piim
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » piim
- This topic has 9 replies, 8 voices, and was last updated 19 years tagasi by
Kuup.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 22, 2007 at 5:00 e.l. #9565
roulling
Membermul siuke küsimus et kõik joovad mingi mahla ja vee või ma ei tea millega shake
aga majoon piimaga:D nagu hullult hea minu arust aga kas see on siis vähem kasulik kui veega näiteks?
jaanuar 22, 2007 at 7:11 e.l. #103467gmaster
Membermida rasvasem piim on, seda aeglasemalt valk imendub
peale trenni vee v mahlaga, muul ajal pane või piimale rasva juurde:)
jaanuar 22, 2007 at 8:49 e.l. #103477vend vähk
Moderatormul siuke küsimus et kõik joovad mingi mahla ja vee või ma ei tea millega shakeaga majoon piimaga:D nagu hullult hea minu arust aga kas see on siis vähem kasulik kui veega näiteks?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina kasutan erinevaid lisandeid rasvavaba Milla piimaga ning see on tõesti hea! Püüa lisandeid kasutada just rasvata piimaga, kui piim nii väga meeldib! Tavalise veega on minu arvates osad lisandid päris lurr ja ausalt öeldes mahlaga proteiinipulbrit ei kujuta ka hästi ette!
jaanuar 22, 2007 at 9:58 e.l. #103481gmaster
Memberkas milla piima saab piimaks nimetada üldse?
jaanuar 22, 2007 at 11:35 e.l. #103486greenu
Memberhansapank ostab milla piima kohvile kuna see säilib kuid….. nagu et tuumapiim super realiseerimis tähtajaga:)
jaanuar 22, 2007 at 1:08 p.l. #103495roulling
MemberMina kasutan erinevaid lisandeid rasvavaba Milla piimaga ning see on tõesti hea! Püüa lisandeid kasutada just rasvata piimaga, kui piim nii väga meeldib! Tavalise veega on minu arvates osad lisandid päris lurr ja ausalt öeldes mahlaga proteiinipulbrit ei kujuta ka hästi ette!
arvata on PIIM ROKIB SAJA SEE ON SADA korda parem kui mingi õlle:D
näiteks ainukesed head asjad koolis on piimaaparaadid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2007 at 2:45 p.l. #103517hehee
MemberPiim on hea, ainult, et Millat küll tõesti piimaks ei pea. Ise joongi ainult ehedat pastöriseerimata piima.
jaanuar 22, 2007 at 6:55 p.l. #103558ROtter
MemberMina kasutan erinevaid lisandeid rasvavaba Milla piimaga ning see on tõesti hea! Püüa lisandeid kasutada just rasvata piimaga, kui piim nii väga meeldib! Tavalise veega on minu arvates osad lisandid päris lurr ja ausalt öeldes mahlaga proteiinipulbrit ei kujuta ka hästi ette!
jaanuar 22, 2007 at 7:06 p.l. #103560Flex250
MemberKa piimarasva kahjulikkus ja rasvavabade piimatoodete ülemäärane ülistamine on vaieldav. Nimelt ei suuda organism rasvatutest piimasaadustest omastada mineraalaineid, kaltsiumi ja magneesiumi. Rasvlahustuvad vitamiinid puuduvad neis aga sootuks.Milleks seda valget vett juua?
täpselt+lisaks olen ma lugend mingist kokaraamatust mingi kohupiima või piimatoodete raamat oli kus kirjutas et päris rasvavaba piim on mõtetu kuna siis ilma rasvata ei omastavat organism täisväärtuslikku valku, et mis läheb siis kaduma.
nyyd ma usun et ka valk ei toimi ilma rasvata?
jaanuar 22, 2007 at 7:19 p.l. #103563Kuup
MemberKa piimarasva kahjulikkus ja rasvavabade piimatoodete ülemäärane ülistamine on vaieldav. Nimelt ei suuda organism rasvatutest piimasaadustest omastada mineraalaineid, kaltsiumi ja magneesiumi. Rasvlahustuvad vitamiinid puuduvad neis aga sootuks.Milleks seda valget vett juua?
Ma joon seda tavalist, korralikku piima, aga ega see midagi paremaks ei tee. Vend Vähi kõrval näen ikka kleenuke välja
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.