PIHITOOL
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » PIHITOOL
- This topic has 60 replies, 29 voices, and was last updated 14 years, 4 months tagasi by
pkwild618.
-
AutorPostitused
-
september 25, 2011 at 3:12 p.l. #314581
IVARK
MemberOlen kurb, ärkasin ja põlv valutab…Tähendab ilmamuutus – vanuse lisandumisel need asjad enam sind eriti ei ärrita:-)
september 25, 2011 at 5:02 p.l. #314594seenjor
MemberJõudsin just saaremaalt koju. Hea on et jõudsin.
Olin mingi 3km. sõitnud kui vasakult oma koduõuest keeras üks tibi mulle ette.
Ta ei vaadanud üldse paremale. Sõitsin umbes sajaga ja nägin kuidas auto poeb heki vahelt teele.
Kui ta oli hõivand risti juba vasaku raja arvasin no nüüd ikka näeb ja laseb mind mööda. Aga ei tuli parempoolsele rajale välja. Tõbasin nii paremale et üks ratas oli kraavi servas ja samal ajal muidugi pidurid peale. Ma arvan et kahe auto vahel oli ainult õhuvahe. Ta oli ka väga ehmatand kui ma teda sõimama läksin.
Oleks ma ka kaaslasega juttu ajanud ja reaktsjooniga sekundi hilinenud, oleksin talle täiega küljepealt sisse sõitnud.
Siis oleks kaks autot sodid ja tema kõrvalistujal oleks õnne vaja olnud et on põhjust veel kiirabi kutsuda.
september 25, 2011 at 5:22 p.l. #314597Sarge
MemberMitte kunagi ei tasu loota, et teine liikleja liikluseeskirju täidaks. Jumala palju mongoleid on liikluses, kes midagi ei taju ja siis ma mõtlen, et ja MINUL POLE LUBE!?!? (lihtsalt eksamitele pole viitsinud minna
)Näiteks autojuhid ei anna teed jalakäijatele kui nad tagurdavad või siis lõpetavad pööret. Ma tahan, et keegi mulle otsa sõidaks, et saaks midagi öelda või raha teenida sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga samas jällegi on oht surma saada.september 25, 2011 at 5:37 p.l. #314602Janika Aavamägi
MemberMaja, kus ma elan, üks pool on renoveerimata ja seal elavad madalama kihi inimesed. See maja põles täna SUURE leegiga, see sama maja, kus ma elan aga teine pool. AGA siiski, ma kardan, pole turvaline!

Aga viina ma ei joonud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teed hakkan kohe jooma, kuna väga külm on.
september 25, 2011 at 5:39 p.l. #314603Janika Aavamägi
MemberJõudsin just saaremaalt koju. Hea on et jõudsin.Olin mingi 3km. sõitnud kui vasakult oma koduõuest keeras üks tibi mulle ette.
Ta ei vaadanud üldse paremale. Sõitsin umbes sajaga ja nägin kuidas auto poeb heki vahelt teele.
Kui ta oli hõivand risti juba vasaku raja arvasin no nüüd ikka näeb ja laseb mind mööda. Aga ei tuli parempoolsele rajale välja. Tõbasin nii paremale et üks ratas oli kraavi servas ja samal ajal muidugi pidurid peale. Ma arvan et kahe auto vahel oli ainult õhuvahe. Ta oli ka väga ehmatand kui ma teda sõimama läksin.
Oleks ma ka kaaslasega juttu ajanud ja reaktsjooniga sekundi hilinenud, oleksin talle täiega küljepealt sisse sõitnud.
Siis oleks kaks autot sodid ja tema kõrvalistujal oleks õnne vaja olnud et on põhjust veel kiirabi kutsuda.
september 25, 2011 at 5:46 p.l. #314607seenjor
MemberMa olen õnnelik, et Sa koju ikka jõudsid
Aitäh, terve tee mõtlesin et hea et nii läks.
Oleks võind terveks eluks nii füüsilise kui psüühilise häire saada.
Oleksin kellegi mitte omal süül surnuks sõitnud.
september 25, 2011 at 6:03 p.l. #314611rait83
Memberno ma jõin veini täna ja sokolaadi ka sõin, aga trenni ka tegin
september 26, 2011 at 8:33 e.l. #314660vend vähk
Moderatorno ma jõin veini täna ja sokolaadi ka sõin, aga trenni ka teginKas trenni tegid pärast veinijoomist?
september 26, 2011 at 9:26 e.l. #314665rait83
MemberKas trenni tegid pärast veinijoomist?
ei, sellist katset pole veel teinud
aga nagu mäletame, siis Mr. Mesi laksas pool õlut enne trenni sisse ja mida kõike veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 27, 2011 at 7:44 e.l. #314757Janika Aavamägi
MemberMa ei jõudnud täna psühholoogia loengusse.
september 27, 2011 at 7:53 e.l. #314758Angel K
MemberOlen tõsiselt haige ja kardan, et mu süda ütleb üles enne kui suudan oma unistused täide viia.
september 27, 2011 at 3:33 p.l. #314843Sarge
MemberMa ei jõudnud täna psühholoogia loengusse.
Looda, et jrx ei juhtu seda lugema!
september 27, 2011 at 5:03 p.l. #314858rennosport
MemberSõitsin 120-ga lubatud oli 100
september 27, 2011 at 5:35 p.l. #314859Mart Muru
MemberAngiin ja antibiotsi lõbud
september 27, 2011 at 6:16 p.l. #314875somps
MemberPeapõrutus ja trennikeeld. Sõin täna tüki pitsat ka. Mitu päeva isutas.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.