Skip to main content

pisted rinnakorvis

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » pisted rinnakorvis

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Aeg ajalt tunnen torkeid rinnakorvis vasakul poolel. Piste annab tunda, kui sügavalt sisse hingan või siis vastupidi välja hingan. Kas kellegil tuleb tuttav ette?

ROtter
    Member

Ei midagi hullu.

Mul oli ka kunagi selline asi. Kui olin pikka aega rahulik ja siis äkki tugevasti sisse hingasin, oli tunda torkeid. Kuna mul oli vist mingi muu haigus ka küljes, tehti röntgen, kuid midagi ei leitud. Ju siis polnud midagi erilist.

ROtter
    Member

Tavaliselt esineb pisteid närvisüsteemi ülekoormuse tagajärjel või rindkere lihaste kergete traumade korral.

vs
    Member

On küll tuttav, siis endal tekib juba väike hirmu tunne ja kõrvalolijad küsivad, mix ma äkki nii kaameks tõmbusin. Ei tea millest see on, kunagi arst ütles,et köhast, aga mul pole aastaid köha olnd

kame
    Moderator

need pisted pidid olema ka kasvamisega seotud!

erxs11
    Member

Tuleb tuttav ette. Pole hullu midagi. Endal need juba 6-7 aastat olnud ja siiani elan

ROtter
    Member

Tuleb tuttav ette. Pole hullu midagi. Endal need juba 6-7 aastat olnud ja siiani elan
    R.Tamm
    Member

Minul ka aeg-ajalt sellised nähud. Ei pabista.

Samas, on olnud juhtumeid, kus arst ütleb kaebajale, et tegu on roietevahelise põletikuga, ja et pole hullu midagi, siis,nagu hiljem on selgunud,on tegemist hoopis südamelihase põletikuga.Parem karta kui kahetseda-tervist kontrollima!

qqq
    Member

Olen 14 aastane ja need torked on mind ka tüüdanud juba paar aastat.. ennem oli tihemini.. aga kui on siis hingan hästi vähe sisse- välja kuni valu ära kaob.

Kui midagi hullu pole siis on väga hea

ROtter
    Member

Minul ka aeg-ajalt sellised nähud. Ei pabista.

Samas, on olnud juhtumeid, kus arst ütleb kaebajale, et tegu on roietevahelise põletikuga, ja et pole hullu midagi, siis,nagu hiljem on selgunud,on tegemist hoopis südamelihase põletikuga.Parem karta kui kahetseda-tervist kontrollima!

Südamelihasepõletiku puhul on kõige sagedasem sümptom valu südame piirkonnas.See on tuim,näriv ning tunde,päevi,nädalaid ja isegi kuid kestev.Teine tunnus on selgesti tajutav väsimustunne ja töövõime langus.Kolmas tunnus on hingeldus.Ja on veel rida spetsiifilisi tunnuseid.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.