Põhjus miks peaks ka jalgu treenima…)
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Põhjus miks peaks ka jalgu treenima…)
- This topic has 51 replies, 33 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Martti K..
-
AutorPostitused
-
veebruar 4, 2009 at 8:46 p.l. #182743
Bonsuna
MemberMinu silm pole veel ühtegi Johnny Bravot fikseerinud, et oleks tohutu ülakeha ja kondised jalad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pakun, et reeglina on juba 70 % mitte treenivatel inimestel juba jalad tiba suurema massiga ja paremas vormis, kui ülakeha. Siis siin foorumit vahel kiigates jääb vägisi mulje, et inimesed üritavad oma hädist ülakeha varjata just tätsustades jalgade massi. Suured jalad ja hädine ülakaha on sama rõve vaade. Ja selliseid on küllaga. Ehk siis keerame Johnny Bravo tagurpidi, mis on veel nõmedam vaade
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodan, et mind nüüd elusalt sööda siin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei söö sind keegi, aga enamsti ikka nii kipub olema, et ega kükke kangiga teha ei taheta eriti, teisi jalgadeharjutusi veel kuidagimoodi aga jah… Eelpool kirjutajale võin lohutuseks öelda, et anna aga tuld edasi, oled veel suht algaja, ja kindlasti mitte seda tõugu kes sündis 60cm säärtega. See võtab aega, palju ja kui nad sul ka massilt megasuureks ei paisu siis reljeefseks ja näha et treenituks muutuvad nad igaljuhul Ära kaota lootust!
veebruar 4, 2009 at 9:10 p.l. #182748Xero
MemberEelpool kirjutajale võin lohutuseks öelda, et anna aga tuld edasi, oled veel suht algaja, ja kindlasti mitte seda tõugu kes sündis 60cm säärtega. See võtab aega, palju ja kui nad sul ka massilt megasuureks ei paisu siis reljeefseks ja näha et treenituks muutuvad nad igaljuhul Ära kaota lootust!Mina nii kergelt jonni ei jäta, mida rohkem mulle paistab et sääred ei paisu, seda rohkem ma neid treenin.. ja vihaga ! Aga üldiselt 3 harjutust säärele 2 korda nädalas (puhkepäev on vahel) peaks olema ju piisav selleks et soodustada kasv või ehk tead mingit paremat varianti. Olen vist pea kõik säärele mõeldud artiklid ja postitused siin läbi lugenud ning nende järgi katse-eksituse teel treenind ja mitte 3-4 kuud, kuid tundub, et ei ole piisav, seega otsustasin 2x nädalas tegema hakata.
veebruar 4, 2009 at 10:12 p.l. #182754Capricorn
MemberMina nii kergelt jonni ei jäta, mida rohkem mulle paistab et sääred ei paisu, seda rohkem ma neid treenin.. ja vihaga ! Aga üldiselt 3 harjutust säärele 2 korda nädalas (puhkepäev on vahel) peaks olema ju piisav selleks et soodustada kasv või ehk tead mingit paremat varianti. Olen vist pea kõik säärele mõeldud artiklid ja postitused siin läbi lugenud ning nende järgi katse-eksituse teel treenind ja mitte 3-4 kuud, kuid tundub, et ei ole piisav, seega otsustasin 2x nädalas tegema hakata.Ma kardan, et nö. pingutad üle sedasi. Kuidas sääre ja biitsepsi ümbermõõtude suhe on? Proportsionaalne pidavat olema asi siis kui säär ja biits on enam-vähem sama ümbermõõduga.
Mul isiklikult on sääre ümbermõõt biitsast 2-3 cm suurem (pekki praegusel hetkel suhteliselt palju, aga eks proportsioon jääb ikka umbes samaks), pole kunagi teinud säärele rohkem harjutusi kui 1 (jalapressil) ja sedasi max. 1 kord nädalas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi kükk (ja vahel ka jalapress) koormavad ka säärt mingil määral, aga neid just sääreharjutuste hulka ei loe.veebruar 4, 2009 at 11:00 p.l. #182757Xero
MemberMa kardan, et nö. pingutad üle sedasi. Kuidas sääre ja biitsepsi ümbermõõtude suhe on? Proportsionaalne pidavat olema asi siis kui säär ja biits on enam-vähem sama ümbermõõduga.Mul isiklikult on sääre ümbermõõt biitsast 2-3 cm suurem (pekki praegusel hetkel suhteliselt palju, aga eks proportsioon jääb ikka umbes samaks), pole kunagi teinud säärele rohkem harjutusi kui 1 (jalapressil) ja sedasi max. 1 kord nädalas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi kükk (ja vahel ka jalapress) koormavad ka säärt mingil määral, aga neid just sääreharjutuste hulka ei loe.Biitseps on säärest 3 cm suurem, kuigi ma ei ole kunagi biitsepsile teind rohkem kui 2-3 harjutust, viimasel aastal olen üldsegi teind paar harjutust biitsepsile ja 2-3 seeriat ning seda üks kord nädalas.
veebruar 5, 2009 at 4:49 e.l. #182760zon
MemberLisaksin siia veel ühe p’õhjuse miks kriipsjalgu palju on kellel ylakeha vaid treenitud, nimelt inventaar jõusaalis, kui kükkimiseks vajalikku kangi koos üle 100 kg raskustega ja toetuspingiga pole ei saa ka jalad areneda eriti, ise olen treeninud mingi aeg sihukeses kohas. Võimatu on midagi välja mõelda.
veebruar 5, 2009 at 7:22 e.l. #182769kunnar
MemberLisaksin siia veel ühe p’õhjuse miks kriipsjalgu palju on kellel ylakeha vaid treenitud, nimelt inventaar jõusaalis, kui kükkimiseks vajalikku kangi koos üle 100 kg raskustega ja toetuspingiga pole ei saa ka jalad areneda eriti, ise olen treeninud mingi aeg sihukeses kohas. Võimatu on midagi välja mõelda.See on tõesti probleem. Meil on ka töö juures sisustatud väike ilus puhas igati korralik jõusaal kus on nii kange, hantleid kui mitmesuguseid masinaid. Aga kükipuuuri ei ole ja masinaid nagu jalapress vms. jalgade treenimiseks samuti mitte. Max raskus millega kükke teha saab on see mis maast õlgadele tõsta jaksad. Hakkasin sellepärast lähima spordiklubi liikmeks – suur ja moodne klubi kus hästi palju igasugu masinaid, aga kükipuure ainult üks + veel üks koht kus saab kangi õlgadele võtta. Võrdluseks näiteks lamades surumise pinke on seal 4. Kui kangiga kükk plaanis, siis üldsoojenduse ajal hirmuga vaatan kas koht on ikka vaba, kui on siis tekib selline tunne et jätaks parem soojenduse pooleli ja paneks kükipuuris kähku koha kinni.
Muidugi tuleb aru saada et klubid sisustatakse nii kuidas nõudlust on, mitte nii kuidas teoreetiliselt õigem oleks. Turumajandus kehtib ja pakkumine kohaneb nõudlusega.
veebruar 5, 2009 at 8:09 e.l. #182771Bonsuna
MemberPärist tõsine probleem nagu välja tuleb.) Aga kui saalis kus te treenite ei ole kõrget kangialust kus saaks selle turjale võtta siis peaks rääkima saali bossi, juhtkonna, kig, kui nad ise ei suuda midagi välja mõelda, siis no lõpuks on võimalik ka puidust teha korralik alus saali. Küsige luba, pange sõpradega pead-rahad kokku, tehke valmis. Imelihtne tegelikult. Natuke prusse, naelu, saag haamer. Ise olen oma esimesed pingid ja kangialused just nii kunagi teinud. Rauast teha tuleb kindlasti kallim ja lisaks vaja keevitust või siis annab hea tahtmise juures detailid ka poltidega kokku kruvida. Kui on tahtmine saab sellest probleemist üle, see pole vabandus , et saalis pole vastavat agregaati.
veebruar 5, 2009 at 9:00 e.l. #182774asdfghjkl
MemberJalgu saab äkki ka nii treenida, kui smith-seadmel kangi all selili jalgadega kangi üles suruda.
Pole kunagi proovinud, aga ilmselt peaks selleks tugevama tallaga jalatsid olema.
veebruar 5, 2009 at 9:04 e.l. #182775builder
Memberswarz-il kah jalgadega probleem oli. mees sai vihaseks ,hakkas hardcore-t jalgadele tegema:D keegi oli tal veel mestis……………aga ma ei mäleta mis vene portaalis ta oli kirjas.et koik voimalik,tahtmist vaja-nu herr kuberneril seda ülearugi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2009 at 9:15 e.l. #182779Bonsuna
Memberswarz-il kah jalgadega probleem oli. mees sai vihaseks ,hakkas hardcore-t jalgadele tegema:D keegi oli tal veel mestis……………aga ma ei mäleta mis vene portaalis ta oli kirjas.et koik voimalik,tahtmist vaja-nu herr kuberneril seda ülearugi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oma raamatus kirjutab ta sellest päris värvikalt. Läksid paari sõbraga metsa, võtsid kangi kaasa, tegid tunde meeletuid seeriaiad kükke nii et nõrkedes maha varisesid. Pärast tulid tüdrukud söökide jookidega. Jõid, sõid, k….d ja tundsid ennast nagu võitmatud sõdalased. Nii ta on umbes sellest pajatanud oma autobiograafilises raamatus.
veebruar 5, 2009 at 9:19 e.l. #182782builder
MemberOma raamatus kirjutab ta sellest päris värvikalt. Läksid paari sõbraga metsa, võtsid kangi kaasa, tegid tunde meeletuid seeriaiad kükke nii et nõrkedes maha varisesid. Pärast tulid tüdrukud söökide jookidega. Jõid, sõid, k….d ja tundsid ennast nagu võitmatud sõdalased. Nii ta on umbes sellest pajatanud oma autobiograafilises raamatus.jah selle jutu pääle nii mõnelgi tuleb isu jalgadega midagi ette vötta,jõudu noormehed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2009 at 9:22 e.l. #182784Raivo Piiber
MemberNu meil saalis on vast kõik tingimused jalgade treenimiseks loodud – kükipuur, smith, jalapress, hack+jalapress, säärepink, tagareie plokkmasin, tuharamasin, reied kokku-lahku. Peaks piisama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2009 at 9:31 e.l. #182785Bonsuna
MemberNu meil saalis on vast kõik tingimused jalgade treenimiseks loodud – kükipuur, smith, jalapress, hack+jalapress, säärepink, tagareie plokkmasin, tuharamasin, reied kokku-lahku. Peaks piisama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis veel tahta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult on nii, et ideaalsed tingimused uinutavad sinus /võivad uinutada/ suure tahte, looma sinu sees kui soovid. Või nagu üks vene rahvusest kulturist mulle kunagi ütles, et kulturist on nagu kunstnik, ta peab olema pidevalt poolnäljas ja paljas siis on ka tema looming suurema väärtusega.veebruar 5, 2009 at 9:59 e.l. #182787Raivo Piiber
MemberMis veel tahta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult on nii, et ideaalsed tingimused uinutavad sinus /võivad uinutada/ suure tahte, looma sinu sees kui soovid. Või nagu üks vene rahvusest kulturist mulle kunagi ütles, et kulturist on nagu kunstnik, ta peab olema pidevalt poolnäljas ja paljas siis on ka tema looming suurema väärtusega.Kahjuks jah on nii, et tõstepõrandat ei ole ning seega jääb hardcore ära. Ega ei saaks ka, sest 3 korrus ja meie all on migratsiooniamet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2009 at 10:17 e.l. #182789extrance
MemberKa minul on rohkem pikamaajooksja või suusataja kehaehitus ja seega on jalad suhteliselt peenikesed. Olen üritanud seda jõusaaliga parandada, aga sääred arenevad väga aeglaselt, ükskõik kui palju ma neid läbi valu treenin. Ülejäänud keha areneb suhteliselt normaalses tempos, aga sääri proportsiooni viia on minupuhul suhteliselt raske. Õnneks reljeef vähemalt paraneb ja öelda ei saaks, et ma jalgu pole treeninud. Eks ma treenin kõvasti sääri edasi, aga kardan, et mida aeg edasi seda enam proportsioonid paigast lähevad. Ehk kuigi treening peaks enamvähem tasakaalus olema ja ülakehale rohkem rõhku ei pane kui jalgadele, siis paratamatult geneetika mängib kah mingit rolli ja säärelihaseid üleöö proportsiooni ei vii. Võibolla läbi pikkade aastate saab neid paremaks, aga selleks ajaks on biitsepsi ümbermõõt pikalt säärtest üle. Õnneks praegu mul ikka biitseps enamvähem sääre ülaosaga proportsioonis, aga jalad on altpoolt ikkagi suhteliselt peenikesed ja pilt, mis peeglist avaneb mulle eriti ei meeldi. Ma ei tea äkki on kellelgi mingeid imevalemeid sääre treeninguks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.