Plätumaffia Karulaanes
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Plätumaffia Karulaanes
- This topic has 262 replies, 21 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Rebane.
-
AutorPostitused
-
detsember 27, 2009 at 5:34 p.l. #245697
Anonüümne
GuestKusjuures ma olin peale teist ööd jumala kindel, et maffiosnikud on renku, jackie ja Andrek (Jube vaiksed ja nö. head olid)…ja öösel kontrollisin Andrek’t, kes oli külamees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui uus mäng tuleb, võtaks osa küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Osalejaid võiks ainult rohkem olla.detsember 27, 2009 at 6:09 p.l. #245703renku
MemberMaffia tegevuse tagasiside minu poolt.
Taivoxi kohta oli meil, maffial, tegelikult kindel arvamus olemas suht ammu, aga teda ei olnud mõtet maha võtta, kuna oli suht selge, et ta kedagi meist ei kontrolli- meid ju ei kahtlustatud eriti ja kui kahtlustati, siis suutsime külameeste abiga hääletajad suunata valedele jälgedele suht ruttu. Natuke jäljesegamist Jackie osas tegin ka esimese hääletusega, kus hääletasin tema vastu, teades, et ta välja ei lange
.Teisel päeval valisime alessandro uuesti, kuna oli suht vähetõenäoline, et arst teda uuesti ravima tuleb teist päeva järjest.
Arstist ei omanud me mingit pilti, aga õnneks notiti ta omade poolt suht ruttu maha:-).
Ja lõpus jäi vaid vormistamise küsimus, kuigi me oleks saanud minna ka kindlamat teed pidi ja üles puua mõne külamehe (oleks kindlasti võit käes olunud), oli meie kindel arvamus, et tuleb kõrvaldada ment, keda maffia ju ei salli silma otsaski:-). Oles ment kedagi meist kontrollinud, oleks mäng vististi jätkunud, kuna 1 maffioosnik oleks vähem olnud.
Ja minu nn exceli tabelite kohta, mille oma järgi olevat vormistanud: oleks ma külamees, siis oleksin selle ka kindlasti teinud, kuna nagu Jackie ütles, siis see on mul veres, et selgitada kõike, mis vähegi võimalik ja jõuda tõenäosuteooria kaudu võimalikult õigele järeldusele:-) (muidugi ma ei tea, kust ta selle arvamuse võttis või kaitses lihtsalt teist maffioosnikut).
Aga kui tuleb uus mäng, olen pundis ja nõus jälle peedistama kõiki, keda vaja:-).
detsember 27, 2009 at 6:20 p.l. #245705Gympans
MemberKas taivox tohtis öelda, et ta on politseinik ning ka seda, keda ta on kontrollinud?
detsember 27, 2009 at 6:30 p.l. #245708emmimees
MemberJah, tohtis. Igaüks oleks võinud väita, et on ment, kui oleks tahtnud. Samamoodi arstiga, kuigi arstil poleks väga mõtet end kohe plajastada …aga ment peab ju teatama külameestele, kes on maffiast kui ta teada saab selle…
detsember 27, 2009 at 6:34 p.l. #245709kimmel
MemberUus mäng minugi poolest:D
detsember 27, 2009 at 7:04 p.l. #245717Andrek
MemberSee viimane jackie postitus, kus hakkas renkut kaitsma panigi mind kahtlustama natuke, et ehk on Jackie ja renku pundis aga siis oli juba hilja:D
Ja olen ka käpp järgmises mängus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2009 at 7:04 p.l. #245718Anonüümne
Guestei normaalne:PPane tähele…me olime veel pundis ja tegime koostööd
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Maffiosnikud rsk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -SMALLVILLE liitus ka meie maffiaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2009 at 7:10 p.l. #245720renku
MemberSee viimane jackie postitus, kus hakkas renkut kaitsma panigi mind kahtlustama natuke, et ehk on Jackie ja renku pundis aga siis oli juba hilja:DJa olen ka käpp järgmises mängus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda kaitset poleks vaja olnud jah, kuna 1 hääl, mis mul oli, ei mõjutanud midagi, aga võis tõesti väikse kahtluse äratada.
detsember 27, 2009 at 7:17 p.l. #245721oks
Memberhuvitav oli lugeda ja lugemist jätkus, hea mäng !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2009 at 7:50 p.l. #245728kimmel
MemberPane tähele…me olime veel pundis ja tegime koostööd
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Maffiosnikud rsk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -SMALLVILLE liitus ka meie maffiaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>einoh järgmine kord tuleb õiged mehed rippuma panna:D
detsember 27, 2009 at 8:04 p.l. #245730renku
Membereinoh järgmine kord tuleb õiged mehed rippuma panna:DNõus, vaevalt , et mind järgmine kord enam maffiaks pannakse:-D
detsember 27, 2009 at 8:43 p.l. #245739Alexander Andrusenko
ModeratorJärgmine kord laseme maha need, kes olid seekord mafüoosad. Kättemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2009 at 8:45 p.l. #245740renku
MemberJärgmine kord laseme maha need, kes olid seekord mafüoosad. Kättemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nii tuleb jälle külameestel kaotus vastu võtta:-(
detsember 27, 2009 at 8:45 p.l. #245741-SMALLVILLE
MemberJärgmine kord laseme maha need, kes olid seekord mafüoosad. Kättemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellega olen mina nõus!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2009 at 8:09 e.l. #245760Jackie
MemberSeda kaitset poleks vaja olnud jah, kuna 1 hääl, mis mul oli, ei mõjutanud midagi, aga võis tõesti väikse kahtluse äratada.Ömm, see ei olnud mõeldud kaitsena, vaid see oli lihtsalt minu loogika tulem. Oleks renku asemel keegi teine olnud, keda nati tean, siis oleks vast samasugune loogika järgnenud…
Aga taivoxi puhul sisetunne mind siiski ei petnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.