Piim
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Piim
- This topic has 16 replies, 12 voices, and was last updated 20 years, 11 months tagasi by
acer.
-
AutorPostitused
-
veebruar 22, 2005 at 3:17 p.l. #3960
erxs11
MemberTervist. Olen juba mitme teema alt lugenud, et paljud siin väldivad piima joomist. Trenni juba mitmeid aastaid tehtud ja toitumist jälgitud, aga selline piima “vältimine” tuli siiski üllatusena. Ise joon iga päev 1 L piima ja ikka seda 2,5%, millel piima maitse ka juures, ning siiani pole küll midagi erilist täheldanud. Pigem hoiab luud tugevatena.
Kas on tegu laktoositalumatusega või siis midagi muud?
veebruar 22, 2005 at 3:38 p.l. #48254Tsaar
Memberära sa piima kyll karda…. sealt ju põhiline kaltsium. piim ikka kasulik
veebruar 22, 2005 at 4:17 p.l. #48252erxs11
Membermina ei kardagi, mulle piim meeldib, aga mõned siin tunduvad piima pelgavat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tahaks põhjust teada
veebruar 22, 2005 at 4:24 p.l. #48256Sphinx
Membermina näiteks pole juba ~10 aastat piima joonud.. põhjus selles, et mul laktoosi vastu allergia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> piimatooteid muidu söön küll: juustu, jogurtit, kohupiima jms…veebruar 22, 2005 at 4:55 p.l. #48257joey
Membermaapiim on ikka parim, kuid igakord seda ei saa. aga kui saab, siis neli 3me-liitrist purki läheb 4-5 päevaga nagu nalja. a muidu joon koolis 2,5% igapäev ikka mitu kruusitäit. piim on ikka põhiline, ära seda pelga…väga kõrge bioväärtusega teine. joo nii, et karv läigib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 22, 2005 at 5:07 p.l. #48259Scorpius
MemberPiim on kasulik ja kaltsiumirikas. Endal on võimalus saada maapiima, mis on küll natuke kõrgema rasvasisaldusega kui poepiim aga ikkagi väga hea.
veebruar 22, 2005 at 5:18 p.l. #48262Makaveli
MemberNii võtame siis piima ette : 3g valku , 2,5 g rasva ja umb 4-5 g süsivesikuid (laktoosi) , mis teeb siis 100 ml kaloraasiks : umb. 50-60 kcal , mis liitri puhul on juba 500-600kcal ja see on juba väiksema mehe 1 toidukord . Ise joon päevas liitri , mõnikord ka rohkem. Niiet jooge ikkagi julgelt
veebruar 22, 2005 at 5:55 p.l. #48264bohemianrhapsody
MemberPiim on hea… suvel tööl käies ei saanud pikemat söögipausi teha, aga üks pakk piima ja petti vahepeal ära libistada polnud probleem. Ja ongi 2 toidukorda olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2005 at 5:57 p.l. #48389St
MemberTavalisest piimast palju parem on hapupiim (maei väidagi, et värske piim on ajaraiskamine) ja eriti hea kui ta on värkest maapiimast happuks läinud (poe piidadel s.t pastöriseeritud ei ole vastava protsessi produkt eriti söögiisu suurendav), siis seda va veekset vähendatud ja siis need piima tükkid pudelisse panna. Pandud, siis loksutada ja siis toidukõrvale. Hapupiim hoiab seedimise korras aga veel parem on kui lisate hapupiimale kama.
veebruar 23, 2005 at 5:59 p.l. #48392taks
Membertavaline poepiim on ka suht asjalik, ise joon seda kuskil 1,5 liitrit päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2005 at 1:49 p.l. #48446erxs11
Membermina näiteks pole juba ~10 aastat piima joonud.. põhjus selles, et mul laktoosi vastu allergia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> piimatooteid muidu söön küll: juustu, jogurtit, kohupiima jms…Sphinx, milles see laktoosi allergia väljendub? Sügelus, lööve, naha kuivus???
veebruar 24, 2005 at 4:55 p.l. #48458acer
Membertavaline poepiim on ka suht asjalik, ise joon seda kuskil 1,5 liitrit päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>poepiim on hullem s*tt. ma ise joon iga päev maapiima, ei kujuta ettegi, et peaks poepiima jooma hakkama. olen muidugi proovinud, kuid minu arust on poepiim sama, mis kraanivesi.
üldiselt kui oma kaltsiumi taga ajate, siis on müügil ka kaltsiumitabletid. poepiimast te küll nüüd oma vajalikku kogust kätte ei saa, sest see mida nad müüvad, pole ju tegelikult piim vaid vesi.
PS! ma andsin kunagi oma koerale piima ja vett segamini, isegi tema sai aru, et ma teen talle tünga. vaatas mind pärast tükk-aega altkulmu.
veebruar 24, 2005 at 5:07 p.l. #48459Makaveli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>poepiim on hullem s*tt. ma ise joon iga päev maapiima, ei kujuta ettegi, et peaks poepiima jooma hakkama. olen muidugi proovinud, kuid minu arust on poepiim sama, mis kraanivesi.
üldiselt kui oma kaltsiumi taga ajate, siis on müügil ka kaltsiumitabletid. poepiimast te küll nüüd oma vajalikku kogust kätte ei saa, sest see mida nad müüvad, pole ju tegelikult piim vaid vesi.
PS! ma andsin kunagi oma koerale piima ja vett segamini, isegi tema sai aru, et ma teen talle tünga. vaatas mind pärast tükk-aega altkulmu.
Ok isand , ma jään ikkagi poe piima peale. Ja vesi ta küll pole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2005 at 5:00 p.l. #48525bohemianrhapsody
MemberPS! ma andsin kunagi oma koerale piima ja vett segamini, isegi tema sai aru, et ma teen talle tünga. vaatas mind pärast tükk-aega altkulmu.Kui sinu koer juba niimoodi sind altkulmu vaatab, siis mina enam küll piima ei joo.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2005 at 5:17 p.l. #48530M.M.
MemberMa kujutan ette, et maapiimas on rasva % kuskil 5. Kui nüüd seda juua päevas 1,5 liitrit siis saab juba ainuüksi piimast 75 grammi küllastunud rasva.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.