Pistol Squat
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Pistol Squat
- This topic has 7 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
smack.
-
AutorPostitused
-
detsember 18, 2009 at 4:49 p.l. #20734
big poppa pump
MemberTere kaasfoorumlased!
Hiljuti hakkasin tõsisemalt huvituma kodusest treeningust ühe väljakutse tõttu. Taheti teada, kas kodus on võimalik mitte millegiga treenida, eesmärgiks suurem funktsionaalne jõud ning lihashüpertroofia.
VOT ON KÜLL!
Eriti hea neile, kes ilma või muu põhjuse tõttu ei saa majast välja. Muidugi on see ka vaheldus rauale (olgugi, et lühiajaaline. Treenitud isik ammendab keharaskusega trenni esmased suurimad hüved küllaltki ruttu)Igatahes, rääkigem nüüd ühe jalaga kükist, just Püstolist, mitte sellest teine-jalg-selja-taga-pingil kükist.
Hakkasin 2-3 päeva tagasi tegema, ning ei suutnud alumisse asendisse kükkida halva tasakaalu pärast. Täna tegin mõlema jalaga 4.
Alguses on lihtsam ees hoida mingit raskust, aitab säilitada tasakaalu. Harjutus ise on
, esimene on see “vale” kükk, teine õige.
Andke tuld!
(Võib arutleda ka teise heade harjutuste üle, mil ainsaks vastujõuks on see keha mis meile on antud)
detsember 18, 2009 at 8:36 p.l. #243736big poppa pump
MemberKeegi ei saa hakkama sellega?
detsember 18, 2009 at 8:52 p.l. #243741shreku
MemberTere kaasfoorumlased!Hiljuti hakkasin tõsisemalt huvituma kodusest treeningust ühe väljakutse tõttu. Taheti teada, kas kodus on võimalik mitte millegiga treenida, eesmärgiks suurem funktsionaalne jõud ning lihashüpertroofia.
VOT ON KÜLL!
Eriti hea neile, kes ilma või muu põhjuse tõttu ei saa majast välja. Muidugi on see ka vaheldus rauale (olgugi, et lühiajaaline. Treenitud isik ammendab keharaskusega trenni esmased suurimad hüved küllaltki ruttu)Igatahes, rääkigem nüüd ühe jalaga kükist, just Püstolist, mitte sellest teine-jalg-selja-taga-pingil kükist.
Hakkasin 2-3 päeva tagasi tegema, ning ei suutnud alumisse asendisse kükkida halva tasakaalu pärast. Täna tegin mõlema jalaga 4.
Alguses on lihtsam ees hoida mingit raskust, aitab säilitada tasakaalu. Harjutus ise on
, esimene on see “vale” kükk, teine õige.
Andke tuld!
(Võib arutleda ka teise heade harjutuste üle, mil ainsaks vastujõuks on see keha mis meile on antud)
No proovisin ära. Vasaku jalaga oli veits raskem. Täitsa teostatav, aga tasakaalu tunnetus peab olema hea. Tegin kumagi jalaga järjest 20.
detsember 18, 2009 at 9:04 p.l. #243747big poppa pump
MemberNo proovisin ära. Vasaku jalaga oli veits raskem. Täitsa teostatav, aga tasakaalu tunnetus peab olema hea. Tegin kumagi jalaga järjest 20.See on väga hea tulemus

Sul järelikult alaselg ega kakspea pinges ei ole. Ma olen peale seljavigastust hästi puine, seega mul läheb 20ni vähemalt nädal veel venitamist.
detsember 18, 2009 at 9:07 p.l. #243752shreku
MemberSee on väga hea tulemus
Sul järelikult alaselg ega kakspea pinges ei ole. Ma olen peale seljavigastust hästi puine, seega mul läheb 20ni vähemalt nädal veel venitamist.
Liigeste liikuvust peab hoidma või parandama, kui jõusaalis suuri raskusi tõsta. Lihaste vennitamine on ka ülioluline. Vigastused on kerged tulema muidu. Märksõna on siin “järjepidevus”.
detsember 18, 2009 at 9:16 p.l. #243757big poppa pump
MemberLiigeste liikuvust peab hoidma või parandama, kui jõusaalis suuri raskusi tõsta. Lihaste vennitamine on ka ülioluline. Vigastused on kerged tulema muidu. Märksõna on siin “järjepidevus”.No see järjepidevus, peab tunnistama: venitusi teen ma küll väga sporaadiliselt.
Pean seda siis muutma, see on see inimese lollus, tead mis on vaja teha, kuid ikka ei tee (näide ei ole sina-tegelase kohta). Mul on selleks venitamine
detsember 18, 2009 at 10:42 p.l. #243775algaja11
Memberküllaltki raske!!!
detsember 19, 2009 at 12:04 e.l. #243778smack
MemberReie kakspealihastele on veel selline harjutus, et lamad selili põrandal ja paned rätiku kandade alla ning hakkad kandu enda poole tõmbama. Harjutuse juures hoia reied ja keha ühel joonel.
Kätekõverdusi saad teha jalad toolil.
Kätekõverdusi saad teha hoides üht jalga üleval.
Kätekõverdusi saad teha nii, et ülesurumisel lööd vastas jala ja käega plaksu.
Kui lõuga saad tõmmata, siis peopesad enda poole üles tõmmates pöörad keha maaga paralleelseks(jalgadest kõverdad, et kergem olekss) ja alla lastes üritad seda asendid hoida kuni võimalik.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.