ROtter
MemberTo OldMan: Mida ütled sa kükkiskõnni kohta?Mu kehalise kasvatuse õpetaja on täiesti veendunud, et see on üks paremaid harjutusi põlvede tugevdamiseks.Ta laseb meil neid igatpidi teha.Külg ees ja tagurpidi.Ei tea enam keda uskuda.Põlvi tahaks tugevamaks saada küll, aga tuleb välja, et ei oska.Harjutused sügavkükis kutsuvad esile ülemäärase pinge põlveliigestele, kahjustuda võivad meniskid ja sidemed. Põlvemeniskitele langeb 500 kg ülekoormus.
Neid harjutusi võib muidugi teha, aga enne peab korralikult põlveliigesed soojaks tegema ja tuleb vältida võistlusmomente.
jaanuar 2, 2006 at 6:57 p.l. #65571shreku
MemberMa ei tea kuidas teil on aga mina mängin aasta läbi kehalise tunnis jalgpalli(kui ilm ekstreemselt halb pole). Väga hea võistlusmomendiga tund. Kehalise õpetjate kohta veel niipalju, et pljudel pole erialast diplomitki. Minu õps oli küll kunagi mingi Eesti tasemel oda viskaja nii, et ta jagab ilmselt nooti. Hoolimata sellest laseb ta meil teha, mida tahame. Vahel näitab ainult mingeid jalgpallurite venitus harjutusi.
jaanuar 3, 2006 at 7:29 e.l. #65605BULDOOSER
MemberArstid soovitavad jalgrattasõitu.Harjutusi , mis mõjuvad halvasti tean küll , kükk , mida kõrgem konts või paksemad kettad kanna all , seda hullem.Tahad kükki teha , tee ketsides. Poolkükk on tihtipeale põlvele hullemgi , kui täiskükk.Hack on haigetele põlvedele tõsine overkill.Sirutused masinal isiklikult mulle soojenduseks ei sobi , ainus harjutus , mis põlved hellaks teeb.Jalapressil paned jalad võimalikult kõrgele ja on ka põlvedele kergem.Soojenduseks soovitaks jalgratast ja harjutused ainult need , mis ei tee haiget.Tehniliselt õigel sooritusel on kükid kangiga üks efektiivsemaid harjutusi jõu arendamiseks. Ja probleem tulenebki sellest, et kõik tahavad näidata , kui “kõvad” mehed nad on ja kasutavad suuremaid raskusi, millega ei suudeta tehniliselt õigesti harjutust sooritada ja sellest ka selja- ja põlvevigastused.
Mul ei ole midagi küki vastu , teen ise ja soovitan teistelegi , mida ei soovita on koletud klotsid kanna alla ja siis poolkükki tegema.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.