PIHITOOL
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » PIHITOOL
- This topic has 60 replies, 29 voices, and was last updated 14 years, 4 months tagasi by
pkwild618.
-
AutorPostitused
-
september 29, 2011 at 5:56 p.l. #315179
ROtter
MemberAnnan oma õnnistuse.Mina söön borši ja kartuliputru hakkliha kastmega.

Massikasvatamiseks ideaalne.
september 29, 2011 at 9:43 p.l. #315204AlanBStard
ModeratorYmberringi inimesed t6esti k8hivad ysna t6siselt.Kes sügisel köhib see kevadeks läind.
september 30, 2011 at 6:18 e.l. #315217IVARK
MemberKes sügisel köhib see kevadeks läind.Ütleme nii, et arvestades rahvastiku juurdekasvu maakeral polegi kõige halvem variant.
september 30, 2011 at 6:20 e.l. #315218Okk
MemberÜtleme nii, et arvestades rahvastiku juurdekasvu maakeral polegi kõige halvem variant.No , aga nägemist siis !
september 30, 2011 at 10:31 e.l. #315256Janika Aavamägi
MemberMagasin täna pool päeva maha… Aga süüdi ei tunne end
september 30, 2011 at 12:29 p.l. #314995IVARK
MemberNo , aga nägemist siis !
No ja sullegi
september 30, 2011 at 1:28 p.l. #315266Ak_47
MemberMagasin täna pool päeva maha… Aga süüdi ei tunne end
Ma tunneks,täna on vananaistesuvi
, btw. ei ole see mingi vihje
september 30, 2011 at 4:08 p.l. #315294seenjor
MemberKura.i ku.at. Kui midagi ol õhus siis se lõpuks juhtuski.
Täna tööl komistasin kuumaastikul ja nii õnnetult et üks raudlatt lõikas vasaku jala põlve lõhki. Pölvegedra paistis.
Käisin õmblemas ja tehti teetanusesüst. Arst käskis ära unustada selleks aastaks võistlemise soovi.
oktoober 1, 2011 at 8:30 p.l. #315458Janika Aavamägi
MemberKura.i ku.at. Kui midagi ol õhus siis se lõpuks juhtuski.Täna tööl komistasin kuumaastikul ja nii õnnetult et üks raudlatt lõikas vasaku jala põlve lõhki. Pölvegedra paistis.
Käisin õmblemas ja tehti teetanusesüst. Arst käskis ära unustada selleks aastaks võistlemise soovi.

Arsti sõnad arsti sõnadeks aga mis tegelikult ise arvad?
Minu pihtimus on see, et… konkurendid olid täna nii tugevad. Häbi ei hakanud, hea tunne oli aga arenguruumi veel on !
oktoober 2, 2011 at 4:39 e.l. #315482seenjor
MemberArsti sõnad arsti sõnadeks aga mis tegelikult ise arvad
Algul oli ikka täielik šokk
Tehti pilti ja luu on terve. Kuna on vaid lihahaav, loodan juba nädala pärast jõukasse komberdada.
Ülakeha saab kergelt teha ka nii kui üks jalg sirge. Momendil püüan teda sirgelt hoida et haav kiiremini kokku kasvaks.
Kõige hullem on kükiga. Ei tea millal seda saab teha? Surumises ei saa ka õiget asendit ja jalgu toeks.
Kahe päevaga olen kaotanud 2 kilo. Esimene päev ei olnud üldse isu, eile juba natuke sõin. Aga kui oled ainult arvuti või teleka taga ja energiat ei raiska siis pole ka vaja midagi juurde laadida.
Janika sa olid ikka tubli, küki plaani (20 kordust) ju täitsid.
oktoober 2, 2011 at 12:36 p.l. #315535vend vähk
ModeratorKura.i ku.at. Kui midagi ol õhus siis se lõpuks juhtuski.Täna tööl komistasin kuumaastikul ja nii õnnetult et üks raudlatt lõikas vasaku jala põlve lõhki. Pölvegedra paistis.

Selles suhtes, et armid kaunistavad meest!
oktoober 2, 2011 at 12:37 p.l. #315536vend vähk
ModeratorArsti sõnad arsti sõnadeks aga mis tegelikult ise arvad?Minu pihtimus on see, et… konkurendid olid täna nii tugevad. Häbi ei hakanud, hea tunne oli aga arenguruumi veel on !

Ära heida meelt! Igasuguste jõujuurikate kohta olen ikka öelnud, et nad võivad ju minust tugevamad olla, aga kindlasti mitte ilusamad!
oktoober 2, 2011 at 12:38 p.l. #315538vend vähk
ModeratorArsti sõnad arsti sõnadeks aga mis tegelikult ise arvadAlgul oli ikka täielik šokk
Tehti pilti ja luu on terve. Kuna on vaid lihahaav, loodan juba nädala pärast jõukasse komberdada.
Ülakeha saab kergelt teha ka nii kui üks jalg sirge. Momendil püüan teda sirgelt hoida et haav kiiremini kokku kasvaks.
Kõige hullem on kükiga. Ei tea millal seda saab teha? Surumises ei saa ka õiget asendit ja jalgu toeks.
Kahe päevaga olen kaotanud 2 kilo. Esimene päev ei olnud üldse isu, eile juba natuke sõin. Aga kui oled ainult arvuti või teleka taga ja energiat ei raiska siis pole ka vaja midagi juurde laadida.
Janika sa olid ikka tubli, küki plaani (20 kordust) ju täitsid.
Küll pulmadeks paraneb ära
oktoober 2, 2011 at 12:53 p.l. #315542vend vähk
ModeratorKes sügisel köhib see kevadeks läind.Ma vaatasin eile mingisugust “Viirus” filmi ja seal läksid köhijad teise ilma paari päevaga. 136 päevaga läks maakeralt mingi 26 miljonit inimest parematele jahimaadele.
oktoober 2, 2011 at 1:57 p.l. #315562Janika Aavamägi
MemberMa vaatasin eile mingisugust “Viirus” filmi ja seal läksid köhijad teise ilma paari päevaga. 136 päevaga läks maakeralt mingi 26 miljonit inimest parematele jahimaadele.
Optimist
Mina käisin väljas just jahedat ilma nautimas ja jalutamas

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.