Põhjalikumalt toitumisest
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Põhjalikumalt toitumisest
- This topic has 69 replies, 25 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
Fred Antson.
-
AutorPostitused
-
november 8, 2007 at 2:01 p.l. #130595
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMine sa kirp õige ise metsa!Miks?
november 8, 2007 at 7:01 p.l. #130630VoodooMagic
MemberMiks?Ma olen järginud tsoonidieeti koos Fredi toitumissoovitustega mingid päevad, kaal on langenud, kas ma ka eesmärgi saavutan, paistab tulevikus aga enesetunde üle ma ei kurda. On jah võimalik, et midagi valesti tehakse, liiga vähe söömine, liigne valgu söömine või kui liiga vähe süsivesikuid süüa(atkinsi dieedis on süsivesikuid 10%).
november 9, 2007 at 11:30 e.l. #130700Fred Antson
MemberMiks?Ajuvaba tõlgendamine (süüa end õhtul süsivesikutest nii täis, et hommikul ja päeval neid ei taha).
november 12, 2007 at 7:38 p.l. #130976Kristjan-Johannes Konsap
MemberAga kui hommikul on kõht nii tühi ja tunned vastupandamatut vajadust süüa süsivesikuid, et tühje glükogeenivarusid laadida, siis järelikult pole peale trenni korralikult laadinud?Kui ma jälle millestki valesti aru saan või valesti väljendun, ärge siis näkku lööge…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2007 at 9:24 e.l. #130997kuuliks
MemberAga kui hommikul on kõht nii tühi ja tunned vastupandamatut vajadust süüa süsivesikuid, et tühje glükogeenivarusid laadida, siis järelikult pole peale trenni korralikult laadinud?Kui ma jälle millestki valesti aru saan või valesti väljendun, ärge siis näkku lööge…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võib-olla eo söönud eelmisel päeval piisavalt. Mul endal samuti olnud, kuid võtan siis vett või puhast rohelist teed.
november 13, 2007 at 9:36 e.l. #130999matti
MemberVõib-olla eo söönud eelmisel päeval piisavalt. Mul endal samuti olnud, kuid võtan siis vett või puhast rohelist teed.Ka minul juhtub vahel nii,kui pole õhtul normilt süüa saanud,mina lahendan probleemi tavaliselt purgi kondenspiimaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2007 at 10:00 e.l. #131001jrx
MemberKa minul juhtub vahel nii,kui pole õhtul normilt süüa saanud,mina lahendan probleemi tavaliselt purgi kondenspiimaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selliselt töötad sa isegi vastu OMA eesmärkidele (suur lihasmass).november 13, 2007 at 10:25 e.l. #131002matti
MemberPalju õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selliselt töötad sa isegi vastu OMA eesmärkidele (suur lihasmass).Kuidas siis nii_
november 13, 2007 at 10:52 e.l. #131003hehee
MemberKuidas siis nii_No mis lihasmassi see suhkur Sulle ikka annab?
november 15, 2007 at 4:30 p.l. #131237Fred Antson
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järelikult treenid ebanormaalselt palju, kui õhtuse täisõgimiseta on hommikul selline tunne…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.