Põhjus miks peaks ka jalgu treenima…)
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Põhjus miks peaks ka jalgu treenima…)
- This topic has 51 replies, 33 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Martti K..
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2009 at 10:22 e.l. #182791
joker
MemberEndal ka see lolluse kadalipp läbitud, et noorena ei tahtnudvõi ka ei osanud tahta treenida jalgu. See oli ka aeg kus erialasest kirjandusest ei teand midagi, rääkimata internetist. Mingi aeg hakkas ilmuma ajakiri Atleet aga see selleks.
Noorena kui organism kiiresti areneb ja sellel ajal jätta üks osa kehast treenimata ja samas teist täiega treenida, teeb küll igaüks endale karuteene. Eriti kui plaanis hiljem võistlema minna, kus üks tähtsamaid kriteeriume on proportsioon.
Ja nagu Kalmus ka enne mainis, siis kui massi enam kuidagi ei saa, siis on alati hea nõks nad reljeefseks treenida ja annab visuaalselt massiivsema väljanägemise.
Aga eks ma täna saan ka selles suhtes jälle targemaks ja kui kõigevägevam elu ja tervist annab, siis jutustan seda lugu ehk teilegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2009 at 2:39 p.l. #182802Heix89
MemberEi tea, kas minusuguseid anomaalseid tüüpe veel leidub…? Mul nimelt probleemiks see, et jalad – eriti reie kakspealihas – arenevad ülejäänud kehaga võrreldes ebanormaalselt kiiresti. Enam puhtalt saalitreeningule ei keskendu, aga mõni aasta tagasi (vanuses 16-17) oli jala ümbermõõt u 80-84 kg kehakaalu juures 64-65 cm kanti, õlavars seevastu aga 38, max 39 cm. Peeglisse vaadates olid proportsioonid ikka väga paigast ära… Aga noh, mis parata, küllap vist geneetiline eripära?
veebruar 5, 2009 at 2:57 p.l. #182805daemonium
MemberEi tea, kas minusuguseid anomaalseid tüüpe veel leidub…? Mul nimelt probleemiks see, et jalad – eriti reie kakspealihas – arenevad ülejäänud kehaga võrreldes ebanormaalselt kiiresti. Enam puhtalt saalitreeningule ei keskendu, aga mõni aasta tagasi (vanuses 16-17) oli jala ümbermõõt u 80-84 kg kehakaalu juures 64-65 cm kanti, õlavars seevastu aga 38, max 39 cm. Peeglisse vaadates olid proportsioonid ikka väga paigast ära… Aga noh, mis parata, küllap vist geneetiline eripära?Paistab,et igal ühel on mingi lihas,mis areneb kiiremini kui teised – mina teen väga harva midagi spetsiaalselt säärele;et proportsioonid väga käest ei läheks.
veebruar 5, 2009 at 6:24 p.l. #182832timo116
MemberPaistab,et igal ühel on mingi lihas,mis areneb kiiremini kui teised – mina teen väga harva midagi spetsiaalselt säärele;et proportsioonid väga käest ei läheks.Mul paneb säär eest ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päkaletõuse juba vaikselt 150kga seerias(see selleks) säär suht sama jäme kui reis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2009 at 6:25 p.l. #182833timo116
MemberJalgu saab äkki ka nii treenida, kui smith-seadmel kangi all selili jalgadega kangi üles suruda.Pole kunagi proovinud, aga ilmselt peaks selleks tugevama tallaga jalatsid olema.
Üpris riskantne asi…samas kunagi võiks proovida…
veebruar 5, 2009 at 6:32 p.l. #182835Alexander Andrusenko
ModeratorJalgu saab äkki ka nii treenida, kui smith-seadmel kangi all selili jalgadega kangi üles suruda.Pole kunagi proovinud, aga ilmselt peaks selleks tugevama tallaga jalatsid olema.
Kui on olemas Smithi kang, siis saab juba kükki teha ja ei ole vaja midagi leiutada.
veebruar 5, 2009 at 7:20 p.l. #182845joker
Memberveebruar 6, 2009 at 5:10 e.l. #182875inside14
MemberAhh, võta see pilt ära, hakkad siin kadedaks tegema inimesi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2009 at 8:13 p.l. #183418big poppa pump
MemberKes see suur jurakas on?
veebruar 10, 2009 at 8:23 p.l. #183419Capricorn
MemberKes see suur jurakas on?http://www.fitness.ee/lehed/huvitav/fitnes…epp/player.html
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2009 at 8:41 p.l. #183423big poppa pump
MemberEi normaalne!
Nii noorel mehel selline jalg, see pani küll nüüd oma tikke häbenema!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga võimas vend see Mikk ikka.
Kui loed, siis Jõudu!
veebruar 10, 2009 at 8:57 p.l. #183428Capricorn
MemberJah, eelmise aasta kevadel Eesti karikavõistlustel nägin teda (see oli minu jaoks esimene ja seni kahjuks ka ainuke kord kulturismivõistlust vaadata) ja oli tõesti peajagu üle oma kategoorias, jalad olid just eriti silmapaistvad. Blog on tal ka: http://forums.fitness.ee/index.php?automod…blogid=126&
veebruar 10, 2009 at 10:01 p.l. #183439Annika Pärtel
MemberNu trenni teeb see mees kah nii et ninast veri väljas- ei tema tule nalja tegema siis!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2009 at 9:00 e.l. #183464Bonsuna
MemberNu trenni teeb see mees kah nii et ninast veri väljas- ei tema tule nalja tegema siis!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui trenni ajal ikka tõega morsi lahti võtab siis oleks vaja arste külastada. Ära tappa pole ennast kindlasti vaja. Usun, et see oli sul mõeldud rohkem ülekantud tähenduses. Mikk on hea näide noorest kehaehitajast, kes ei süga saalis m….e vaid teeb trenni nagu vaja, pingutab nagu vaja. Enamus selles vanuses mehi teeb ju ka saalis natuke tööd kuid saalist välja astudes unustavad millegipärast kohe mis eesmärgiga nad saali läksid. Ma ei tunne Mikku peaaegu üldse mitte aga olen üsna kindel, et ta tõsine töömees, selle sõna otsesemas tähenduses. Teab mis eesmärgi saavutamiseks vaja teha, millest ehk loobuda ja tulemus räägib iseenda eest.
Teistele noortele: Andekus andekuseks aga targa tööga saab vägagi palju ära teha, Teinekord rohkemgi kui tunduvalt andekam sportlane teha suudab. Füüsilised eeldused on hea “asi” aga kui mehel on sisu nõrk pole suurt edu loota.
Sellele teemal võiks pikalt rääkida ja eks ma ise olen samuti selles osas nö karuteene teinud meie ala arendamisele, eriti kui järelkasvu silmas pidada. Ütlen aga siinkohal veel korra, et seda ala on võimalik teha puhtalt ja saavutada küllaltki märkimisväärseid tulemusi. Viimane mis noored mehed tegame peaksid on see, et otsida abi keelatud ainetest.
TEHKE TARGALT TRENNI, INFOT JA NÕUANDJAID ON MEIL SIIN EESTIMAAL PIISAVALT, ET MITTE HAKATA ENDALE IGASUGUST SODI SISSE SÖÖMA. TEHKE TÖÖD JA VARUGE KANNATUST. KUNI 30 DA ELUAASTANI ON PÄRIS KINDLASTI VÕIMALIK OMA KEHA, LIHASEID ARENDADA ILMA KEELATUD AINETETA.
Jutt läks küll natuke algteemast ehk kõrvale aga nii see mõte arenes ja sai siia kirja pandud.
veebruar 11, 2009 at 10:08 e.l. #183466Annika Pärtel
MemberÜlekantud tähendus ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ses mõttes, et ahhetada ja ohhetada ja kommenteerida oskavad kõik, aga TEHKE ka ise midagi! Tegijaks ei saada sel alal niisama, saavad need, kes tõesti näevad selle nimel korralikku vaeva.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.