Skip to main content

Poks ja Jõusaal ?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Poks ja Jõusaal ?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Tarantula
    Member

Tere ostsin endale koju poksikoti ja mul kodus ka enda väikene jõusaal .

küsimus siis selline et kas soojenduseks poksi võib teha ?

trennipäevad muidu Esmasp

Kolmap

Reede

Laupäev

kui kotti taguda trennipäevad ei või siis oleks nii ehk normaalne? Teisip

Neljap

jrx
    Member

Soojenduseks kotitagumine käib väga hästi. Aga enne seda peaks natuke ka selle jaoks soojendama.

Tervis kodanikud

Olen ka siin foorumis veidi ringi vaadanud ja pole silma jäänud teemat nagu poks ja jõusaal,kuidas neid koos teha? Vabandan kui teema olemas on aga päris kõiki teemasid läbi ei lappanud. Et siis poks ja jõusaal???

Täpsemalt taipoks ja jõusaal. Endas niipalju et pole mitte kunagi regulaarselt jõusaalis käinud kuid taipoksis mõnda aega vahelduva eduga. Olen püüdnud neid kombineerida küll kuid mingit tajutavat vahet ei märganud ja siis jäi asi soiku pooleks aastaks.

Praegune seis on siis selline et esialgu püüan taas taipoksi rütmi kätte saada ja käia trennis ülepäeviti kui selle rütmi kätte saab siis võiks jõusaali hulka panna kuna sooviks ülakeha paremasse vormi. Üle poole aasta täiesti korrapäratut ja igasugu jama söömis lisaks äärmiselt aktiivne alkoholitarbimine on jätnud oma jälje:D Ilmselgelt ma mõistan et alustuseks tuleb toitumine ja alkoholi tarbimne korda saada st süüa korralikult ja mitte juua. Üldiselt midagi taipan et toitumine peab olema mitmekülgne ja tihti süüa.Kuid mõned asjad nagu mida tarbida ennem trenne ja kaua võiks olla aega möödunud söögikorrast ja treeningust need jäävad veidi häguseks. Ning loomulikult toidulisandid taastumiseks,rasvapõletamiseks(mida on põletada),lihaste kasvuks jne(millal tarbida enne trenni pärast?) on suht tundamtu maa.

Ise mõtlesin kui ülepäeva rütm taipoksis toimib(4päeva nädalas) ja tunnen ennast hästi võiks lisada 2 päeva jõusaali kavaks äkki:http://www.fitness.ee/treeningkavad/19 kuid jätaks sealt jala osa välja ja paneks äkki lõua tõmbamise juurde? Kuna jalad saavad vatti korralikult. Millegi sellise peale tulin mina ei teagi… Et siis targrmad komenteerige jagage oma mõtteid.

janeklend
    Member

olen ise ka natuke hädas ja pole kuskilt abi leidnud,hakkasin jõusaalis käima üle päeva ja leidsin ka kiivika algajate kava 2,samal ajal hakkasin tegelema ka poksiga,aga poksi teen kuus päeva nädalas,küsimus siis selline et kas trenni palju ei ole,enesetunne on sealjuures hea,äkki keegi oskab aidata selle murega?

rennu21
    Member

jalgu välja jätta pole mõtet kuna üksasi on see hüplemine aga teine asi hoopis lihase kasvatus. Asi nimelt selles, et peale mõneaegset saalis käimist ima jalatrennita näed sa välja nagu puratiino- või kui soovid siis Jonny Bravo(keksib ka ringi ja ülevalt põkk). Taipoksi trennis saad sa jalgadele lihtsalt ajalist vastupidavust aga jämedamaks neid seal ei treeni

Tervis kodanikud

Olen ka siin foorumis veidi ringi vaadanud ja pole silma jäänud teemat nagu poks ja jõusaal,kuidas neid koos teha? Vabandan kui teema olemas on aga päris kõiki teemasid läbi ei lappanud. Et siis poks ja jõusaal???

Täpsemalt taipoks ja jõusaal. Endas niipalju et pole mitte kunagi regulaarselt jõusaalis käinud kuid taipoksis mõnda aega vahelduva eduga. Olen püüdnud neid kombineerida küll kuid mingit tajutavat vahet ei märganud ja siis jäi asi soiku pooleks aastaks.

Praegune seis on siis selline et esialgu püüan taas taipoksi rütmi kätte saada ja käia trennis ülepäeviti kui selle rütmi kätte saab siis võiks jõusaali hulka panna kuna sooviks ülakeha paremasse vormi. Üle poole aasta täiesti korrapäratut ja igasugu jama söömis lisaks äärmiselt aktiivne alkoholitarbimine on jätnud oma jälje:D Ilmselgelt ma mõistan et alustuseks tuleb toitumine ja alkoholi tarbimne korda saada st süüa korralikult ja mitte juua. Üldiselt midagi taipan et toitumine peab olema mitmekülgne ja tihti süüa.Kuid mõned asjad nagu mida tarbida ennem trenne ja kaua võiks olla aega möödunud söögikorrast ja treeningust need jäävad veidi häguseks. Ning loomulikult toidulisandid taastumiseks,rasvapõletamiseks(mida on põletada),lihaste kasvuks jne(millal tarbida enne trenni pärast?) on suht tundamtu maa.

Ise mõtlesin kui ülepäeva rütm taipoksis toimib(4päeva nädalas) ja tunnen ennast hästi võiks lisada 2 päeva jõusaali kavaks äkki:http://www.fitness.ee/treeningkavad/19 kuid jätaks sealt jala osa välja ja paneks äkki lõua tõmbamise juurde? Kuna jalad saavad vatti korralikult. Millegi sellise peale tulin mina ei teagi… Et siis targrmad komenteerige jagage oma mõtteid.

ook. Saali eesmärk ei olegi mul jalgu rohkem vormida,olen nendega rahul. Aga kas ikkagi võiks jalad välja jätta? Nimelt ma kuskilt lugesin või keegi rääksi selist lugu et jalgu peaks ikkagist tegema ka et nii suur lihasgrupp et see ka kasulik ülakehale? Endale see väga loogiline ei tundunud kuid siiski küsin et kas see vastab tõele. Ja muide me ei tegele ainult keksimisega seal

rennu21
    Member

ma tean suht täpselt mida te poksis teete- olen ise olnud Murtasini nimelise(puhaku ta rahus) treeneri all. Tõsi on see et jalad arenevad jube kaua just oma suure koormusastme tõttu(koguaeg kõnnid, jooksed, hüppad..) ning ilmselt on see ka õige et jalatrenn annab ülakehale kaasa kuid siin mõeldakse kindlast küke kangiga kus vaja keha stabiliseerivaid lihaseid, lihaseid mis hoiavad raskust käes või turjal ja nii edasi- ühesõnaga kogu keha on üks masinavärk ja pole just kõige targem mingit lüli välja jätta. Samas oleneb mis su eesmärk siiski lõppkokkuvõteks on kas lihtsalt ülakehale tugevamaid lihaseid või siiski põkimat olemust- see mõtle kõigepealt välja. Kui tugevamat ülakeha siis jah jalad välja jättes midagi hullu ei tohiks olla kuid põkimaks saades jald kah trenni alla.

ook. Saali eesmärk ei olegi mul jalgu rohkem vormida,olen nendega rahul. Aga kas ikkagi võiks jalad välja jätta? Nimelt ma kuskilt lugesin või keegi rääksi selist lugu et jalgu peaks ikkagist tegema ka et nii suur lihasgrupp et see ka kasulik ülakehale? Endale see väga loogiline ei tundunud kuid siiski küsin et kas see vastab tõele. Ja muide me ei tegele ainult keksimisega seal
    Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.