Plätumaffia Karulaanes
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Plätumaffia Karulaanes
- This topic has 262 replies, 21 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Rebane.
-
AutorPostitused
-
detsember 22, 2009 at 11:14 e.l. #244456
-SMALLVILLE
Memberalessandro meenutab jah itaalia pärast maffia nime aga me ju otsime poolakast maffjossi!
Plätud on head asjad- eriti suvel siis ei teki jalgades liigset higistamist ja ei teki ka jalatalla alla naha haigusi- seega Alessandro peaksid ikkagi plätud muretsema! Aga jõusaalis on tõsiselt hea olla saabastega.
detsember 22, 2009 at 11:15 e.l. #244457Alexander Andrusenko
ModeratorE-tähe järgi ei saa võtta, sest kaheteistkümnest nimest kaheksal on e-täht sees, kaasa arvatud sinu nimes… Seega võid sina ka vabalt plätumees olla. Sul on järsku ühekordsed plätud? Alati peale kasutamist viskad ära nagu haigla sinised sussid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii rikas ma nüüd ka ei ole. Aga pange tähele, kuidas Jackie “e” tähte kaitseb, tal on ju endal ka nimes “e” täht – kusjuures viimane täht! Kahtlane värk.
detsember 22, 2009 at 11:16 e.l. #244458emmimees
MemberKäed pange raudu ainult juhul, kui leiate plätusid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oma viimased plähvid toppisid sa tapetule varvaste otsa …huvitav, kas su jala ja plätu nr klapib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Alessandro süüd annaks tõestada ka DNA analüüsiga, aga see võtab liiga kaua aega….detsember 22, 2009 at 11:18 e.l. #244459Jackie
MemberPoolakas on tuvastatud väikese guugeldamise teel: Andrek on meil poolakas. Tõestus on SIIN
detsember 22, 2009 at 11:21 e.l. #244461-SMALLVILLE
Memberalessandro minu nimes on ju ka e – täht viimane. Kas ma olen ka siis eriti kahtlane ???
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult tuleks otsida 3 eriti kahtlast nime. Kus on kordumatud tähed näiteks.
detsember 22, 2009 at 11:21 e.l. #244462Jackie
MemberNii rikas ma nüüd ka ei ole. Aga pange tähele, kuidas Jackie “e” tähte kaitseb, tal on ju endal ka nimes “e” täht – kusjuures viimane täht! Kahtlane värk.Kaitsen ma jee, sest ma ju mainisingi, et kaheksal nimel on e-täht sees. Pealegi, minu nime häälduses [džäki] ei ole mingit e-d, nii et suht kama sellest tähest. Olgu siin või Meeme Mee!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 22, 2009 at 11:22 e.l. #244463Alexander Andrusenko
Moderatoralessandro minu nimes on ju ka e – täht viimane. Kas ma olen ka siis eriti kahtlane ???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tegelikult tuleks otsida 3 eriti kahtlast nime. Kus on kordumatud tähed näiteks.
Sinu nimes on sidekriips, mis on eriti kahtlane
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 22, 2009 at 11:22 e.l. #244464Jackie
MemberSinu nimes on sidekriips, mis on eriti kahtlane
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ära käpsloki unusta!!!
detsember 22, 2009 at 11:26 e.l. #244465-SMALLVILLE
MemberNo see on ju lihtsalt sellepärast et nimi rohkem esile tuua mitte et kahtlusalune olla!
detsember 22, 2009 at 11:29 e.l. #244469emmimees
MemberPoolakas on tuvastatud väikese guugeldamise teel: Andrek on meil poolakas. Tõestus on SIINMa oleks alessandro järel pakkunud ka Andrek
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänu Jackiele on nüüd Andrek´i süü tõendatud ja Alessandro süü vajaks veel üht paikapidavat tõendid, seejärel oleks 2 potensiaalset plätumeest juba rajalt maas. -SMALLVILLE nime ees olev kriips on küll väga kahtlane, kas ta unustas selle nime muutmisel sinna?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sinna kriipsu ette sobiks Mieczyslaw minumeelest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 22, 2009 at 11:33 e.l. #244472Alexander Andrusenko
ModeratorMa oleks alessandro järel pakkunud ka Andrek
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tänu Jackiele on nüüd Andrek´i süü tõendatud ja Alessandro süü vajaks veel üht paikapidavat tõendid, seejärel oleks 2 potensiaalset plätumeest juba rajalt maas. -SMALLVILLE nime ees olev kriips on küll väga kahtlane, kas ta unustas selle nime muutmisel sinna?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sinna kriipsu ette sobiks Mieczyslaw minumeelest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult on emmimehe süü ka tõestatud, kui seda tsitaati vaadata jõusaalitolade teemast, kus emmimees kaitseb plätusid.
detsember 22, 2009 at 11:35 e.l. #244474Jackie
MemberAga ootame ära, mida teised külamehed (kimmel, Erkko, Martti K., Andrek, Laur L, taivox, renku ja smack) räägivad ja keda nemad kahtlustavad!
detsember 22, 2009 at 11:38 e.l. #244476smack
Memberemmimehe esimene postitus oli kuidagi täpne, ilma kahtlusteta, et võib vale inimese hukka mõista….
Ta nagu teaks, kes on maffia ja kes mitte, tõmbame selle raipe oksa:D
hääletan:emmimees
detsember 22, 2009 at 11:43 e.l. #244478Jackie
Memberemmimehe esimene postitus oli kuidagi täpne, ilma kahtlusteta, et võib vale inimese hukka mõista….Ta nagu teaks, kes on maffia ja kes mitte, tõmbame selle raibe oksa:D
hääletan:emmimees
Samahästi oli alessi esimene postitus kohe kindla nimega ja minu postitus samuti. Nii et see ei ole näitaja!
Hmm, ja kui vaadata, mida “smack” tähendab (vastus: heroiin), siis võiksid sina vabalt meil sterodega smugeldaja olla, kuna sul peaks see teema juba käpas olema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 22, 2009 at 11:46 e.l. #244479smack
MemberSamahästi oli alessi esimene postitus kohe kindla nimega ja minu postitus samuti. Nii et see ei ole näitaja!Hmm, ja kui vaadata, mida “smack” tähendab (vastus: heroiin), siis võiksid sina vabalt meil sterodega smugeldaja olla, kuna sul peaks see teema juba käpas olema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Smack tähendab ka jobut ja/või kolakat andma:D
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.