Plätumaffia Karulaanes
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Plätumaffia Karulaanes
- This topic has 262 replies, 21 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Rebane.
-
AutorPostitused
-
detsember 25, 2009 at 7:27 p.l. #245364
Anonüümne
GuestKurat…täitsa tõsine lugu juba. Teeme alessandro auks minutilise leinaseisaku!
detsember 25, 2009 at 9:04 p.l. #245369smack
MemberNii palju siis minu vaistust Martti K võlla tõmmata:D
Ma ei julge enam soovitusi anda.
Kokkuvõte hääletustest:
Jackie: 1) -SMALLVILLE to Erkko 2) Martti K
smack: 1) emmimees to Erkko 2) Martti K
-SMALLVILLE: 1) Erkko 2) Martti K
Andrek : 1) Erkko 2) Martti K
emmimees: 1) alessandro 2) Martti K
taivox: 1) alessandro 2) Jackie
renku: 1) Jackie 2) taivox
kimmel: 1) Jackie 2) emmimees
detsember 25, 2009 at 9:18 p.l. #245370Andrek
MemberNüüd on jama seis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 25, 2009 at 9:28 p.l. #245371smack
MemberMul kõige suurem kahtlus langeb Jackie-le, emmimehele ja Andrekile (võttes arvesse nende hääletust).
Samas mina ja alessandro veensime teisi, seega võisid nad lihtsalt meie loogika põhjal valiku teha (arvestades, et isegi panime mööda:D)
Isiklikult arvan, et taivox süüdi. Taivox väitis, et kimmel ei ole süüdi, aga raske uskuda, et taivox kui politsei otsustas kimmeli tausta uurida, kui oli palju parem valik. Usun, et taivox ja kimmel mõlemad hundid, mis seega väistab emmimehe, Jackie ja renku.
Hääletan: taivox
detsember 26, 2009 at 6:33 e.l. #245376Anonüümne
GuestMul kõige suurem kahtlus langeb Jackie-le, emmimehele ja Andrekile (võttes arvesse nende hääletust).Samas mina ja alessandro veensime teisi, seega võisid nad lihtsalt meie loogika põhjal valiku teha (arvestades, et isegi panime mööda:D)
Isiklikult arvan, et taivox süüdi. Taivox väitis, et kimmel ei ole süüdi, aga raske uskuda, et taivox kui politsei otsustas kimmeli tausta uurida, kui oli palju parem valik. Usun, et taivox ja kimmel mõlemad hundid, mis seega väistab emmimehe, Jackie ja renku.
Hääletan: taivox
Ükski heategu ei saa ju karistamata jääda!
detsember 26, 2009 at 9:25 e.l. #245385Jackie
MemberMul kõige suurem kahtlus langeb Jackie-le, emmimehele ja Andrekile (võttes arvesse nende hääletust).Samas mina ja alessandro veensime teisi, seega võisid nad lihtsalt meie loogika põhjal valiku teha (arvestades, et isegi panime mööda:D)
Ja läkski aless
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga minu hääletustest. Alguses valisin jah smallville’i, sest see käpslok segas mind. Siis aga hakkas aless ajama seda Erkko juttu ja ma võtsin temalt shnitti. Sa muutsid endal samamoodi emmimehest Erkkoks ju!
Ja teises hääletuses valisin Martti K, kuna tal oli selleks ajaks, kui siin väikese vahekokkuvõtte tegin, juba rohkem hääli, seega panin oma hääle juurde, sest keegi peab ju välja minema.
Nüüd jääb jah valik juba järjest kesisemaks ja peale taivoxi ja kimmeli ei oskaks teisi kahtlusada. Just selle “õige mehe” jutu pärast.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peab kõik otsast peale läbi lugema, et mingit sotti saada…detsember 26, 2009 at 9:57 e.l. #245387Anonüümne
GuestNüüd jääb jah valik juba järjest kesisemaks ja peale taivoxi ja kimmeli ei oskaks teisi kahtlusada.Siis on ju maffiamehed head tööd teinud, kui kõik külamehed omasid jopesid oksa tõmmata tahavad.
detsember 26, 2009 at 10:09 e.l. #245390Andrek
MemberMina olen ka seni hääletanud teise inimese arvamuse järgi, kuna aless ja smack on seni kõige loogilisemalt või põhjalikumalt seletanud. Seekord pakuks plätumehekes renkut, kuna vaevalt ta viitsib mingisuguseid arvutamisi exeli tabelis tegema hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga veel hääletama ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 26, 2009 at 10:43 e.l. #245395emmimees
MemberRIP alessandro! :S
Nüüd on asjalood sellised, et kisub vägisi persekursi poole. Kui ma reeglitest õigesti aru sain, siis kaotades veel ühe külaelaniku, oleme me kaotanud!! Maffia valikut ei saa enam arst ka kaitsta..
Et seda veel ei juhtuks, on ainuke võimalus seekord välja hääletada keegi maffiast. Minu loogika kisub tõepoolest vägisi kimmeli ja taivoxi suunas… või mida teil enese kaitseks öelda on?? Eriti taivoxil..
Päeva lõpp pole kaugel enam…
detsember 26, 2009 at 10:47 e.l. #245396Anonüümne
GuestRIP alessandro! :SNüüd on asjalood sellised, et kisub vägisi persekursi poole. Kui ma reeglitest õigesti aru sain, siis kaotades veel ühe külaelaniku, oleme me kaotanud!! Maffia valikut ei saa enam arst ka kaitsta..
Et seda veel ei juhtuks, on ainuke võimalus seekord välja hääletada keegi maffiast. Minu loogika kisub tõepoolest vägisi kimmeli ja taivoxi suunas… või mida teil enese kaitseks öelda on?? Eriti taivoxil..
Päeva lõpp pole kaugel enam…
Loogika ei ole alati õige…Kuid jah, mu mäng ei ole just kõige paremini välja tulnud ja nüüd arvatakse koguni, et ma olen maffiamees. Olen ju kõigest süütu politseinik, kes uuris kimmeli tausta ja sellepärast ma väitsin ka seda, et ta oma on. Halastage ometi!
Aidake parem mõelda, kes võiks maffiosnik olla ja ma kõrvaldan ta!
Teisel ööl kontrollitu nime ma parem ei hakka mainima…muidu tembeldatakse tema ka veel kangieheks.
detsember 26, 2009 at 10:50 e.l. #245399emmimees
MemberKas valetad end mendiks seepärast, et vesi ahjus kohe?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keda sa siis veel kontrollinud oled, räägi meile ka!!detsember 26, 2009 at 1:57 p.l. #245417smack
MemberMina olen ka seni hääletanud teise inimese arvamuse järgi, kuna aless ja smack on seni kõige loogilisemalt või põhjalikumalt seletanud. Seekord pakuks plätumehekes renkut, kuna vaevalt ta viitsib mingisuguseid arvutamisi exeli tabelis tegema hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga veel hääletama ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nali naljaks, aga ma ise hakkasin kah tegema…vähemalt olin poolel teel:D
detsember 26, 2009 at 2:00 p.l. #245418Jackie
MemberKui taivoxit nüüd tõesti uskuda, et tema on politseinik ja kimmel siiski külamees, siis jäävad tähestikulises järjekorras üle: Andrek, emmimees, renku, smack ja -SMALLVILLE. Mina ka muidugi.
Siiani on paljud hääletanud alessi ja smacki järgi. Aless, vana loogik, oli meie enda küla mees. Smacki ma kahjuks ei tunne, kuid kuna tema hääletused on siiani samuti mööda läinud, kas ei teki kahtlust, et tema võiks järsku mafioss olla? Laob siin oma loogikat ette, et meid teisi siin eksiteele viia? Ja nagu näha, suhteliselt edukalt veel… Samas muidugi oleme ise parajad lambad olnud, et tema hääletustega kaasa oleme läinud ja mitte ise otsustanud. Kuid siiski, kuidagi ta meid oma loogikaga ju mõjutanud on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahtlustada ei oska ma -SMALLVILLE’i (v.a. tema käpslok) ja ühtlasi ei oska ma Andreki kohta midagi kõssata, kuna nad mõlemad on hääletamistel go-with-the-flow taktikat kasutanud, ehk siis smacki järgi hääletanud. Nagu ka mina ise.
Renku jätaks välja, sest kui vaadata, millega tüüp eraelus tegeleb, siis poleks need exceli tabelid ja muud arvutamised nii valed midagi. Need tal loomuses vast.
Emmimees jätab kah suhteliselt külmaks, kuna ta lihtsalt möliseb liiga palju.
Kuna pean varsti kolmandale jõulusöömale minema ja õhtupoole netti enam ei pääse, siis tuleb mul oma hääl nüüd ära anda.
Meil külameestel/naistel läheb politseid (taivox) vaja, seega teda ma välja hääletama ei hakka, samuti oma meest kimmelit mitte. Aga kuna ma usun, et smack viib meid eksiteele, siis läheb minu hääl talle. Loodan, et minu loogika peab paika, sest muidu olen talle ülekohut teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hääletan: smack
detsember 26, 2009 at 2:04 p.l. #245419smack
MemberKui ma oleks hunt, siis kas oleks nii loll, et hakkaksin suure suurega kedagi süütut süüdistama, kui pärast tuleb välja niikunii.
Huvitav, et sa nii kindel, et taivox politsei!?
Sinu viimase postituse järgi teed sa nime kindlalt taivoxil puhtaks, s.t. et sina ja taivox olete seotud.
Minu loogika on puhtalt seotud teiste postitustest ja hääletustest, ei pane lampi.
detsember 26, 2009 at 2:08 p.l. #245420Jackie
MemberKui ma oleks hunt, siis kas oleks nii loll, et hakkaksin suure suurega kedagi süütud süüdistama, kui pärast tuleb välja niikunii.Huvitav, et sa nii kindel, et taivox politsei!?
Ma ei ole NII kindel, vaid ma usun millegipärast, et ta on politsei. Ei tea miks, kuid kõhutunne ütleb. See oleks sel korral siis esimest korda, kui mu kõhutunne mind alt veaks.
Sinu osas kõhutunnet mul ei ole, seega pakkusin huupi. Vabalt võiks ka teisi seal pakkuda, kuid lähtun enda (naise) loogikast. Teatavasti on meeste ja naiste loogika kaks eri asja, nii et andesta, kui loogika alt veab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paluks mind mitte hukka mõista (et ma naine olen).
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.