Pistmine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Pistmine
- This topic has 19 replies, 13 voices, and was last updated 14 years tagasi by
udso1.
-
AutorPostitused
-
september 29, 2009 at 5:19 p.l. #222920
FFF
MemberEndal midagi taolist momendil, paar nädalat tagasi hakkas pärast rinnatrenni see jama. Algul oli ka teatud asendites rinnalihaste keskelt valus ja sügavalt hingates. Paari päeva läks mööda. Aga nüüd kui ma kõhulihaeid pingutan või teen hantli tõmmet küljele vasaku käega siis on tunda ka selline loll torge parema ribikorvi all. Peaks ka vist aja millalgi kirja panema.Ei usu et see midagi tõsist on. See võib olla vahelihase venitus. Ma olen selle venitusest midagi varem kuulnud. Äkki keegi oskaks täpsustada. Kordan veel et lähen ise ka arsti juurde kui valu ei möödu. Et keegi seda soovitama üle ei hakkaks.
Küsimus siis kas vahelihase venitus võib olla reaalne????
See võib olla reaalne, katseta ka eeltooduid mooduseid pistete vabanemiseks. Vahelihase pisteid või nö. krampe(kui ikka on tegemist vahelihase probleemiga)on võimalik treenida vahelihast kiiretempolise jooksu ajal, sügavalt sisse-välja hingates. Samuti ka kõhulihaseid tehes. Soovitatavalt vähemalt 2-3 korda nädalas.
september 29, 2009 at 6:15 p.l. #222937Aimuu
Membervalu jätkub, naerdes siiski, ehk võis see tekkita hoopis mitte pistmise järel vaid üleshüppe ajal lauapalli järgi minnes, siis on ju kõhulihased suhteliselt venituses, ehk ära tõmmatud vms.
oktoober 6, 2009 at 6:01 p.l. #224876aivo1359
MemberPistmise vastu olen hästi tugevalt-sügavalt välja hinganud.
oktoober 19, 2009 at 3:48 e.l. #228630AlanBStard
ModeratorMul oli midagi taolist, ja väga valusat, mingi lihaste spasm rindkeres kindlates asendites ja kindlate liigutuste peale. Julm valu. Tavaline arst ei oska vist sellise asja peale midagi teha. Osteopaat tasakaalustas mul lihaspingeid mingite imelike asenditega ja läks üle paari nädalaga. Ise üle ei läinud, läks ainult hullemaks.
Iseenesest võiks tauriin aidata mingil määral. Ja baklofeen, aga ma pole leidnud arsti, kes mulle baklofeeni vormistaks. See on Eestis registreerimata RT-ravim ka nii et ainult retseptist ei piisa. Ja enamus arste ravib kõike ainult valuvaigistite, antibiootikumide, glükokortikidide ja antidepressantidega ning millestki muust pole kuulnud ja ei taha kuulda ka.
(Soovitage Tallinnas head perearsti ?)
jaanuar 23, 2012 at 10:52 e.l. #244383udso1
MemberMul ka noorena pistis, aga siis opereeriti pimesool välja ja jäi rahulikuks. Mõned korrad on hiljem ka teisel pool pistnud, aga õnneks väga harva. Eks neid põhjuseid on mitmeid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teine teema veits, aga kaua sa korralikult peale mimesoole eemaldamist trenni teha ei saand? Mul kolm päeva tagasi oli endal eemaldus ja ei tahaks väga kaua vahet sees hoida, arst rääkis et kuu aega kindlasti ja et on songa oht…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.