Skip to main content

pimesool

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 38 total)
  • Autor
    Postitused
    Thomas
    Member

Seega, kui lõhkeb on surm soolas? Aga kui olen korduvalt seda valu tundnud pimesoolas, peaksin kiiremas korras selle eemaldama laskma enda kõhust?

ROtter
    Member

Seega, kui lõhkeb on surm soolas? Aga kui olen korduvalt seda valu tundnud pimesoolas, peaksin kiiremas korras selle eemaldama laskma enda kõhust?

Opereeritakse siis, kui on pimesoolepõletik. Enne tehakse vereanalüüs, uriinianalüüs ja ultraheli uuring, et välistada teisi valu põhjusi. Niisama valu peale lihtsalt ei opereerita.

Kui sul valu ikka esineb, siis peaksid pöörduma perearsti poole konsultatsioonile.

kent
    Member

Tekkis küsimus, et kas kõik pimesoole operatsioonid õnnestuvad?

ROtter
    Member

Tekkis küsimus, et kas kõik pimesoole operatsioonid õnnestuvad?

Kui on mädane pimesoolepõletik ja op. hilineb, siis kahjuks mitte alati.

Savage
    Member

Kui on mädane pimesoolepõletik ja op. hilineb, siis kahjuks mitte alati.

ullalaaa siis mul vedas :???:”>

painkiller
    Member

tekkis üks küsimus. Nimelt et pimesoolega midagi ei juhtuks tuleb tarbida vedeliku või kuidas ma saaksin teha nii, et midagi ei juhtuks nö. ära ei ummistuks.

ROtter
    Member
    Heix89
    Member

Pimesoolest nii palju, et kui endal kahtlustad sellist probleemi, siis viska selili maha, tõmba jalad natuke kõverasse, vajuta käega pimesoole koha pealt alla ja lase järsku lahti. Kui see valu, mis tekib lahti laskmisel, on tugevam kui see, mis tekib alla surumisel, võib asi tõsine olla!

… Ükskord kahtlustasin endal ka pimesoolehäda, helistasin siis 112 ja konsulteerisin – nemad nii teha soovitasidki.

excalibur
    Member

sai isegi ära käidud 6 a tagasi. minul ei andnud kah see pimesool ennm tunda kui juba kõik mädanes sees. kõigepealt hakkas selg vakutama. mõtelin et diski vahel ära pingutanud. siis lõi allapoole vööd. Viimane öö oli nii hull et passisin terve öö üleval. elasin lasnas kah siis suures majas viimasel korrusel ei hakanud kiirabi kah kutsuma kolistavad ja tuututavad oma autoga seal. päeval nagu läks valu ära oleksin loll töölegi läinud sõitsin juhuslikult haiglast mööda ja viimasel minutil hüppasin uksest välja ja läksin arsti juurde. sealt kohe mõne tunni möödudes opile ilma pikema jututa. hiljem öeldi et asi oli minutites kinni kui täielikult ära mädanenud pimesool oleks lõhkenud ja siis oleks onud 50 50 ellujäämine kuna siis on veremürgitused ja kõik põletikku täis. ühesõnaga pimesool ei pruugi ise tunda andagi.

Keio
    Member

mul on paar korda olnud seal valu aga praegu ei ole.. tuleb meelde et valu on olnud siis kui on saadud grilli teha ja kõht liha kõvasti täis söödud :ph34r:

2 aastat tagasi oli pimesoole op. Pimesool lõhkes ja elasin selle mürgitusega 15h. Pärast öeldi, et ca 20% jääb selliste juhtudega ellu. Valu oli enne umbes 5-6päeva. Kogu aeg oli tunne, et olen midagi trennis ära tõmmanud. Op. kestis 3,5h ja pärast olin intensiivis 8päeva. Puhastamine võttis kaua aega.

Igatahes jube valu oli kui lõhkes…

Miks kõik see juhtus? Arstide ebakompetentsus, ei suudetud õiget diagnoosi panna.

Aile
    Member

mul oli hommikul örn valu ja koolis pärast läks eriti hulluks,tulin koju siis oli natuke aega valu sees,magasin 2 tundi ja läksin jöuti väikese kipitusega, trenni ajal kadus nagu niuhti ära ja peale seda tuli tagasi,nönda tasakesi möikab.Ju mul gaasid on.

Gaaside moodi ei tundu see mulle kyll kuidagist… :???:”>

Uuringutele marss! Ega see arstit2di nyyd nii jube ka ei ole

bob25
    Member

matu124 @ 25 Apr 2006, 21:25……

to aile kuuda:

ma usun et matu on juba ammu oma probleemile lahenduse leidnud :???:”>

Aile
    Member

matu124 @ 25 Apr 2006, 21:25……

to aile kuuda:

ma usun et matu on juba ammu oma probleemile lahenduse leidnud :???:”>

Suured t2nud!

vend vähk
    Moderator

WELCOME TO ESTONIA! :???:”>

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 38 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.