Skip to main content

petupäeval pulss laes

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » petupäeval pulss laes

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    brbbrb
    Member

m, 21, 182cm

kolm kuud hoidnud väikest kaloridefitsiiti (5 söögikorda, piisavalt rasva ja valku, süsivesikutega olen tagasihoidlikum) ja teinud iga päev tund kardiot pulsiga vahemikus 138-142

kaalumuutus 84kg pealt 73kg peale

nädala lõpus või ka üle kahe nädala tuleb sisse petupäev kus ei jälgi söödava kaloraazhi

viimasel petupäeval sõin poolteist tundi enne trenni ära 200g kuivatatud puuviljatükkide ja pähklisegu. puuviljatükid tundusid rämemagusad

trenni tehes tavapärase tempo juures läks pulss koheselt üle 150, pidin tempot kõvasti alla laskma et pulssi 140 hoida ja

sellest tulenevalt tundsin ka et trenn oli vähemkoormavam

peidab selline näitaja endas midagi ohtliku?

AlanBStard
    Moderator

Väga ohtlik – koormad ennast liiga vähe ja lähed üldse laisaks kätte

brbbrb
    Member

kui mu pulss läheb üle 142 olen aeroobsest tsoonist väljas

koormust on mulle piisavalt ja rasvaprotsent on vähenenud. HIIT ja jõutreening ei huvita mind praegusel hetkel

tahan teada ainult pulsikõikumise põhjust, mingi seos suhkruga ??

ROtter
    Member

kui mu pulss läheb üle 142 olen aeroobsest tsoonist väljas

koormust on mulle piisavalt ja rasvaprotsent on vähenenud. HIIT ja jõutreening ei huvita mind praegusel hetkel

tahan teada ainult pulsikõikumise põhjust, mingi seos suhkruga ??

Esmane ületreeningu tunnus. Põhjuseks ilmselt mittetäielik taastumine. Kui teha intensiivselt trenni, peab rohkem süsivesikuid tarbima.

brbbrb
    Member

tänud vastuse eest. ise kahtlustasin hoopis midagi muud kuna rohkemate süsikate söömine ja pulsikõikumine langesid ühele päevale nädala lõpus

ROtter
    Member

tänud vastuse eest. ise kahtlustasin hoopis midagi muud kuna rohkemate süsikate söömine ja pulsikõikumine langesid ühele päevale nädala lõpus

Üks võimalik põhjus on ka see, et sõid süsivesikurikast toitu 1-1,5 tundi enne treeningut. Selles ajavahemikus võib tekkida kiire vere glükoositaseme langus ja sellest ka väsimuse varased ilmingud.

joker
    Member

Üks võimalik põhjus on ka see, et sõid süsivesikurikast toitu 1-1,5 tundi enne treeningut. Selles ajavahemikus võib tekkida kiire vere glükoositaseme langus ja sellest ka väsimuse varased ilmingud.

Ja lisaks treeninguga langetad sa veel kiiremini. seda va glükogeenitaset. Kiire kõikumine üles ja alla ja võibki lüüa katuse sõitma.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.