Skip to main content

Pisike kava ülevaade

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Pisike kava ülevaade

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    Tener
    Member

Tegin siis omale kava… Töötab vähemalt minu peal suht hästi ning alles nädala olen teinud seda aga juba tundub, et suurem ja tugevam.

Panen siis siia selle ja ootan teiepoolseid ettepanekuid/parandusi.

1. päev Õla esi – ja keskosa, triitseps, trapets

Svungimine 5x max

Ketta tõstmine ette 3x max

Prantsuse surumine 3x max

Triitsepsitele toetades jalad pingile 3x max

Ületõmbed käsikuga istudes 3x max

Õlakehtused kangiga 5x max

2. päev Selg, õla tagaosa, kõht

Jõutõmme 5x 10

Sirgete kätega ploki tõmme alla 3x max

Ploki tõmme ette 3x max

T-kangi tõsted rinda 3x max

Pullover 5x 10

Külgmised kõhulihased seljapingil 3x max

Kõhulihased rippes 3x max

3. päev Reie esi ja tagaosa, säär

Kastilt kükk 5x 10

Good morning 3x 6

Sirgete jalgadega jõutõmme 5x 10

Kang turjal säärte sirutused 3x max

Hantlitega üleshüpped 5x max

4. päev Rind, biitseps, käsivars, kõht

Rinnalt surumise püramiid ülevalt alla

Hantlitega surumine kaldpinnal 3x max

Biitsepsi püramiid ülevalt alla

Käsivartele randmepainutused althaare 5x max

Käsivarte kõverdamine pealthaardes scotti pingil 3x max

Kõhulihased plokil, põlvili 3x max

Kõhulihased rippes 3x max

Iga päev on ka üks seeria alt- ja pealthaardega lõuatõmbeid suutlikkuseni ja seda sellepärast, et jõuan ainult oma kolm tükki ära teha.

Kehakaal on viimase aastaga enamjaolt rasva arvest tõusnud 20 kilo ja sellega kadus võime ennast üles loopida

Tener
    Member

Kas tõesti ma sain hakkama nii perfektse kavaga, et kellegil pole midagi paha öelda?

Paul.K.
    Member

Ega koguaeg ei jõuta siin foorumis vastata kah,ole teinekord kannatlikum.Kava poole pealt taas seda ,et kaval ei ole iseenesest midagi viga-väga põhjalik jms.Aga põhiline on see ,et toitumine oleks samuti sul korras

Tener
    Member

Ega koguaeg ei jõuta siin foorumis vastata kah,ole teinekord kannatlikum.Kava poole pealt taas seda ,et kaval ei ole iseenesest midagi viga-väga põhjalik jms.Aga põhiline on see ,et toitumine oleks samuti sul korras

Olin üsna kannatlik… Kaks päeva

krut949
    Member

eelmine kommenteerija andis oma tagasiside ära, et täitsa hea ja põhjalik kava. Kui annab sulle tulemused, siis väga hea. See kava, mis sobib Ronnie Colemanile ei pruugi sinu puhul töötada. Ainus, mida mina natuke teisiti teeksin, on trapetsi harjutus kohe peale õlgade tegemist. Ja loomulikult söömine on väga tähtis element trenni juures, kuid oled tõenäoliselt sellest siin foorumites kolades aru saanud.

timo116
    Member

Baasharjutused on vähemalt sees ning ei paista aint biitsepsi, rinna ja sixpäki kava olevat…

Tener
    Member

eelmine kommenteerija andis oma tagasiside ära, et täitsa hea ja põhjalik kava. Kui annab sulle tulemused, siis väga hea. See kava, mis sobib Ronnie Colemanile ei pruugi sinu puhul töötada. Ainus, mida mina natuke teisiti teeksin, on trapetsi harjutus kohe peale õlgade tegemist. Ja loomulikult söömine on väga tähtis element trenni juures, kuid oled tõenäoliselt sellest siin foorumites kolades aru saanud.

Panin ise ka trapetsi teisele päevale alguses aga siis tundus kuidagi pikaks jääma see päev.

Tavaliselt on kavad nii, et hakkavad rinnapäevaga.

Keerasin need päevad tagurpidi, sest esmaspäeval ei näekski muidu rinnapinki… Järjekord pikk.

Aga see vist väga suurt rolli ei mängi?

Vabandust et tiba offtopikut aga misasi se svungimine on

timo116
    Member

Vabandust et tiba offtopikut aga misasi se svungimine on http://www.youtube.com/watch?v=ZJVA6gsJVhU video
    hunter
    Member

Ma ikka vinguks, Svungil saab selg päris head staatilist koormust nii, et suurte raskustega ei soovita, kui oled algaja. Pärast vigastused kerged tulema. Muidu jah, kava on hea, kui tulemust annab. Jõudu!!

Tener
    Member

Ma ikka vinguks, Svungil saab selg päris head staatilist koormust nii, et suurte raskustega ei soovita, kui oled algaja. Pärast vigastused kerged tulema. Muidu jah, kava on hea, kui tulemust annab. Jõudu!!

Seljale ongi meeletut koormust vaja kuna see on prioriteet nr. 1 praegu

Miks kükk ainult kastilt?

Tener
    Member

Miks kükk ainult kastilt?

Sest lugesin seda artikklit sellest ja vaimustusin

MWEchamp
    Member

Edu sulle, kava täitsa okei. Ära jah jalgu unarusse jäta, mina tegin selle vea ja nüüd maksab kurjalt kätte, nt jõutõmbes, tunnen et käed peavad vastu, selg peab vastu, kogu keha v.a aga jalad mis lihsalt keelduvad sirgeks minema:S

Tener
    Member

Edu sulle, kava täitsa okei. Ära jah jalgu unarusse jäta, mina tegin selle vea ja nüüd maksab kurjalt kätte, nt jõutõmbes, tunnen et käed peavad vastu, selg peab vastu, kogu keha v.a aga jalad mis lihsalt keelduvad sirgeks minema:S

Jalgu pole ma kordagi unarusse jätnud… Jalad täiesti heas korras ja tugevad

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.