Pilt !
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Pilt !
- This topic has 69 replies, 35 voices, and was last updated 20 years tagasi by
Rihostern.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 27, 2006 at 8:26 e.l. #68238
wilson
Membereriti mõte on mingi 60-sel näidata kui suur oled.tee endale ikka mass taha ja vot siis on mida näidata.kui telekast tuleb eesti kulturismi MM ja seal on need kergkaallased nagu väiksed poisid kellel on licalt käed laiali ega erilist lihast seal kyll ei paista,ja paljud siit lähevad nyyd siis võistlema?
jaanuar 27, 2006 at 12:25 p.l. #68257bohemianrhapsody
Membereriti mõte on mingi 60-sel näidata kui suur oled.tee endale ikka mass taha ja vot siis on mida näidata.kui telekast tuleb eesti kulturismi MM ja seal on need kergkaallased nagu väiksed poisid kellel on licalt käed laiali ega erilist lihast seal kyll ei paista,ja paljud siit lähevad nyyd siis võistlema?Eks näita siis kui suur ja tugev ise oled. Suur suu on sul küll, aga kas vastav lihas ka?
jaanuar 27, 2006 at 2:10 p.l. #68271zwen
Membereriti mõte on mingi 60-sel näidata kui suur oled.tee endale ikka mass taha ja vot siis on mida näidata.kui telekast tuleb eesti kulturismi MM ja seal on need kergkaallased nagu väiksed poisid kellel on licalt käed laiali ega erilist lihast seal kyll ei paista,ja paljud siit lähevad nyyd siis võistlema?Norm lihas on. Isegi kui tunduvad kergekaallased, siis võistelda tasub ikka. Lavakogemus ja hea poseerimisoskus maksab kulturismis palju. Mida varem harjutama hakata, seda parem.
jaanuar 27, 2006 at 2:21 p.l. #68272Kuup
Membereriti mõte on mingi 60-sel näidata kui suur oled.tee endale ikka mass taha ja vot siis on mida näidata.kui telekast tuleb eesti kulturismi MM ja seal on need kergkaallased nagu väiksed poisid kellel on licalt käed laiali ega erilist lihast seal kyll ei paista,ja paljud siit lähevad nyyd siis võistlema?Ma ei tea minuarust küll on. Ja mitte sellepärast et näidata, kui suur oled, vaid sellepärast, et teada saada ntx mida rohkem arendama pead. Ja no kaalu järgi on kõige mõttetum minuarust hinnata sellist asja.
Eks meie, need “kuuekümnesed” olemegi hetkel kõige pädevamad ennast näitama. Tahaks siis mõnda “kõva meest” ka näha, kes oma pilti näitaks.
“>jaanuar 27, 2006 at 2:28 p.l. #68276phonkypapa
Membereriti mõte on mingi 60-sel näidata kui suur oled.tee endale ikka mass taha ja vot siis on mida näidata.kui telekast tuleb eesti kulturismi MM ja seal on need kergkaallased nagu väiksed poisid kellel on licalt käed laiali ega erilist lihast seal kyll ei paista,ja paljud siit lähevad nyyd siis võistlema?Ma ei tea minuarust küll on. Ja mitte sellepärast et näidata, kui suur oled, vaid sellepärast, et teada saada ntx mida rohkem arendama pead. Ja no kaalu järgi on kõige mõttetum minuarust hinnata sellist asja.
Eks meie, need “kuuekümnesed” olemegi hetkel kõige pädevamad ennast näitama. Tahaks siis mõnda “kõva meest” ka näha, kes oma pilti näitaks.
“>Jessas, sa peaksid ise aru saama, kui sul kuskil vajaka jääb, et seda on vaja järele aidata. Kuigi, selles vanuses lihtsalt söö ja tee trenni, see ei saaks enam lihtsam olla. Aga mis teha, ollakse harjunud iga probleemi korral perseli potsatama ning appi karjuma. Mõelge vahel ise ka midagi, olge iseseisvad…
jaanuar 27, 2006 at 2:32 p.l. #68277Kuup
MemberMiks sulle see piltide näitamine nii vastu käib? Ennast ei julge näidata?
Ma arvan sellised vennad, kes su ootustele vastaks, neid oleks siin vast ainult käputäis.
jaanuar 27, 2006 at 2:38 p.l. #68281wilson
Memberennast ma siin vaevalt näitan,mul lihast on aga ma teen vaid jõutrenni!
jaanuar 27, 2006 at 3:08 p.l. #68287crawe
Membertäitsa tubli nii noore kohta! aga muidugi igalühel on areng teine, palju on kinni geenidest! aga väga sobiv aega sellega tegelemiseks, sest siis testosterosooni organismis rohkem
“> mõõda ikka ümbermõõdud ära ka, on hea vaadata mõne kuu tagant, kas ja kuidas edasiminek toimub!jaanuar 27, 2006 at 4:09 p.l. #68296noobie
MemberMinu selg: http://pilt.ee/photo/718626/17324912/ (kaal ~70kg, treeninud 4 kuud)
Võiksite ka arvamusi avaldada.
edit: pilt on telefoniga tehtud, kahjuks pold paremat varianti. samas võiks keegi jagada natsi näpunäiteid kuidas selga õigesti näidata.. nagu näha on ei tea ma sellest veel muhvigi.
“>jaanuar 27, 2006 at 4:36 p.l. #68304Eastsider
MemberMa arvan et sellest lingist võib sulle kasu olla, poseerimise harjutamiseks.
Muidu mis ma oskan öelda, biitseps ei paista eriti välja, kuid samas käe jämedus on jällegi suhteliselt korralik, näha on, et tööd on tehtud.
4 kuuga sellised käed
“>Edit: seda pilti tean jah, aga just seda mõtlen et seljatagant vaadates ei paista välja, kindlasti on ka asi muidugi natuke vales poseerimises.
jaanuar 27, 2006 at 4:40 p.l. #68305noobie
MemberMa arvan et sellest lingist võib sulle kasu olla, poseerimise harjutamiseks.Muidu mis ma oskan öelda, biitseps ei paista eriti välja, kuid samas käe jämedus on jällegi suhteliselt korralik, näha on, et tööd on tehtud.
4 kuuga sellised käed
“>Biitsast üks pilt siit juba läind käind paar korda, aga kui huvitab siis.. http://www.zone.ee/injury/k2si.jpg (KAHJUKS JÄLLE suht jama pilt särgi pärast)
veebruar 1, 2006 at 7:05 p.l. #69006Mr.Y
MemberNo mul ei tule küll ükski pilt ette :S
veebruar 1, 2006 at 7:21 p.l. #69014kossar2
Memberveebruar 1, 2006 at 8:12 p.l. #69031noobie
MemberNiisama suur poiss oled küll, aga nagu lihased küll esile ei kerki.. vaja veel ikka suht palju tööd teha. Samas oled alles 14a. et nagu pole kiiret veel kuhugi. Edu!
veebruar 1, 2006 at 8:21 p.l. #69037veinikaarija
MemberBiits on küll muidu päris hea. Rind ja kõht vajaksid veel arendamist.
Jõudu paistab olevat…mitu kangil oli?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.