pila artikkel?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » pila artikkel?
- This topic has 22 replies, 14 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Fred Antson.
-
AutorPostitused
-
oktoober 28, 2009 at 2:17 p.l. #230882
Fred Antson
Member“Tervisliku” toitumise tagajärjed: südame-versoonkonna haigused, diabeet, rasvumine, kõrge vererõhk, luuhõrenemine, depressioon jne. Haiguste kasvu ei seostata liigsete süsivesikute ja moodsate taimeõlidega, sest aastakümneid kestnud ajuloputus on teinud oma töö, pealegi on latentsiperiood pikk.
Enamik inimesi ruineerib päevast päeva oma tervist, kuid osadel on õnneks säilinud kaine mõistus (analüüsivõime) ja julgus toimida vastupidi ametlikele soovitustele.
oktoober 28, 2009 at 2:59 p.l. #230891Aile
Member“Tervisliku” toitumise tagajärjed: südame-versoonkonna haigused, diabeet, rasvumine, kõrge vererõhk, luuhõrenemine, depressioon jne. Haiguste kasvu ei seostata liigsete süsivesikute ja moodsate taimeõlidega, sest aastakümneid kestnud ajuloputus on teinud oma töö, pealegi on latentsiperiood pikk.Enamik inimesi ruineerib päevast päeva oma tervist, kuid osadel on õnneks säilinud kaine mõistus (analüüsivõime) ja julgus toimida vastupidi ametlikele soovitustele.
Toiduainete t88stuse kullaauk ongi seesama suhkur ja muu kraam. Keegi ei taha oma jalgealust 66nestama hakata.
Ka see artikkel ei ole l6pliku t6ena v6etav.
Ei piira puuvilju ja marju (hooajalised…v6i kylmutatud)…ei piira ka leiva s88mist (ise tehtud, h2sti tehtud…1/4 v2hemalt on erinevaid seemneid) …yleyldse ei piira s88mist. Tunde j2rgi on vahed 4 tunnised, s88n v2hem siis 3 tundi. See teeb 4-5 korda p2evas oma 2800 kcal (kunagise 1500-1800 asemel…on ka hullemaid aegu olnud).
Jah…nad on teinud uurimist8id pikaealisuse teemadel ja ainuke, mis ka t6estamist leidis oli madal kaloraazh…Manipulatsioonid olid kuskil baasainevahetus v6i isegi sips alla selle. Soodustab pikaealisust. YS…kysimusi ja kysitavusi j2tkub alati.
oktoober 28, 2009 at 3:07 p.l. #230893Vägivaldur
Member“…aga üldiselt peaks 60 kuni 70 protsenti Sinu toiduratsioonist moodustama süsivesikuterikas toit, näiteks pasta, kartulid, riis, oad, värske juur- ja puuvili. ”“Päevasest kalorivajadusest peaksid rasvad moodustama 30% ja tarbida soovitaks näiteks oliivõli, maapähklit, safloori, maisi või päevalilleõli. ”
Põhimõtteliselt siis peaks põrutama makarone õliga? Igasugune loomne valk ei mahu kusagile.
oktoober 28, 2009 at 3:29 p.l. #230897ROtter
MemberToiduainete t88stuse kullaauk ongi seesama suhkur ja muu kraam. Keegi ei taha oma jalgealust 66nestama hakata.Ka see artikkel ei ole l6pliku t6ena v6etav.
Ei piira puuvilju ja marju (hooajalised…v6i kylmutatud)…ei piira ka leiva s88mist (ise tehtud, h2sti tehtud…1/4 v2hemalt on erinevaid seemneid) …yleyldse ei piira s88mist. Tunde j2rgi on vahed 4 tunnised, s88n v2hem siis 3 tundi. See teeb 4-5 korda p2evas oma 2800 kcal (kunagise 1500-1800 asemel…on ka hullemaid aegu olnud).
Jah…nad on teinud uurimist8id pikaealisuse teemadel ja ainuke, mis ka t6estamist leidis oli madal kaloraazh…Manipulatsioonid olid kuskil baasainevahetus v6i isegi sips alla selle. Soodustab pikaealisust. YS…kysimusi ja kysitavusi j2tkub alati.
Räägi, mis pikaealisuses head on?
oktoober 28, 2009 at 4:08 p.l. #230903Xero
MemberRäägi, mis pikaealisuses head on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olgu, ma räägin sulle – ei kuule, ei näe, ei ole hambaid, sõpru, naisi; ootad, kui keegi voodis sind keerab, pissitab; – tahad jätkan.

Miks nii negatiivne hoiak?
On ju väga palju inimesi kes selle väite ümber lükkavad. Lihtsalt, kui eakatel nii juhtuma peaks, siis ei joppand – sh*t happends
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2009 at 5:56 p.l. #230910Aile
MemberRäägi, mis pikaealisuses head on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olgu, ma räägin sulle – ei kuule, ei näe, ei ole hambaid, sõpru, naisi; ootad, kui keegi voodis sind keerab, pissitab; – tahad jätkan.

Oh…ma tean. Ma elasin koos oma vanavanematega. Vanavanaisa oli 93 kui suri. See, mis tuleb, see tuleb.
Samas..ma r22gin sulle
Minu meheraasu ema on 92. L6petas aasta tagasi ujumas k2imise v2ites, et ei taha elada 100 ni…, kuid mul on kyll tunne, et 100 ga ei pruugi ta piirduda. Tema k2ib meil loengutes, kunstiringis, s6idab ise autoga, hetkel on ta spordialaks shoppamine…k2ruga on hea mugav k6ndida. Oh…ja ta loeb palju. Ka raskeid raamatuid. Ajalugu teda huvitab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oma seitsmekymnendates l6petas ylikooli kunstiajaloo alal.Mis peab, see tulemata ei j22…
oktoober 28, 2009 at 6:06 p.l. #230914rennosport
MemberTänud:)
Olen jälle targem ja oskan nuud ka rasva sisaldust toidus arvutada:)
Samas kui tavainimene hakkab mingit tabelit järgima, siis sellise loogika peale ei tule keegi, juhul kui pole sellest varem kuulnud ja sööb ennast lihtsalt löhki:)
oktoober 30, 2009 at 1:59 p.l. #231430Fred Antson
MemberIgapäevane magus lapseeas on seotud vägivaldse käitumisega täiskasvanueas:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/8281147.stm
Pange tähele toidu- ja joogitööstuse esindaja kommentaari!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.