pole söögiisu!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » pole söögiisu!
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
ronija.
-
AutorPostitused
-
aprill 6, 2006 at 2:17 p.l. #7302
Anonüümne
Guesttere! olen 17 aastane poiss 68 kg ja 180 cm pikk. Ei ole just mingi pidev treenija aga aga olen kodus hakanud veidi trenni tegema. Plaan isegi jõusaali minna. Mul aga probleem. Pole eriti söögiisu, ei suuda korraga üldse palju süüa. Mul praegugi probleeme päevase kalorihulga kättesaamisega…mis siis kui veel jõusaalis hakkan käima:( . Ehk oskate midagi kosta või on kellegil kas sellega probleeme olnud?
Ette tänades!
aprill 6, 2006 at 2:21 p.l. #79021inside14
MemberArvan, et kui jõusaali lähed siis tuleb söögiisu kuna sa kulutad seal oma keha energiast tühjaks ja siis peab lihtsalt söögiisu tulema.Aga kui aint peale jõisaali isu on ja muidu pole siis ma ei tea midagi soovitada kui vägisi söö
aprill 6, 2006 at 2:36 p.l. #79025fighter
Membermul samuti väga kiire ainevahetus ja suurt söögiisu pole. seega, et massi juurde saada söön iga kord kõhu nii täis kui võimalik ja ajapikku sedasi mahub rohkem kõhtu toitu(magu venib välja).
võib tunduda natuke karm, aga isegi 5x päevas tohutult süües on mu rasvaprotsent ~10%.
aprill 6, 2006 at 4:07 p.l. #79034Eastsider
MemberMõnes mõttes võib teid lausa kadestada, sixpack ilma vaevata koguaeg nähtaval.
aprill 6, 2006 at 4:32 p.l. #79043RaUl88
Membermul täpselt sama jama.
ega siin muud erilist üle jää kui tuleb lihtsalt ennast sundida sööma.
aprill 6, 2006 at 5:14 p.l. #79046ronija
MemberSundida jah, ma ka sunnin pidevalt, aga täna avastasin väikese asja. Tavaliselt söön kanarinnaliha ja ?k6rvale kartulit vm ja midagi rohelist ehk, isu kadus ära ja vägistasin pidevalt sisse selle endale, aga avastasin, et kui näiteks tavakartuli vahetada ahjukartuli vastu (mida supermarketites myyakse) siis jooksis suu ainult vett oodates uuesti kana ja kartuli söömist, ehk siis tänu väikesele maitsevahele tuli isu tagasi. Muidu ma kasutan suht yksluist toitu, inimene vajab ikka natukene mitmekesistatust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ps. Ma kasutan proteiinipulbrit, kreatiini ja sysivesikupulbrit päevase ainekoguse täitmiseks massiperioodil. Praeguse uue dieedi ja raske treeningkava järgi olen mingi 2 nädalaga fenomenaalsed 4-5 kg juurde v6tnud
Mitte peki arvelt. Ja keha on päris hästi muutunud nii lyhikese aja kohta, ma ise ka yllatusin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viimase dieediga sain nii palju kuskil kuuga. Ma kasutan dieeti mis käib vist rohkem hardgaineritele.
aprill 6, 2006 at 6:29 p.l. #79060Mr.Y
MemberEi tahaks küll sind pettuma panna, kuid 2 nädalaga sa ei saa 5kg lihast juurde. Mõtle kui nt tavaline poiss, kellel lihasmassi nt 55kg ja rasva 10kg (kaal 65 ja pikkus 180). 3 kuuga oleks tal 85kg lihast ja 10kg rasva. Järgmise 3 kuuga ajab ta end võistlusvormi, kehamass on u 86 (keharavsa% on 1) siis oleks ta juba valmis klassikaline kulturist (neil ju pikkus-100 + 6 vist max kaalu valem). Ja siis võistlustel konkureerib mõne mehega, kes on pool elu (üle 10 a) vähemalt treeninud. Kui see võimalik on siis sügisel võiksid ju olla üks medaliomanikest.
aprill 9, 2006 at 9:36 e.l. #79417ronija
MemberSelles ma ei kahtlegi
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.