Piim on kole, milk is evil, mkay?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Piim on kole, milk is evil, mkay?
- This topic has 243 replies, 73 voices, and was last updated 13 years, 2 months tagasi by
Marianna.
-
AutorPostitused
-
juuni 25, 2006 at 12:27 p.l. #86646
Alexander Andrusenko
Moderator
juuni 25, 2006 at 12:50 p.l. #86647Andreaz
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…w=1&textID=2005
pidagem seda õigex näitex!piim ikka kasulik ja hea maitsega…
juuni 25, 2006 at 1:01 p.l. #86649Vägivaldur
Memberinimene juba mitmeid tuhandeid aastaid lehmapiima tarbinud. Vähi ja allergia einemis sageduse suurenemine ilmnenud just 20 saj. Miks enne see siis vähki ei tekitanud ega tervisele kahjulik püolnud ja alergiaid ei tekitanud??? Loll jutt, jooge piima edasi.PS. uuring tehti kindlalt mingite suurlinna rikurite põhjal, kelle ainuke sport on tööl käimine

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne 20 sajandit ei suudetud vähki ja allergiaid diagnoosidagi. Siis olid “maaalused” kallal kui keegi punetama hakkas või käis “lendva” läbi kui keegi seletamatult maha suri.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingi suvalise spa tegelase isiklikke mõtteid ei peaks küll ajalehed ja portaalid tõe pähe pakkuma.
juuni 25, 2006 at 2:59 p.l. #86652theONE1
MemberElame ja tegutseme aga jah delfi uudiste järgi, siis ei tohi varsti enam magada ka
juuni 26, 2006 at 8:07 e.l. #86683greenu
MemberMina enam küll kunagi laulasmaa spa-sse ei lähe kui seal nii “loll” peaarst on ….. hea antireklaam vähemalt…
juuni 29, 2006 at 10:17 p.l. #86955kummar
MemberKui keegi vaaatas, siis seda artiklit kommenteeriti ka ja öeldi, kuna on tegemist maksulise arstiga—-ehk siis kes papi eest võib igasugust möla ajada, on see mingi kaubandulik trikk või mida iganes.
Seega ärge pange üldse tähele
juuni 30, 2006 at 9:18 e.l. #86966Metalstorm
MemberPiim on hea, ise joon 1-2 liitrit päevas.
juuni 30, 2006 at 3:35 p.l. #86983meesi
MemberSiit tuleb minu arvamus,MINU ARVAMUS.
Piim tekitab vähki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Pole imet ,et mineraalvesi ei tekita veel vähki,võib olla kunagi tekitab?/Frey märgib, et lehma- ja ka kitsepiim sisaldab näiteks kaseiini, mida on raske seedida, ja mis võib põhjustada sisemist verejooksu/. Kui piima üle tarbitakse hakkab tõesti magu “veritsema”, kuna piim neutraliseerb maohappe tegevust.Minu magu kannatab maapiima max 1,5l korraga,siis läheb jamaks.
/Samuti osutab Frey, et pidev lüpsmine põhjustab lehmal udarapõletikku ehk mastiiti. Põletikulise udara kaudu aga satub piima verd ja mädanikku./ Kui lehma ei lüpsta ,siis ta saab nigunii põletiku-piima “ülekülluse” põletiku.

/Ta toob näiteks Skandinaavia maad, kus piima ja piimatoodete tarbimine on väga suur. „See seletab ehk miks riikides, kus on kõrge piima tarbimine, on ka kõrgem osteoporoosi ehk luude hõrenemisse haigestumiste arv. Muide aasialased ei haigestu osteoporoosi ja nad harva joovad piima!”/ Muidugi Skandinaavia rahval luud hõrenevad, kui nad joovad tonnide kaupa piima mille protsent 0,05% ja mõned piimad isegi 0%. See on piim kus on kõik vajalikud ained välja “imetud” ja alles on jäetud valge värv+vesi=lubjavesi. Seal on ütlus: rasvane piim teeb paksuks,siin ka järeldus miks Skandinaavia rahval luud hõrenevad
.Tänud.
juuni 30, 2006 at 4:16 p.l. #86988katsi
MemberEhee … kui ma sveriges lapsi kantseldasin, siis neil oli keelatud piima juua -pidavat suhkruhaigust tekitama, samas komme aeti näost sisse nii kuidas keegi jaksas ja õhtusöögi kõrvale oli magustoidusks mahlapulga jäätis.
Vot see on amerikaniseerunud mõtteviis – nagu tüüpish coca cola light ja kreemisai

Kui ma piimatoite ei söök-jooks – näljasurm ootaks mind –
juuni 30, 2006 at 8:42 p.l. #87007fighter
Membereks coca colal on vaja kliente juurde, viimased tervislikult toituda üritavad inimesed tuleb ka endale võita. ei imestaks kui need “arstid” soovitaks piima asemel tervislikku ja väheste kaloritega coca cola lighti kulistada
juuli 2, 2006 at 2:54 p.l. #87052Creek
MemberMa olen kuskilt kuulnud et need naised kes juba pikemat aega pidevalt CocaCola Lighti joovad ei suutvat rasestuda. Ma ei ole võimeline selle informatsiooni tõesust saja protsendiliselt kinnitama kuid tasud kõrvataha panna.
juuli 2, 2006 at 3:11 p.l. #87055tuufus
Membereks need mõned anorektikud joovad kah coca cola lighti ju siis need ei jää rasedaks
“>juuli 7, 2006 at 10:58 e.l. #87287crawe
Membersiin on tegelt väike tõde olemas, et lehma ja kitsepiimaga tuleks mitte ülepingutada, sisaldab kaseiini mis omakorda mõjutab raua imenudmist! Aga, nii palju kui on inimesi on magusid
“>juuli 9, 2006 at 8:18 e.l. #87324skileta
MemberMa olen kuskilt kuulnud et need naised kes juba pikemat aega pidevalt CocaCola Lighti joovad ei suutvat rasestuda. Ma ei ole võimeline selle informatsiooni tõesust saja protsendiliselt kinnitama kuid tasud kõrvataha panna.ma olen kah kuuld midagi, õde õppib arstiteaduskonnas 4ndat aastat ja ta sokkis midagi et need suhkruasendajad olevat kahjulikud
“> ei süvenenud eriti ta jutusse sest ma kokat ei joo üldse – vastik hundijalavesi, ajab hambad krudisemaaugust 4, 2006 at 1:32 e.l. #88369secure
MemberMa pole 9aastat piima joonud. Terve elu olen sportlik olnud. Ma pole veel ühtegi luud oma elus murdnud,kuigi tegelesin ka pikka aega extreem spordiga,kus luude murdmine on suhteliselt tavaline asi.
Ma lihtsalt ei suuda seda juua..tahaksin oksele hakata. Ma ei ütle teistele,et piim on halb,aga ega ta vajalik ka ei ole. On olemas igasuguseid Caltsiumi jne tablette apteegis.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.