Plätumaffia Karulaanes
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Plätumaffia Karulaanes
- This topic has 262 replies, 21 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Rebane.
-
AutorPostitused
-
detsember 23, 2009 at 7:50 p.l. #245046
Alexander Andrusenko
ModeratorHuvitav, et taivox kaitseb kimmelit ja väidab, et teab, et ta on “oma”. Siin on 2 võimalust: 1) nad on mõlemad mafüoosad (siis taivox teab, et kimmel on ka ja üritab teda kaitsta), 2) taivox on ment, ja sellel ööl kontrollis kimmelit. Teine variant on vähetõenöoline, sest kimmelit eriti keegi ei kahtlustanud ja ei olnud erilist põhjust kontrollida just teda – ma arvan, et öösel kontrolliti mind, Jackiet või emmimeest. Nende vastu oli kõige rohkem hääli ja nad olid kõige kahtlasemad. Erkkot ilmselt politseinik ei kontrollinud, sest Erkko oli niigi juba hukule määratud.
Seega, ma arvan, et plätuvennad on taivox ja kimmel. Teen ettepaneku kontrollida kimmelit.
detsember 23, 2009 at 7:53 p.l. #245048Anonüümne
GuestHuvitav, et taivox kaitseb kimmelit ja väidab, et teab, et ta on “oma”. Siin on 2 võimalust: 1) nad on mõlemad mafüoosad (siis taivox teab, et kimmel on ka ja üritab teda kaitsta), 2) taivox on ment, ja sellel ööl kontrollis kimmelit. Teine variant on vähetõenöoline, sest kimmelit eriti keegi ei kahtlustanud ja ei olnud erilist põhjust kontrollida just teda – ma arvan, et öösel kontrolliti mind, Jackiet või emmimeest. Nende vastu oli kõige rohkem hääli ja nad olid kõige kahtlasemad. Erkkot ilmselt politseinik ei kontrollinud, sest Erkko oli niigi juba hukule määratud.Seega, ma arvan, et plätuvennad on taivox ja kimmel. Teen ettepaneku kontrollida kimmelit.
Mh…tee ennem taustauuring. Kui ma kimmelit sellise metoodikaga kaitseksin, peaksin ma puhta saabas olema…või äkki olengi? Võta või jäta!
Haha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Omangdetsember 23, 2009 at 8:00 p.l. #245053emmimees
MemberAless ära unusta, et kõiki neid taibukaid teooriaid loevad ka plätumehed :S
detsember 23, 2009 at 8:00 p.l. #245054Alexander Andrusenko
ModeratorMh…tee ennem taustauuring. Kui ma kimmelit sellise metoodikaga kaitseksin, peaksin ma puhta saabas olema…või äkki olengi? Võta või jäta!Haha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> OmangMis taustauuring? Siin ei saa eriti mingit taustauuringut teha peale selle, mida inimesed kirjutavad. Ja noh, saabas võib inimene olla kogemata, aga võib ka meelega. Äkki sa oled meelega saabas?
detsember 23, 2009 at 8:21 p.l. #245057Jackie
MemberSest ma arvan et kuri tädi on maafias üks peategelasi:Daga no elame-näeme mis toob homne päev:D
Einoh, see, et ma “kuri tädi” olen lasknud endal pildi alla kirjutada, ei tee mind veel mafiossiks. Samahästi võiks väita, et aless on mafioss, kuna talle kui moderaatorile ei meeldi siin foorumis mitte keegi (peale minu muidugimõista) ja ainult möliseb kõikide kallal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olgem nüüd realistlikud ja mängigem mängu, mitte ärgem tuhnigem inimeste n.ö. päriseludes. Ainult Rebane teab tõde!
Aga pooldan siin toodud teooriat, et aless ei saa arst olla, kuna arst ei peaks saama end ravida. Ühtlasi oleks ebaloogiline, et maffia enda mehe maha notiks (samas, teades alessi “populaarsust” siinses foorumis, siis poleks see muidugi ime). Seega on ta kas politseinik või külamees.
Aga suurem küsimus on, et miks väidab taivox, et kimmel on oma?
1) taivox on tõesti mafioss ja seega kaitseb oma meest
2) taivox on kimmeliga väljaspool foorumit suhelnud ja seetõttu teab, kes too on. See on aga reeglitega keelatud ju!
3) taivox on cop ja seepärast teab, et kimmel on aus mees
Kuid mis on tõde?
detsember 23, 2009 at 8:40 p.l. #245060Alexander Andrusenko
Moderatorkuna talle kui moderaatorile ei meeldi siin foorumis mitte keegi (peale minu muidugimõista) ja ainult möliseb kõikide kallal
Mulle meeldib su õde ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>samas, teades alessi “populaarsust” siinses foorumis, siis poleks see muidugi imeNo mis jutt see nüüd on?! Ma olen tore poiss ju – kogu foorum armastab mind südamest!
Ok, nüüd tõsiselt rääkides.. kimmel ja taivox ahju!
detsember 23, 2009 at 8:47 p.l. #245063emmimees
MemberKohe on oodata kimmelit
Mida sa sellega mõtlesid? Suhtlete foorumi väliselt, oled kambas temaga?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2009 at 9:06 p.l. #245072Alexander Andrusenko
Moderatorkimmel on täna mitu korda alustanud trükkimist, aga jätnud ikka postitamata, ma panin tähele.
detsember 23, 2009 at 9:15 p.l. #245074Jackie
MemberEriline spioon ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2009 at 9:26 p.l. #245076Alexander Andrusenko
ModeratorMa igaks juhuks annan oma hääle ära, muidu lähen homme vara kalale ja ei tea, millal tagasi saabun.
hääletan: kimmel
detsember 24, 2009 at 5:02 e.l. #245091kimmel
MemberEinoh, see, et ma “kuri tädi” olen lasknud endal pildi alla kirjutada, ei tee mind veel mafiossiks. Samahästi võiks väita, et aless on mafioss, kuna talle kui moderaatorile ei meeldi siin foorumis mitte keegi (peale minu muidugimõista) ja ainult möliseb kõikide kallal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olgem nüüd realistlikud ja mängigem mängu, mitte ärgem tuhnigem inimeste n.ö. päriseludes. Ainult Rebane teab tõde!
Aga pooldan siin toodud teooriat, et aless ei saa arst olla, kuna arst ei peaks saama end ravida. Ühtlasi oleks ebaloogiline, et maffia enda mehe maha notiks (samas, teades alessi “populaarsust” siinses foorumis, siis poleks see muidugi ime). Seega on ta kas politseinik või külamees.
Aga suurem küsimus on, et miks väidab taivox, et kimmel on oma?
1) taivox on tõesti mafioss ja seega kaitseb oma meest
2) taivox on kimmeliga väljaspool foorumit suhelnud ja seetõttu teab, kes too on. See on aga reeglitega keelatud ju!
3) taivox on cop ja seepärast teab, et kimmel on aus mees
Kuid mis on tõde?
ei sohki ma ei tee:)
detsember 24, 2009 at 6:54 e.l. #245095Anonüümne
GuestMa igaks juhuks annan oma hääle ära, muidu lähen homme vara kalale ja ei tea, millal tagasi saabun.hääletan: kimmel
Head kalaõnne sel juhul. Tapate jälle siin ühe külamehe ära? Nii ei saa ju see asi jätkuda! Võtame parem kellegi kahtlase ette…nagu eilne päev näitas, siis kõige suuremad lobisejad on külamutid.
EDIT: Annan oma hääle ka ära. Täna lähen maale ja seal interneti ei saa..aga homme lõunaks peaksin tagasi olema. Eks näeb mis saab.
Hääletan: Jackie
detsember 24, 2009 at 9:35 e.l. #245102Jackie
Membernagu eilne päev näitas, siis kõige suuremad lobisejad on külamutid.Hääletan: Jackie
Ömm, hea loogika küll sul siis… ise ütled just, et kõige suuremad mölisejad on külamutid ja siis hääletad mind välja.
Mis sul loogika hinne koolis oli? 2?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2009 at 10:44 e.l. #245107Andrek
MemberSmacki arvamus tundub kõige loogilisem, seega kaldun ka arvama, et Martti K on mafiosnik, aga veel ei hakka hääletama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2009 at 11:35 e.l. #245116Martti K.
MemberPõrutan oma S-klassi mesaga maffia koosolekule just
Mida sa sellega mõtlesid? Suhtlete foorumi väliselt, oled kambas temaga?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata kulla emmimees, all vasakus nurgas on näha, kes teemat loeb (I) ja loogiline järeldus, et ta postitab ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui ta esimest korda teemat loeb.Hääletan: taivox
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.