Poes müüdav forell/lõhe
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Poes müüdav forell/lõhe
- This topic has 27 replies, 18 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Rookie21.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 18, 2009 at 7:17 p.l. #180256
trennineiu
MemberForellil ja lõhel on küll suured luud, aga need saab lihtsalt kätte. Kui kala ahju panete, ärge enne luid välja kakkuma hakake, siis tuleb pool liha ka kaasa. Kui kala on aga küpsenud juba, siis tulevad luud väga lihtsalt ära, lihtsalt tõmbad liha seest välja.
Aga muidu peaks need ikka kasvanduse kalad olema. Olen näinud eraldi ka norra kasvanduse oma ja Eesti kasvanduse kalu, mis olid küllaltki palju kallimad.
jaanuar 19, 2009 at 3:32 p.l. #180365poweroravake
MemberKala on hea, D-vitamiini allikas. Minu teada soovitavad toitumispetsialistid küll kala rohkem kui 1x nädalas süüa. Isegi 4x pidi olema soovitatav.
Mulle ka ei meeldi luud, aga lõhe-forell-heik-heeringas-tuunikala on luude osas täitsa ok.
jaanuar 19, 2009 at 4:11 p.l. #180369Blackdom
MemberKui rasvasemat kala tihti süüa, tuleks jälgida, et küllastunud rasvu ka piisavalt saab. Kalad sisaldavad suuremas koguses polüküllastumata rasvu, mis inimese kehatemperatuuril rääsuvad.
jaanuar 21, 2009 at 12:24 p.l. #180673LandLord
MemberMa söön igapäev kala aga mitte poest vaid püüdjatelt. Poe e. kasvatuste kalad on geneetiliselt muundatud ja jõusööda peal kiiremini kasvama pandud. Mul siis vastavalt päevale Ahven, Luts, Kilu, Räim , Lest, Haug, Siig jne püütud kalad ja needki pooled suitsetatust peast. Suitsuahjus valguvad mittevajalikud rasvad kalast välja. Ja edasi saab juba teha poolprodukte mida igal ajal süüa. Pudru kõrvale, salatiks jne. Pilusilmadel sisaldavad mereannid 80% toidulauast ja vaadake kui pringid ja vilkad välja näevad, elavad ka kauem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 21, 2009 at 12:43 p.l. #180675xerox
MemberRIMIs kalapäevad peaksid olema nüüd ja lõhe hea hinnaga.
jaanuar 21, 2009 at 12:44 p.l. #180676Blackdom
MemberSuitsuahjus valguvad mittevajalikud rasvad kalast välja.See kõlab küll väga huvitavalt. Et siis suitsuahjus mittevajalikud rasvad valguvad välja ja vajalikud jäävad sisse? Äkki annad mingi viite?
Pilusilmadel sisaldavad mereannid 80% toidulauast ja vaadake kui pringid ja vilkad välja näevad, elavad ka kauem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“In the tropics, where diets tend to include lots of fish, coconut oil is also eaten in plenty. South Pacific islanders are protected from the harmful effects of the polyunsaturated fats in the fish by the saturated fats in the coconuts. It is also noticeable that human cultures in the tropics eat high levels of saturated coconut oil and they don’t suffer heart disease.”
Allikas: http://www.second-opinions.co.uk/temperature-of-oils.html
jaanuar 21, 2009 at 2:46 p.l. #180693oss
MemberTehistingimustes kasvatatud kalades on vähem mürkaineid ja kala just temas sisalduvate rasvhapete pärast peabki sööma. Seega pole mõtet väherasvast kala osta.
jaanuar 27, 2010 at 12:48 p.l. #252378Rookie21
MemberMina olen küll hull kala fänn. Lõhe ja forell lihtsalt viivad keele alla.
Ei kujuta ette ainult korra nädalas kala söömist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ainult pappi sitax oleks siis sööks vist iga päev kala
Hetkel lubab rahaline seis max. 3-4 korda nädalas lõhet süüa!jaanuar 27, 2010 at 1:04 p.l. #252382ROtter
MemberTehistingimustes kasvatatud kalades on vähem mürkaineid ja kala just temas sisalduvate rasvhapete pärast peabki sööma. Seega pole mõtet väherasvast kala osta.Üks huvitav link:
jaanuar 27, 2010 at 1:28 p.l. #252388-Egert
MemberFooliumi sees ahjus küpsetada, rasv mis küpsemisel vedelal kujul fooliumi sisse jääb, paras kusagile hapukoore või muu kastme sisse valada.
jaanuar 28, 2010 at 7:35 e.l. #252453Rookie21
MemberFooliumi sees ahjus küpsetada, rasv mis küpsemisel vedelal kujul fooliumi sisse jääb, paras kusagile hapukoore või muu kastme sisse valada.Tavaliselt olen selle rasva ära visanud mis lõhe küpsetamisest üle jääb. Kas on tervislik kogu see rasv mis üle jääb endale sisse valada?
jaanuar 28, 2010 at 8:54 e.l. #252458-Egert
MemberTavaliselt olen selle rasva ära visanud mis lõhe küpsetamisest üle jääb. Kas on tervislik kogu see rasv mis üle jääb endale sisse valada?Mis sellega seal ikka juhtuda saab.
jaanuar 28, 2010 at 9:43 e.l. #252461Rookie21
MemberMis sellega seal ikka juhtuda saab.Lihtsalt huvitas, kui järgmine kord teen siis ei viska seda õli minema!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.