Poiss otsib abi
- This topic has 22 replies, 9 voices, and was last updated 12 years, 6 months tagasi by
Low Protein Forever.
-
AutorPostitused
-
juuli 15, 2013 at 9:55 e.l. #346563
Sarge
MemberVb loll küsimus ,aga äkki oli asi selles lihtsalt et polnud kaua cheat meali teinud ja keha harjus ära ja metabolism muutus aeglasemaks?
Ei olnud selles. 100% oligi asi selles, et lõi eined mitmeks.
juuli 15, 2013 at 10:01 e.l. #346565Low Protein Forever
MemberIgatahes huvitav kuulda, et mõnele subjektiivselt sobib üli sagedalt süüa.
Tänapäeva teaduse järgi aga kinnitust sellele sagedasele söögimüüdile pole.
Pole kinnitust ka toidulisandite abile ja palju eksisteerib alternatiiv-teadust, näiteks teipist.
juuli 15, 2013 at 11:21 e.l. #346131Rebane
KeymasterPole paberitega toitumisekspert, aga 1 kord päevas söömine on lihtsalt liiga hea variant, et asja mitte arutada. Et ühesõnaga lükka aga üks kord päevas omale vajalikud 2300 kcal (või sinna lähedale sisse) ja ongi ok? Kas ei teki ohtu, et kõht lihtsalt ennem seda väga tühi on? Nagu… liiga tühi? Samahästi võiks siis ju korra päevas vetsus ka käia. Sööd kõhu täis, jood päevase normi 3 liitrit vett kõrvale (sest summa ei olene ju liidetavate järjekorrast nagu hetkel räägitakse) – peale seda käid vetsus ja siis on 23 ja pool tundi vabadust ning siis kordad alles protseduuri? Vaevaliseks ei muutu natukene? Et võibolla tõesti harjud 2 kuuga sellise (söömis)reziimiga ära, kuid milleks ennast piinata? Tõenäoliselt ka peale paari kuud jääb siiski eksisteerima tühja kõhu (ja päris kindlasti täis põie) tunne. Lõpuks istud kurva näoga pingil ja mõtled miks põis ei pea ja miks mõnusad seedehäired on. Aga eks siis praktika jälle näitab – eks LPF kajastab oma populaarses foorumis, mis tulemus on. Ja tahaks ikka sellist mõnusat aastast eksperimenti, mitte mingit 3 päevast katsetust.
Tõenäoliselt ei ole ka nii, et kasutaja lifthard tegelikult 1 korra päevas sööb (nagu väidab). Raudselt tehakse mingid väikesed kummikommid või võileivad, pakk krõpsu ja liiter limpsi. Need pisiasjad lihtsalt ununevad ja ei arvesta seda oma päevase toidukava sisse. Kõike, mida annab ilma kahvlita sisse toppida laua ääres istumata pole ju söögikord. ONJU!
juuli 15, 2013 at 11:31 e.l. #346126htilga
MemberIlmselgelt on kord päevas söömine idiootsuse tipp. Siin pole midagi arutadagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 15, 2013 at 11:45 e.l. #345861Low Protein Forever
Member2 korda päevas oli ka idiootsuse tipp kuni see populaarseks sai IF-praktiseerijate näol alles hiljuti.
Et silmaringi laiendada, võiks siin IF-ist rääkida.
2-söögikorra kohta lugemis-materjal:
http://www.theiflife.com/the-2-meal-philosophy/
Kuna oma sõnadega rääkida ei viitsi, siis kopipasteerime:
Eat mostly real foods 2-3x a day in a condensed eating window. Do some resistance training couple times a week. Go play more (relax and enjoy being active at a slower pace). Stop sweating all the details. Lastly, go have pizza and beer (or whatever you enjoy) a couple times a week.
You’ll find what works.
Ma ju kirjutasin eesti keeles samamoodi, et 2-3X on normaalne ja töötab.
Aga “0” korda ja “1” kord päevas süüa ma teen enese jaoks, ja teen juba mitmendat tsüklit järjest seda, kevadel tegin ka null korda päevas söömist ca kolmel päeval, võib-olla on see isegi logina olemas mu Bon-foorumi plogis. Seejärel viisin toidukordade sageduse 1-kord päevas söömisele nädalaks ajaks, nö Warrior diet siis, no ja siis läksin IF-i peale üle 2X-päevas söömsiega minuteada. Praegu plaanin korrata seda, kuid see on edasijõudnute vaimne dieet. Teie võiks ikka 2-3X süüa nagu tavalised normaalsed inimesed.
Aga miks IF või Warriot diet sobida võiks? Sellepärast, et HIIT ka sobib mõnele paremini. Arvatavasti kiire intervalli ajal saavutatakse mingi eriti soodne olukord keha sees, justnagu kui keedate vett 100C juures, siis tekib alles aurustumine, vähema temperatuuri juures mitte, omalaadne eriline soodne olukord tekib ka HIIT-iga arvatavasti, ja ka IF-toitumisega.
juuli 15, 2013 at 11:48 e.l. #345493Rebane
Keymaster2 korda päevas oli ka idiootsuse tipp kuni see populaarseks sai IF-praktiseerijate näol alles hiljuti.
…
Näedsa. LPF suudab ka vahel täitsa targa inimese juttu rääkida. Ja siis 10 minutit hiljem istub kuskil kellegi postituse all ja paneb trammi ja trolli nii et vähe pole.
juuli 15, 2013 at 11:52 e.l. #345363Low Protein Forever
MemberMa arvan, et te kõik oma Sony Experia Z telefoniga hetkel spämmite siin poole purjus peaga bussis oma pulbripeole sõidul.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu seede-teemam ida mainisid, pakub mulle väga huvi, ja olen seda pikalt ka uurinud, ja jõudumööda ka kajastanud oma leitud avastusi selles vallas. Seedimine tõesti on keerukas teadus nagu sa ka näiteid tõid. Sellest võiks pikemalt ma oma plogisk unagi ka rääkida siin.
juuli 15, 2013 at 1:38 p.l. #345194lifthard
MemberAsi on nii ,et ei joo peale vee mitte midagi nii et limonaad ja muu ei tõmbagi ja mina pean vastu ja mulle meeldib süüa enda 2-4 tunnise akna jooksul enda kalorid sisse kuna käin tööl ja ei paki enda toite kaasa ja parem on süüa pärast need kalorid täpselt kui minna ja võtta endale praad ja umbes pakkuda mitu carbi jne.
Ja vett ma joon ikka päeva jooksul mitte ei lükka seda öösel kõrist alla.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.