Piimatoodete kahjulikkus
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Piimatoodete kahjulikkus
- This topic has 40 replies, 27 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Reinart.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 2, 2010 at 3:58 p.l. #246869
ROtter
MemberTopelt.
jaanuar 2, 2010 at 4:02 p.l. #246872ROtter
MemberMul on toidutalumatus kohupiimale…Söö räimed, kilud luudega, brokkoli, punane paprika, herned, mandlid, sarapuupähklid, seesamiseemned.
jaanuar 2, 2010 at 5:00 p.l. #246884Aile
MemberSöö räimed, kilud luudega, brokkoli, punane paprika, herned, mandlid, sarapuupähklid, seesamiseemned.Ma väga tänan, aga mul ei ole probleemi enam juba rohkem kui kaks aastat.
Seesamile on tundlikkus…räimele tundlikkus…. kilule tundlikus, heeringale tundlikkus… paprikaga on ka natuke kahtlased lood.
Mul on oma kolm aastat juba hea nii kyynte kui juuste kasv
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei üritanudki kurta, mul ei ole lihtsalt mitte midagi kurta… vaid jagada oma piimakogemusi.
jaanuar 3, 2010 at 11:37 e.l. #246979jrx
MemberPiima halbuse universaalsust on raske uskuda.
Jah, enamus kujundab arvamuse, aga ma olen kindel, et on protsent populatsioonist, kes on piimaga kohanenud ja neile piimatooted sobivad väga hästi.
jaanuar 3, 2010 at 12:37 p.l. #246994Mait1234
MemberElamine on eluohtlik tegevus mis lõpeb surmaga nii või naa.
jaanuar 3, 2010 at 1:36 p.l. #247001LaurL
MemberElamine on eluohtlik tegevus mis lõpeb surmaga nii või naa.Kui kodus nurgas istud siis vast ohtlik ei ole, küll aga iga liigutus ja tegevus võib eluohtlik olla! Kergem on jah mitte üldse elada!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2010 at 2:07 p.l. #247009Aile
MemberKui kodus nurgas istud siis vast ohtlik ei ole, küll aga iga liigutus ja tegevus võib eluohtlik olla! Kergem on jah mitte üldse elada!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige sagedasem on siiski surm kodus voodis…
jaanuar 3, 2010 at 2:23 p.l. #247012ennn
MemberElamine on eluohtlik tegevus mis lõpeb surmaga nii või naa.absoluutselt õige! aga enamasti kipub elu lõpupoole inimestel tervis käest minema ja siis on hilja midagi muuta. olen kohtunud vanuriga, kes näeb välja põvkonnajagu nooremana ja väga hea tervisega, aga ta on ka seda teadlikult mõjutanud terve elu. vanadus saabub nagunii ja palju varem, kui me seda oodatagi oskame
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2010 at 7:25 e.l. #258505asdfghjkl
MemberNo kaltsiumiallikana ei ole piimatooted nüüd küll parim valik, sest organism suudab heal juhul omastada kogu piimas leiduvast kaltsiumist vaid 25%. Seega. leian, et alternatiivide otsimine tundub olevat õigustatud.Kaltsiumiga oli minuteada nii, et selle omastatavus ongi väikse-protsendiline, olgu see kaltsium siis piimas või munakoores või mujal, et kaltsiumi puhul see % väike ongi. Ses suhtes polegi mõtet oodata, et selle % oleks saja-lähedane.
veebruar 23, 2010 at 11:04 e.l. #258551Innovative
Memberkui nad nii ütlevad:D igatahes mina joon ikka sama usinalt piima edasi:)
suitsetamine on ka tervisele halb kas kõik suitsetamise lõpetanud ei:D
ja kui see piim nii eluohtlik oleks ega siis taevaisa seda niisama loonud;)
veebruar 23, 2010 at 11:29 e.l. #258566Reinart
MemberJoon iga päev vähemalt liiter piima …tunnen ennast väga hästi ja joon ka edaspidi .
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.