Poksikoti tegemine.
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Poksikoti tegemine.
- This topic has 10 replies, 7 voices, and was last updated 15 years, 8 months tagasi by
MoloM.
-
AutorPostitused
-
august 16, 2009 at 8:30 e.l. #18005
zxcvb
MemberTuli siis mõte teha endale poksikott, peale tuleks nahk aga mis sisse panna? liiv sobiks?
august 16, 2009 at 8:35 e.l. #213643sweals
MemberTuli siis mõte teha endale poksikott, peale tuleks nahk aga mis sisse panna? liiv sobiks?Pigem tugevalt kokkusurutud kaltsud või kui täidad liivaga, siis peab seal omajagu pehmendust olema. Hunnik liiva suure koti sees on natuke liiga jäik, eriti kui sa pole varem poksiga tegelenud. Oled?
august 16, 2009 at 8:40 e.l. #213644rinaldo
Memberhttp://www.google.ee/search?hl=et&q=ho…&lr=lang_en
Soovitan ka mingit pehmendust kasutada.
august 16, 2009 at 9:06 e.l. #213648zxcvb
MemberEi ole poksiga eriti tegelend, mul lihtsalt pole edeid mida panna :S riidetükid ju väga kerged ja ma ei saa teda nagu suuruda ju, pean samalajal kokku ka panema. Vb kahekesi saab kuidagi.
august 16, 2009 at 9:18 e.l. #213651zxcvb
MemberEi ole poksiga eriti tegelend, mul lihtsalt pole edeid mida panna :S riidetükid ju väga kerged ja ma ei saa teda nagu suuruda ju, pean samalajal kokku ka panema. Vb kahekesi saab kuidagi.august 16, 2009 at 11:39 e.l. #213666Sakurai
MemberVesi, Liiv, Kaltsud. Kõike võib panna. Aga kaltsud vast kõige parem lahendus.
august 16, 2009 at 11:44 e.l. #213669sweals
MemberEi ole poksiga eriti tegelend, mul lihtsalt pole edeid mida panna :S riidetükid ju väga kerged ja ma ei saa teda nagu suuruda ju, pean samalajal kokku ka panema. Vb kahekesi saab kuidagi.Alguses õmbled toru valmis, sinna ei tohiks olla eriti keeruline riidetükke kõvasti toppida. Kui kardad ,et kott on väike ja kergeks jääb, siis võid sinna sisse ka näiteks liivaga täidetud kotikesi peita (sellisel juhul veendu, et need jäevad tõesti kaltsude vahele ilusti). lõpuks õmled torul nö kaane kinni, abiline tuleb kasuks.
mai 17, 2010 at 9:07 e.l. #266404rantel
MemberHei hei.
Mina tegin endale ise poksikoti.
Materjalid: Oli vaja sellist parajat toru (mingi plastmassist veetoru, küllalt paks).
Ümber toru kerisin parajalt suure mingi vene vaiba.
Ümber vaiba tõmbasin niiskuskindlat teipi (see halli värvi, riide moodi, käega saab puruks rebida, all liim, Mägiaivari teip).
Toru otstesse panin sellised paari cm jämedused puiduplaadid (silikooni vahele ja kruvidega kinni).
Toru sisse panin põllukivid, kott kaalub kuskil 40kg.
Pildid võin ka üles panna kui keegi soovib näha.
mai 17, 2010 at 2:10 p.l. #266431sweals
MemberHei hei.Mina tegin endale ise poksikoti.
Materjalid: Oli vaja sellist parajat toru (mingi plastmassist veetoru, küllalt paks).
Ümber vaiba tõmbasin niiskuskindlat teipi (see halli värvi, riide moodi, käega saab puruks rebida, all liim, Mägiaivari teip).
Toru otstesse panin sellised paari cm jämedused puiduplaadid (silikooni vahele ja kruvidega kinni).
Soovin näha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 17, 2010 at 6:18 p.l. #266446Anonüümne
Guesttahaks kah n2ha seda leiutist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas kõva pole see toru?
mai 17, 2010 at 6:22 p.l. #266448MoloM
MemberHei hei.Mina tegin endale ise poksikoti.
Isegi väga sooviks näha
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.