Pildimängu auhinnad
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Pildimängu auhinnad
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 18 years tagasi by
joker.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 27, 2008 at 3:02 p.l. #12053
Alexander Andrusenko
ModeratorPanin viimasel ajal tähele, et pildimängus on juba pikka aega samad auhinnad olnud (jõusaalikindad ja XPloder). Mulle tundub, et kõigil on juba terved varemed neid kindaid kodus ja pole uutega midagi teha. Mul juhtub küll tihti nii, et vaatan pilti ja võiks nagu vastata, aga siis mõtlen, et mida ma nende kinnastega ikka teen, ja jääbki vastamata.
Võib-olla peaks auhindu muutma aeg-ajalt, et rahval rohkem motivatsiooni oleks?
jaanuar 27, 2008 at 4:13 p.l. #137734Hellboy
MemberMa ei tea, mul küll pole neid varemetes ja võitjad on siiamaani enamasti olnud erinevad(loe:uued nimed; kuigi kahtlaselt ühed nimed korduvad vahest), kuid jah auhind võiks juba muutuda(varem oli parem). Ise tahaks hirmsasti võita fitness.ee särki või Dorian Yates’i särki, aga siiani pole õnnestunud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 27, 2008 at 4:35 p.l. #137740Hellboy
Member.
jaanuar 27, 2008 at 6:52 p.l. #137763Capricorn
MemberMul juhtub küll tihti nii, et vaatan pilti ja võiks nagu vastata, aga siis mõtlen, et mida ma nende kinnastega ikka teen, ja jääbki vastamata.Ongi hea, siis on suurem võimalus ka teistel (ma näiteks pole kindaid võitnud veel) võita.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 27, 2008 at 7:44 p.l. #137767Alexander Andrusenko
ModeratorMa arvan siiski, et kui auhinnad vahelduksid, oleks huvitavam. Kindad ei ole see asi, mida KÕIGIL vaja on. Paljud neid ei kasuta ja paljudel on nad olemas. Samas, särgist või mõnest toidulisandist ma kunagi ära ei ütleks. Neid ikka kulub (vähemalt särke) kõigil. Või siis teha mingi väike nimekiri enam-vähem võrdväärsetest asjadest, ja võitja valiks ise, mida tal rohkem vaja on.
jaanuar 28, 2008 at 12:54 p.l. #137839Liinu
MemberPeaaegu 2 aastat tagasi võitsin ka pildimängus kindad, aga järel ei käinud… asupaik tallinnast natuke kaugel ja ei olnud aega järgmi minna. hetkel pole enam mängudest osa võtnud.
aga vist juba see näitab, et auhindu võiks vahetada. fitness.ee särk oleks tõesti hea mõte (Y) siis võiks kas või isegi pildimängu mängima hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2008 at 2:12 p.l. #137846Hellboy
MemberMa arvan siiski, et kui auhinnad vahelduksid, oleks huvitavam. Kindad ei ole see asi, mida KÕIGIL vaja on. Paljud neid ei kasuta ja paljudel on nad olemas. Samas, särgist või mõnest toidulisandist ma kunagi ära ei ütleks. Neid ikka kulub (vähemalt särke) kõigil. Või siis teha mingi väike nimekiri enam-vähem võrdväärsetest asjadest, ja võitja valiks ise, mida tal rohkem vaja on.Valiku võimalus on alati teretulnud, pooldan seda ideed!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2008 at 2:14 p.l. #137741tonn999
Memberväga paljud üldse ei kanna kindaid… kaasaarvatud mina
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2008 at 6:59 p.l. #137869joker
MemberNüüd väike muudatus auhindades.
Head mängimist.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.