Skip to main content

pole teinud trenni juba poolteist aastat

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » pole teinud trenni juba poolteist aastat

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    wicked
    Member

ei tea kas nüüd sattus öigesse rubriiki, aga see selleks.

pole siis teinud trenni juba 1,5a ning kange tuhin on taas peale tulnud.

soovikski teada, et millest siis alustada, kas jöu trennist vöi vastupidavusest?

ning millise kava järgi teha.

tunne on tegelikult hea.

ning selle pooleteise aasta jooksul olen tegelikult vist nädalast paarkorda löuga ainult tömmanud, muud trenni pole teinud.

ootan siis ettepanekuid ning soovitusi.

kaal on langend u3-4 kg

jrx
    Member

Mida sa rohkem ja rutem saavutada tahad:)

wicked
    Member

tugevaks tahaks saada, tegelikult, sest kuna vastased suruvad jöuga ära juba.

jrx
    Member

Sa maadlesid kui ma ei eksi?

Siis proovi alustuseks näiteks seda: mmaadlejate kava

plokk
    Member

ei tea kas nüüd sattus öigesse rubriiki, aga see selleks.

pole siis teinud trenni juba 1,5a ning kange tuhin on taas peale tulnud.

soovikski teada, et millest siis alustada, kas jöu trennist vöi vastupidavusest?

ning millise kava järgi teha.

tunne on tegelikult hea.

ning selle pooleteise aasta jooksul olen tegelikult vist nädalast paarkorda löuga ainult tömmanud, muud trenni pole teinud.

ootan siis ettepanekuid ning soovitusi.

kaal on langend u3-4 kg

Tere tulemast klubisse!Mul on sama seis hetkel ,pikka aega pole saalis käinud.Tervise probleeme on kuhjaga, nii et omalgi on viimane aeg midagi ette vôtta. Pealegi on mul selg täitsa pees! Aga tegijatel ikka juhtub!Kaalu on tublisti maha tulnud ,hetkel kehast varemed järel. Aga kui alustada siis vast nagu ikka vundamandist ja hoolikalt…. Palju sul kaal praegu ûldse on?Kaalu kaotus on sul suht minimaalne. Aga jah ootame kôvade tegijate arvamusi sel teemal…

wicked
    Member

Tere tulemast klubisse!Mul on sama seis hetkel ,pikka aega pole saalis käinud.Tervise probleeme on kuhjaga, nii et omalgi on viimane aeg midagi ette vôtta. Pealegi on mul selg täitsa pees! Aga tegijatel ikka juhtub!Kaalu on tublisti maha tulnud ,hetkel kehast varemed järel. Aga kui alustada siis vast nagu ikka vundamandist ja hoolikalt…. Palju sul kaal praegu ûldse on?Kaalu kaotus on sul suht minimaalne. Aga jah ootame kôvade tegijate arvamusi sel teemal…

kui trennimise löpetasin siis oli kaal mingi 81-82 nüüd 77-78

aga kusagilt peab alustama, seega pebki varsti asjad kokku pakkima ja sammud saali poole suunama. praegu kogun veel hoogu, ning kuulan maad.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.