Skip to main content

Piimapulber

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Piimapulber

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Autor
    Postitused
    undisputed
    Member

Kuidas ei tule välja, ma olen teinud viimased nädalad arvestusi ja on tulnud keskmiselt 500-600 eek nädalas ja valgukogusega küll probleemi pole, päevas läheb valgusisaldusega asju:

200-250gr kohupiima 6.50.-

200gr kodujuustu 8.00.-

150gr tuunikala 12.00.-

2 muna 2.50.-

200gr kanafileed 15.00.-

proteiinikoks peale trenni 10.00.-

pool liitrit keefiiri 5.00.-

200gr kohvikoort 4.50.-

mõned viilud sinki ja juustu 8.00.-

Kokku umbes 71.50.-

Aeg ajalt mängin ümber ka, et kana asemel näiteks veis või tuunikala asemel lõhe vms.

Lisaks on rasvad:

Kookoshelbed 3.00.-

Pähklid (mandel või sarapuu) 10.00.-

oliiviõli 2.00.-

kalaõli kapslid 2.00.-

Kokku 17.00.-

Ja süsikad:

Täistera koorikleib 200-300gr 10.00.-

Tomat

Kurk

Paprika

Kiivi

Porgand

Lillkapsas

Banaan peale trenni

jne.

Lisaks maitseaineid natuke, nagu kaneel, kakao, pipart jne. Ja vitamiinid ka nagu D, B, C, magneesium, kaltsium, kroom, liigesetoit jne.

Kokku päris 100 eeguga välja ei tule kuna kõik on trennipäevad ja 6x päevas söömist, aga siiski arvan et keskmiselt on võimalik täiesti edukalt 500 eeku päevas toitutud saada.

Eks kõik pigem suhtumises kinni, et a la mina seda maitsetut ei söö jne… Kusjuures ma pole teinud sellist süsteemi mitte raha säästmise eesmärgil vaid lihtsalt selline toitumine on välja kujunenud ja arvutasin huvipärast kokku mis kulub.

Kuule kus külas sa elad, et toidud nii odavad on

hehee
    Member

1. Mis kohupiim see nii odav on?

Läti kohupiim Säästukas.

Madis232
    Member

Seda nüüd kindlasti, aga ühikas elada, 400-500 krooniga nädalas ei saagi eriti rohkem valku kusagilt välja pigistada.

Aga keegi võiks nagu vastata ka, et on seda mõtet siis võtta või ei?

Ja kas see võib olla kahjulik ka?

mumuu kohupiim maksab prismas 6,5 kr ja on 250 gr. ~15- 18 g valku 100 g kohta . kui ma ei eksi + muna on väga odav hea valguallikas

kui hoolikamalt planeerida, saab min. 150 g valku kindlasti päevas kätte.

odav viis on ka odavama valgupulbri kasutamine aga algajatel pole mõtet. – eks igaüks teab ise, mis oma tervisega teeb.

Alfonze
    Member

1. Mis kohupiim see nii odav on?

2. Mis kanafilee see nii odav on?

Läti kohupiim Säästukas.

Ei ole seda ostnud kunagi.

Alfonze
    Member

Kuule kus külas sa elad, et toidud nii odavad on
    Alfonze
    Member

Minu arvutuste järgi saad sellest toidust Ca 1400 mg. Kroom võtab küll osa mõningatest suhkruainevahetuse reaktsioonidest, aga uuringud ei tuvasta erilist toimet.

Kas peaks piimatoodete osakaalu vähendama, või see 1400 pole hullu? Kuidas muidu toiduratsioon tundub, liigne valk ja vähe rasvu ja süsikaid?

Millalgi arvutasin kokku ka, sain 2200-2500 kcal kanti ja suhted umbes 40 valku, 35 sysikat ja 25 rasvu. Samas kui võtaks valku maha, siis keerukas 2gr kehakilo kohta arvestusega max 40gr per söögikord täis saada. Kaloraash praegu madal suht, viimast volti hävitan, sügisepoole plaan massi peale minna, siis sv ja rasva osakaal hoopis teine (ehk nende arvelt kaloraash kõrgem, eriti rasvade arvelt). Jälgin üldiselt et sama söögikord ei tuleks rasvad ja süsikad koos.

ROtter
    Member

Kas peaks piimatoodete osakaalu vähendama, või see 1400 pole hullu? Kuidas muidu toiduratsioon tundub, liigne valk ja vähe rasvu ja süsikaid?

Millalgi arvutasin kokku ka, sain 2200-2500 kcal kanti ja suhted umbes 40 valku, 35 sysikat ja 25 rasvu. Samas kui võtaks valku maha, siis keerukas 2gr kehakilo kohta arvestusega max 40gr per söögikord täis saada. Kaloraash praegu madal suht, viimast volti hävitan, sügisepoole plaan massi peale minna, siis sv ja rasva osakaal hoopis teine (ehk nende arvelt kaloraash kõrgem, eriti rasvade arvelt). Jälgin üldiselt et sama söögikord ei tuleks rasvad ja süsikad koos.

Ca vajadus on 800-1200 mg. Mina jätaksin keefiri ära ja sööks raua saamiseks rohkem punast liha.

Alfonze
    Member

Ok, tänud muudan pisut, raua vähesusele olen ise ka mõelnud, veisesinki olen söönud umbes 100gr päevas, aga eks peaks suurendama jah osakaalu.

Tener
    Member

Nonii…

Siia sai arutult palju juttu…

Mu vend ütles, et selle võtmine oleks mõttetu lollus ja seda, et see on põhjusega loomade jaoks.

Liiga palju lisaaineid vms.

On see kahjulik või ei? Ja kui inimene kes saab päevas ca. 50-80 grammi valku, peaks seda võtma või ei?

Nende kallite valkude jaoks pole praegu lihtsalt raha.

Ise seda võtma ilmselt ei hakka, sest plaan rasva suveks kaotada veel vähemalt 10kg.

Ja kas selle võtmine üldse segaks rasva kaotust?

mattiask
    Member

Minu arvates ei ole vaja üldse midagi näost sisse ajada , olen proovinud paar korda neid proteiini shake kuid pean neid suhteliselt mõtetuks.

Kui igapäevaselt ilusti toituda ei ole vaja mingeid lisa sünteetilisi aineid sisse näost ajada!

to Alfonze:

Väga ilus toitumiskava! (Y) võtan õppust:D

Minu arvates ei ole vaja üldse midagi näost sisse ajada , olen proovinud paar korda neid proteiini shake kuid pean neid suhteliselt mõtetuks.

Kui igapäevaselt ilusti toituda ei ole vaja mingeid lisa sünteetilisi aineid sisse näost ajada!

to Alfonze:

Väga ilus toitumiskava! (Y) võtan õppust:D

Sa oled proovinud paar korda, ja kuna biitseps sellest paarist korrast 5cm võrra ei kasvanud, siis tegid kohe sellise suure järelduse? Päris tubli.

timo116
    Member

Sa oled proovinud paar korda, ja kuna biitseps sellest paarist korrast 5cm võrra ei kasvanud, siis tegid kohe sellise suure järelduse? Päris tubli.

Mattias kindlasti ei mõelnud seda nii…

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.