pohmakas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » pohmakas
- This topic has 40 replies, 19 voices, and was last updated 20 years, 6 months tagasi by
erxs11.
-
AutorPostitused
-
juuli 25, 2005 at 7:00 p.l. #57082
kame
Moderatorkusagilt oli kuulda isegi et alkohol tekitab just nais suguhormooni teket aga endal mul selle kohta kindlat infoallikat ei ole!nüüd siis asi kindel!
juuli 25, 2005 at 7:11 p.l. #57084ROtter
MemberAlkohol võimendab füüsilisel pingutusel tekkivat testosterooni toodangu tõusu.Ehk on abiks:
Heikkonen E. Endocrine and metabolic changes induced by alcohol and physical exercise in healthy males.Publicatsions of the social insurance institution,Finland,Turku 1989.
juuli 26, 2005 at 6:28 e.l. #57093Svander
MemberTänane, teaduslikult aktsepteeritud teadmine ütleb, et meestel alkohol ilmselgelt supresseerib testosterooni produktsiooni. Nimetatud teadmised on pärit juba “vanast meditsiinist” ning katseid on tänapäevaste vahenditega korratud tuhandeid nii in vitro kui in vivo.
Kesknärvisüsteemis langeb LH; FSH, jt gonadotroopsete ühendite produktsioon,eelnevalt supresseeritakse nende ensüümide aktiivsus, mis võimaldavad androstenedioli konvertimist testosterooniks.
Sportlikud harjutused skeemi siin ei muuda. Organism taastab tootmise sama taseme kesmiselt 30-54 tunni pärast (sõltuvalt kogusest).
Tõepoolest, naisorganismis toimub testosterooni tootmine “teisi teid pidi”. Mingil määral tõuseb alkoholi tarvitamise järgselt ka (kortisooli hulga suurenemise kõrval) vaba testosterooni produkstisoon, mis mõne aja möödudes küll kiirelt langeb.
juuli 31, 2005 at 3:39 p.l. #57342VDO
MemberOldmanile: Mis marki viin see siis ikkagi on, millest pohmakat ei tule?
juuli 31, 2005 at 3:53 p.l. #57343ROtter
MemberOldmanile: Mis marki viin see siis ikkagi on, millest pohmakat ei tule?Ma ei ole just õige ekspert sellel alal,aga mina kirjutasin peavalust,mitte pohmellist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 31, 2005 at 3:56 p.l. #57344juuli 31, 2005 at 4:40 p.l. #57348netz
MemberAlkohol võimendab füüsilisel pingutusel tekkivat testosterooni toodangu tõusu.Ise arvasin ka sama, sest ma olen peaaegu kõik rekordid surunud ja tõmmanud peale seda kui olen eelneval päeval paar pudelit lahjat õllet joonud.
juuli 31, 2005 at 4:57 p.l. #57349Klaus
MemberTo OldMan: mis kuradi jutt see on,et õlle valmistamisel piiritust kasutatakse!? Võibolla mõni kretiin koduõlle tehes valab sortsu viina hulka aga muidu tehakse õlut ikka veest,pärmist,linnastestja suhkrust.
juuli 31, 2005 at 9:36 p.l. #57360netz
MemberTo OldMan: mis kuradi jutt see on,et õlle valmistamisel piiritust kasutatakse!? Võibolla mõni kretiin koduõlle tehes valab sortsu viina hulka aga muidu tehakse õlut ikka veest,pärmist,linnastestja suhkrust.Jälle üks mehike kes ei tea mis ta räägib.
Paljud kanged õlled on piirituse baasil..
Keegi pole süüdi selles, et sina oled loll.
Nii, nüüd loll jutt suhu tagasi!!
august 1, 2005 at 4:44 e.l. #57364kame
Moderatorkanged ongi piirituse baasil aga saku pidavat mingi juttu järgi kõigele nati lisama!
august 1, 2005 at 5:05 e.l. #57368erxs11
MemberOldmanile: Mis marki viin see siis ikkagi on, millest pohmakat ei tule?Kihnu Mark
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.