Pole midagi arenenud.
- This topic has 31 replies, 11 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
joonast.
-
AutorPostitused
-
märts 27, 2012 at 12:53 p.l. #24141
bladz
MemberTere, olen jõusaalis käinud 4 kuud. Käinud siis igapäev. Kõik arstlikud kontrollid läbitud, võin käia küll.
Olen 17-aastane.
Kaalun 87kg.
Pikkust 179,5cm
Tahaks saada normaalset kava, mis treeniks.
Ka võiks kirjutada siia kõike mida jaksate mitte mingeid linke, aitäh tähelepanu eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaks olema jõusaali sisse elatud küll 4 kuuga, igapäev käinud. Tahaks 2 kuuga normi saada.
Jagage ideid.
märts 27, 2012 at 12:59 p.l. #153055joonast
MemberIga päev on ikka algaja kohta liiga palju, kuna siis tekib juba taastumisega probleeme, eriti kui toitumine täpselt paigas pole.
märts 27, 2012 at 1:06 p.l. #153014daemonium
MemberTere, olen jõusaalis käinud 4 kuud. Käinud siis igapäev. Kõik arstlikud kontrollid läbitud, võin käia küll.
Olen 17-aastane.
Kaalun 87kg.
Pikkust 179,5cm
Tahaks saada normaalset kava, mis treeniks.
Ka võiks kirjutada siia kõike mida jaksate mitte mingeid linke, aitäh tähelepanu eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaks olema jõusaali sisse elatud küll 4 kuuga, igapäev käinud. Tahaks 2 kuuga normi saada.
Jagage ideid.
Kavad on siin olemas.Vaata “Tööriistade” alt.
Ainult et siuke jama nendega – mitte ükski neist ei treeni,

Treenima pead ise.Ja jõusaalis peab trenni tegema, mitte seal käima.Lisaks vaja veel ka söömine korrastada.
Kui ise ei oska, saad tellida kava spetsialistilt.
märts 27, 2012 at 1:09 p.l. #152976bladz
MemberKavad on siin olemas.Vaata “Tööriistade” alt.
Kavad on siin olemas.Vaata “Tööriistade” alt.
märts 27, 2012 at 1:10 p.l. #152952nightq
MemberNo oleneb, mida seal saalis igapäev teha. Kui 8-15 kordust per kehaosa (nagu noored ikka teevad), siis ületreeningusse nii järsult ei satuta.
märts 27, 2012 at 1:15 p.l. #152938bladz
MemberNo oleneb, mida seal saalis igapäev teha. Kui 8-15 kordust per kehaosa (nagu noored ikka teevad), siis ületreeningusse nii järsult ei satuta.
No oleneb, mida seal saalis igapäev teha. Kui 8-15 kordust per kehaosa (nagu noored ikka teevad), siis ületreeningusse nii järsult ei satuta.
Ülakeha tahan trreenida 3 korda nädalas E, K, R ja T, N, P jooks…soovitage midagi head kava või pange mulle kokku, aitäh nii et rasvapõletus ja lihaste kasv käiks kooks.
märts 27, 2012 at 1:16 p.l. #152933daemonium
MemberTahan saada teada kuidas rasva põletada ning samas ka lihaseid treenida, palju peab seerias tegema ja mitu seeriat. aitäh!
Näe, vaata http://www.fitness.ee/treeningkavad
märts 27, 2012 at 1:18 p.l. #152928bladz
MemberNäe, vaata http://www.fitness.ee/treeningkavad
Näe, vaata http://www.fitness.ee/treeningkavad
Tahaks ka sellist, et ma saaks lihaseid treenida, et suuremaks neid, et midagi välja ka näha
märts 27, 2012 at 1:22 p.l. #152906Kang08
MemberÜlakeha tahan trreenida 3 korda nädalas E, K, R ja T, N, P jooks…soovitage midagi head kava või pange mulle kokku, aitäh nii et rasvapõletus ja lihaste kasv käiks kooks.
Jälle üks kes kardab kükkida.? Tahad areneda hakka jalgu treenima.Kükid,väljaasted,jalapress jne jne.Joosta võid niisama lisaks,aga see pole n.ö jalapäev.
märts 27, 2012 at 1:25 p.l. #152892rennosport
Member#Ka võiks kirjutada siia kõike mida jaksate mitte mingeid linke#
Noo mina näiteks jaksan rinnalt 150-ga 6-se suruda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2012 at 1:28 p.l. #152885bladz
MemberJälle üks kes kardab kükkida.? Tahad areneda hakka jalgu treenima.Kükid,väljaasted,jalapress jne jne.Joosta võid niisama lisaks,aga see pole n.ö jalapäev.
Jälle üks kes kardab kükkida.? Tahad areneda hakka jalgu treenima.Kükid,väljaasted,jalapress jne jne.Joosta võid niisama lisaks,aga see pole n.ö jalapäev.
EI karda kükkida, lihtsalt pole vaja, jalad on piisavalt tugevad, mul vaja ülakeha.
märts 27, 2012 at 1:29 p.l. #152869daemonium
MemberTahaks ka sellist, et ma saaks lihaseid treenida, et suuremaks neid, et midagi välja ka näha
Trennikavadel ongi üldiselt kalduvus lihaseid suurendada – seda muidugi õige söömise puhul,
märts 27, 2012 at 1:33 p.l. #152851Kang08
MemberEI karda kükkida, lihtsalt pole vaja, jalad on piisavalt tugevad, mul vaja ülakeha.

……üldise keha arengu seisukohalt on tarvis ka jalgu treenida.Keha tuleb võtta kui tervikut.
Ütleme kui sul seisaks Porsche maja ees,siis sa ei lükkaks talle 14 tolliseid plekkvelgi alla…..või mine sa tea.
märts 27, 2012 at 1:41 p.l. #152842daemonium
Member

……üldise keha arengu seisukohalt on tarvis ka jalgu treenida.Keha tuleb võtta kui tervikut.
Ütleme kui sul seisaks Porsche maja ees,siis sa ei lükkaks talle 14 tolliseid plekkvelgi alla…..või mine sa tea.
Paistab, et meil siin järjerkorde troll.Vist ei maksa aega raisata,
märts 27, 2012 at 1:46 p.l. #152823bladz
MemberSamas kas leidub abivalmidaid inimesi?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.