Plätumaffia Karulaanes
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Plätumaffia Karulaanes
- This topic has 262 replies, 21 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Rebane.
-
AutorPostitused
-
detsember 26, 2009 at 2:10 p.l. #245421
smack
MemberMa ei ole NII kindel, vaid ma usun millegipärast, et ta on politsei. Ei tea miks, kuid kõhutunne ütleb. See oleks sel korral siis esimest korda, kui mu kõhutunne mind alt veaks.Sinu osas kõhutunnet mul ei ole, seega pakkusin huupi. Vabalt võiks ka teisi seal pakkuda, kuid lähtun enda (naise) loogikast. Teatavasti on meeste ja naiste loogika kaks eri asja, nii et andesta, kui loogika alt veab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paluks mind mitte hukka mõista (et ma naine olen).
Külamehele/naisele andestan, hundile mitte:P
Keegi enne mainis, et kui 1 langeb veel välja, siis läbi- jama jutt: meid 8, läbi siis, kui meid 3 ehk huntidega võrdselt!
Mudeiks Erkko tõmmati oska, kuna ise kaevas endale augu lobaga ja Martti k, kuna ta ei viitsinud eriti süveneda sellesse.
detsember 26, 2009 at 2:14 p.l. #245424Jackie
MemberAga kuidas sa siis tõestaksid, et taivox ei ole politseinik?
detsember 26, 2009 at 2:17 p.l. #245425smack
MemberAga kuidas sa siis tõestaksid, et taivox ei ole politseinik?Kui sa ise oleks politsei, kas sa siis käituks nii nagu taivox?
Pealegist viimati, kui Erkko väitis arst olevat, ei olnud.
Ma isiklikult arvan, et sa ei ole hunt, kahtlustaskin renku-t, taivox-ist ja kimmelikt, kuna nemad kõik sind hääletanud ja 1 neist on kindlasti hunt!
detsember 26, 2009 at 2:20 p.l. #245427-SMALLVILLE
MemberOeh, Arst ja järjekordne külamees langenud!
Ma ei oska teile midagi öelda, kas kahtlustada mind või mitte, see on puhtalt teie enda otsus! Aga et teid vaevast säästa ja eksiteele, mitte minemast siis ei tasu mind hääletada.
Keegi üritab meid eksiteele viia või siis on lihtsalt vaikselt ja vagusi ning lubab teistel toimetused ära teha ja ise mainib ka korra midagi!
detsember 26, 2009 at 2:21 p.l. #245429Jackie
MemberKui sa ise oleks politsei, kas sa siis käituks nii nagu taivox?Pealegist viimati, kui Erkko väitis arst olevat, ei olnud.
Ma isiklikult arvan, et sa ei ole hunt, kahtlustaskin renku-t, taivox-ist ja kimmelikt, kuna nemad kõik sind hääletanud ja 1 neist on kindlasti hunt!
Miks ta peaks varjama, et ta politsei on? Sest siis külamehed tema poolt ju ei hääletaks, kuna neil oleks teda vaja ja nii jääks ta kenasti mängu ja saaks öösel maffiat välja hääletada ja külameestele kasulik olla. Sellega tuleks välja, et kes maffia on ja teda välja hääletada püüab?
Kui mina politseinik oleks, siis küll ütleks nüüd seda juba välja, et külameeste hääli võita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 26, 2009 at 2:23 p.l. #245431smack
MemberMiks ta peaks varjama, et ta politsei on? Sest siis külamehed tema poolt ju ei hääletaks, kuna neil oleks teda vaja ja nii jääks ta kenasti mängu ja saaks öösel maffiat välja hääletada ja külameestele kasulik olla. Sellega tuleks välja, et kes maffia on ja teda välja hääletada püüab?Kui mina politseinik oleks, siis küll ütleks nüüd seda juba välja, et külameeste hääli võita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata, juba enne viimast huntide vooru oli teada, et taivox võib politsei olla, miks nad teda ei tapnud? Ja ked taivox nüüd kontrollis?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 26, 2009 at 2:28 p.l. #245436Jackie
MemberVaata, juba enne viimast huntide vooru oli teada, et taivox võib politsei olla, miks nad teda ei tapnud? Ja ked taivox nüüd kontrollis?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väitis jah, aga siis oli minu arust veel vara, et inimeste “usaldust võita”. Nüüd, mil kaks meest veel väljas, läheb asi napiks ja hakatakse ehk rohkem uskuma? Kui just keegi teine ei tule väitma, et ta kah politseinik on.
taivox võiks muidugi avalikustada, keda kontrollis. Oleks meil kõigil kergem.
detsember 26, 2009 at 2:31 p.l. #245437smack
MemberVäitis jah, aga siis oli minu arust veel vara, et inimeste “usaldust võita”. Nüüd, mil kaks meest veel väljas, läheb asi napiks ja hakatakse ehk rohkem uskuma? Kui just keegi teine ei tule väitma, et ta kah politseinik on.taivox võiks muidugi avalikustada, keda kontrollis. Oleks meil kõigil kergem.
Miks nad allesandro tapsid, kui oli teada, et ta pole politsei? Parem variant oli taivox. Võib olla on hundid veits lollid, eriti veel, kui arst eelmine kord ravis alessandrot:Dhaha
detsember 26, 2009 at 2:32 p.l. #245438Anonüümne
GuestEheh,
vähemalt keegi usub mind.
Eks näeb mis saab. Arvake mis tahes, aga -SMALLVILLE kodust leidsin ma ainult tühja kondoomipaki, ja jalatsiriiulis olid tal ka ainult kummikud.
Aga smack tundub kahtlane kuju…ja renku on ka külamehe kohta kuidagi vaikne. Täna öösel ma igaks juhuks kodus ei ööbi, sest plätumehed tulevad ilmselt minu järele.
Hääletan: smack
detsember 26, 2009 at 2:35 p.l. #245440smack
MemberEheh,vähemalt keegi usub mind.
Eks näeb mis saab. Arvake mis tahes, aga -SMALLVILLE kodust leidsin ma ainult tühja kondoomipaki, ja jalatsiriiulis olid tal ka ainult kummikud.
Aga smack tundub kahtlane kuju…ja renku on ka külamehe kohta kuidagi vaikne. Täna öösel ma igaks juhuks kodus ei ööbi, sest plätumehed tulevad ilmselt minu järele.
Hääletan: smack
Miks sa eelmine kord ilma põhjuseta hääletasid oma usaldajat?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Su jutu tõesus on 50/50%, ei tea kas usaldada või mitte.
Ma arvaks, et politsei kas renku või kimmel. Ootan nende postitust.
Ja äkki põhjendad mõnda oma hääletust, eriti viimast!!!
detsember 26, 2009 at 2:41 p.l. #245441Anonüümne
GuestMiks sa eelmine kord ilma põhjuseta hääletasid oma usaldajat?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Su jutu tõesus on 50/50%, ei tea kas usaldada või mitte.
Ma arvaks, et politsei kas renku või kimmel. Ootan nende postitust.
Ja äkki põhjendad mõnda oma hääletust, eriti viimast!!!
Eelmise korra hääletasin tunde järgi..lambikas.
Mind ei tohigi usaldada, sest siis võetaks mind kohe maha. Sellepärast hääletasin nii, et 1)üks hääl sul juba olemas 2)Jube kuri oled
Ja kimmel on külamees ja renku on niisama võll.
detsember 26, 2009 at 2:43 p.l. #245444smack
MemberKui tahate mind hääletada, siis palun; aga ärge võita enam loodke.
Soojalt soovitan enne mingit loogilist seletust leida.
It aint over until smack is smacked!
detsember 26, 2009 at 2:45 p.l. #245445kimmel
MemberHääletan:smack
detsember 26, 2009 at 2:45 p.l. #245448smack
MemberHääleta:smackÜhesõnaga kimmel politsei pole!
detsember 26, 2009 at 2:48 p.l. #245451-SMALLVILLE
MemberHmmm….
Kondoomi pakki ma ei kommenteeriks, aga kummikuid küll! Kuna meie külake asub Peipsi ääres, siis on ju vaja kummikuid, et kalale minna jne ja siis veel et jalg jääb palju kuivemaks ja on kindlamalt turvatud, kui on kummikus! Ühe selgituse oma kummikute kohta lisan veel, et kuna mul on jalanr. 46- 47 siis on poest lihtsam leida korralikke kummikuid, kui otsida päevläbi sobivaid saapaid :S! -Viimane lause on pärit minu tegelikust elust, mis muidugi ei tähenda, et mul saapaid poleks!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.