petupäeval pulss laes
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » petupäeval pulss laes
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
joker.
-
AutorPostitused
-
aprill 4, 2008 at 9:56 p.l. #13177
brbbrb
Memberm, 21, 182cm
kolm kuud hoidnud väikest kaloridefitsiiti (5 söögikorda, piisavalt rasva ja valku, süsivesikutega olen tagasihoidlikum) ja teinud iga päev tund kardiot pulsiga vahemikus 138-142
kaalumuutus 84kg pealt 73kg peale
nädala lõpus või ka üle kahe nädala tuleb sisse petupäev kus ei jälgi söödava kaloraazhi
viimasel petupäeval sõin poolteist tundi enne trenni ära 200g kuivatatud puuviljatükkide ja pähklisegu. puuviljatükid tundusid rämemagusad
trenni tehes tavapärase tempo juures läks pulss koheselt üle 150, pidin tempot kõvasti alla laskma et pulssi 140 hoida ja
sellest tulenevalt tundsin ka et trenn oli vähemkoormavam
peidab selline näitaja endas midagi ohtliku?
aprill 4, 2008 at 10:16 p.l. #148846AlanBStard
ModeratorVäga ohtlik – koormad ennast liiga vähe ja lähed üldse laisaks kätte
aprill 4, 2008 at 10:46 p.l. #148849brbbrb
Memberkui mu pulss läheb üle 142 olen aeroobsest tsoonist väljas
koormust on mulle piisavalt ja rasvaprotsent on vähenenud. HIIT ja jõutreening ei huvita mind praegusel hetkel
tahan teada ainult pulsikõikumise põhjust, mingi seos suhkruga ??
aprill 5, 2008 at 3:22 e.l. #148850ROtter
Memberkui mu pulss läheb üle 142 olen aeroobsest tsoonist väljaskoormust on mulle piisavalt ja rasvaprotsent on vähenenud. HIIT ja jõutreening ei huvita mind praegusel hetkel
tahan teada ainult pulsikõikumise põhjust, mingi seos suhkruga ??
Esmane ületreeningu tunnus. Põhjuseks ilmselt mittetäielik taastumine. Kui teha intensiivselt trenni, peab rohkem süsivesikuid tarbima.
aprill 5, 2008 at 5:01 e.l. #148852brbbrb
Membertänud vastuse eest. ise kahtlustasin hoopis midagi muud kuna rohkemate süsikate söömine ja pulsikõikumine langesid ühele päevale nädala lõpus
aprill 5, 2008 at 5:37 e.l. #148853ROtter
Membertänud vastuse eest. ise kahtlustasin hoopis midagi muud kuna rohkemate süsikate söömine ja pulsikõikumine langesid ühele päevale nädala lõpusÜks võimalik põhjus on ka see, et sõid süsivesikurikast toitu 1-1,5 tundi enne treeningut. Selles ajavahemikus võib tekkida kiire vere glükoositaseme langus ja sellest ka väsimuse varased ilmingud.
aprill 5, 2008 at 6:32 e.l. #148860joker
MemberÜks võimalik põhjus on ka see, et sõid süsivesikurikast toitu 1-1,5 tundi enne treeningut. Selles ajavahemikus võib tekkida kiire vere glükoositaseme langus ja sellest ka väsimuse varased ilmingud.Ja lisaks treeninguga langetad sa veel kiiremini. seda va glükogeenitaset. Kiire kõikumine üles ja alla ja võibki lüüa katuse sõitma.
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.