Pikkus + või -?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Pikkus + või -?
- This topic has 18 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
Tohman.
-
AutorPostitused
-
mai 7, 2009 at 8:33 p.l. #16026
maddenftw
MemberTervist, oleks siis selline küsimus, kas pikkus tuleb kasuks või kahjuks jõusaalis?
Olen ise 205cm pikk ning nagu täheldanud, et areng ei ole nii hea, kui minust tunduvalt lühematel inimestel.
Kas pikk kasv pärsib lihase kasvu või milles asi võib olla?
Eriti nigel seis on rinnalt surumise ja üldse rinnaga, ei taha kasvada ning tulemused teiste asjadega võrreldes kõvasti halvemad.
mai 7, 2009 at 8:35 p.l. #194919timo116
MemberLihaskiud on pikemad ning sellepärast pidavat aeglasemalt kasvama…
mai 7, 2009 at 9:04 p.l. #194921Tohman
MemberTulemuste kasvu ei tohiks küll pikkus nii eriliselt piirata..
Lihasmassi kasvu aga küll, loogiline ju..
mai 8, 2009 at 4:59 e.l. #194931tereummikust
MemberTervist, oleks siis selline küsimus, kas pikkus tuleb kasuks või kahjuks jõusaalis?Olen ise 205cm pikk ning nagu täheldanud, et areng ei ole nii hea, kui minust tunduvalt lühematel inimestel.
Kas pikk kasv pärsib lihase kasvu või milles asi võib olla?
Eriti nigel seis on rinnalt surumise ja üldse rinnaga, ei taha kasvada ning tulemused teiste asjadega võrreldes kõvasti halvemad.
Toitumine paigas? Ma ise olen vaid (esimest korda elus selles kontekstis
) 190cm pikk ja peale seda, kui panin toitumise paika ja lõpetasin igasuguse crapi söömise on küll vägagi märgatavaid tulemusi näha juba kõigest paari nädalaga. Peale trenni kasutan ka proteiinishake’i paueri laadimiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2009 at 5:40 e.l. #194938matti
MemberMa isiklikult kippun arvama,et asi on pigem visuaalses efektis. Võtame näiteks 2 inimest, 165 cm pikkuse ja 205 cm pikkuse. Kujutame nüüd ette,et nad mõlemad kasvatavad mingi aja jooksul oma lihasmassi 2 kilo võrra. On selge,et esimesel, 165 cm pikkusel paistab see juurdekasv palju rohkem välja, kui teisel, 205 cm pikkusel.
Teema algatajale veel seda,et tuleb korralikult süüa, rohkem tõenäoliselt kui praegu, sinu pikkuse juures on see eriti tähtis. See jutt,et ei taha palju süüa, kuna kardad paksuks minna, see tuleb ära unustada. Ma muidugi ei tea kui tõepärane viimane lause sinu kohta on
mai 8, 2009 at 7:44 e.l. #194957Wire
Memberiseolen 195 cm ja arvasin ka, et areng ei toimu jne. Toitumise sain paika ja kasvan küll
mai 8, 2009 at 7:56 e.l. #194962maddenftw
MemberToitumine on paigas ja kasutan ka taastusjooke vms, AC-C enne- ning HT-R pärast trenni.
Muu keha osas nagu ei kurdakski, aga see rinnakene ei taha kasvada kuidagi
mai 8, 2009 at 7:59 e.l. #194963Goleteral
MemberToitumine on paigas ja kasutan ka taastusjooke vms, AC-C enne- ning HT-R pärast trenni.Muu keha osas nagu ei kurdakski, aga see rinnakene ei taha kasvada kuidagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No mitte arenemises võib mitmeid probleeme leiduda, kordusvahemik 8-10 & 80% maksimumist raskuseks, proovi 5×5 kava näiteks või siis on tõesti viga geneetikas

Näiteks on minul õlad aeglased arenema samas kui muud kehaosad arenevad normaalselt..
mai 8, 2009 at 8:02 e.l. #194964Jarmo Oberst
MemberNo mitte arenemises võib mitmeid probleeme leiduda, kordusvahemik 8-10 & 80% maksimumist raskuseks, proovi 5×5 kava näiteks või siis on tõesti viga geneetikas
mai 8, 2009 at 8:16 e.l. #194967Goleteral
MemberMul oli ka nii, et õlad ei arenud üldse kuidagi. Kuid siis vähendasin seeriate arvu ja tõstsin raskuseid. Jõudu tuli ja õlad kasvasid. Selliseid raskeid harjutusi õlale vaja nagu istudes surumine/seistes surumine/ svung. Siis hakkab kasvama ka.Sellesmõttes et õla esiosa on kõvasti massi juurde võtnud, pigem ongi probleem õlakesk ja tagaosaga mis on arengus maha jäänud – tegelt on see mõneti ka loogiline sest õlaesiosa on paljudes ‘compound’ harjutustes ka sees aga ikkagi..
mai 8, 2009 at 9:17 e.l. #194980rinaldo
MemberSellesmõttes et õla esiosa on kõvasti massi juurde võtnud, pigem ongi probleem õlakesk ja tagaosaga mis on arengus maha jäänud – tegelt on see mõneti ka loogiline sest õlaesiosa on paljudes ‘compound’ harjutustes ka sees aga ikkagi..
mai 8, 2009 at 9:19 e.l. #194981Goleteral
MemberProovi kukla tagant surumist. Vigastuse oht on suurem kui eest surumisel, aga massi peaks andma paremini.Kuna mul vasaku õlaga väike vigastus siis ma üldiselt jätaks selle kõige viimaseks nn ‘võimaluseks’
Siiani olen teinud Kangi tõmbeid rinnani ja paistab et mõnevõrra on paremaks läinud üldpilt..
mai 8, 2009 at 9:35 e.l. #194985maddenftw
Memberrinnale annan korralikult vatti enda arust, suured raskused 3 või 4×6-8
mai 8, 2009 at 9:38 e.l. #194986Goleteral
Memberrinnale annan korralikult vatti enda arust, suured raskused 3 või 4×6-8Võib-olla selles ongi viga, vähenda harjutuste arvu, tee rinnalt surumist 2 soojendus seeriat ning 3×8-10, pos kaldel hantlitega lendamist 2×8-10 ning lisa pullover 2×8-10..
mai 8, 2009 at 9:40 e.l. #194987matti
MemberVõib-olla selles ongi viga, vähenda harjutuste arvu, tee rinnalt surumist 2 soojendus seeriat ning 3×8-10, pos kaldel hantlitega lendamist 2×8-10 ning lisa pullover 2×8-10..Ma ei soovitaks ektomorfil nii suurte kordustega treenida, parem olgu vahemik 5-8
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.