Petturid fitnessis või tavaline hajameelsus?
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Petturid fitnessis või tavaline hajameelsus?
- This topic has 8 replies, 7 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
savi_.
-
AutorPostitused
-
märts 7, 2007 at 1:31 p.l. #10050
Alexander Andrusenko
ModeratorLugu on selline, et võitsin jaanuarikuus kommenteerimismängu. Auhinnaks on t-särk, kalender, pastakate komplekt. Mõne aja pärast saatsin fitnessile kirja, et soovin saada auhind postiga. Märkisin ära oma andmed, aadressi jne. Ootasin ja ootasin, kuid lubatud auhinda ei tulnud. Kirjutasin fitnessile veel ühe kirja. Mõtlesin, et äkki nad unustasid ära või ei saanud mu kirja kätte. Selle peale mulle aga vastati, et auhind on ära saadetud 24.01.2007 ja et ma võtaks ühendust kohaliku postkontoriga. Postkontoris käisin ära ja seal öeldi, et mingit pakki mu nimele tulnud ei ole. Anti telefoninumber, et ma saaks iga hommik neile helistada ja küsida, kas on juba tulnud või mitte. Möödunud on juba poolteist kuud ja auhinnast ei haisugi.
Sellega seoses tekib küsimus, kas tõesti siis fitnessisse petturid tööle võetud, kes võõraid auhindu endale võtavad? Või siis nii hajameelsed, et kirjutavad pakile valed andmed ja saadavad valesse kohta? Eelmine kordki oli mu nimi vigaselt kirjutatud. Äkki seekord oli vigane aadress?
Kui ma jutukas teema käsile võtsin, siis proua aktivist vihjas mulle, et mul erilist õigust auhinnale ei olegi. Ma ei ole ju selle eest maksnud! Kas siis tõesti ei ole fitnessil kohustust mulle midagi saata? Huvitav lugu tuleb välja. Aga kui ma oleks mingit kaupa tellinud, mille eest ma oleks juba maksnud tuhanded kroonid ja see ei oleks kohale tulnud? Mis ma siis oleks pidanud tegema? Fitness ütleb, et saatis ära ja neid ei huvita, kas inimene oma asjad kätte saab või mitte. Ja kus on tõendid, et nad tõesti selle ära saatsid, mitte ei visanud prügikasti või keegi ei viinud koju?
Nüüd ma siis ei teagi, kas tulevikus maksab seda firmat usaldada või mitte. Tellida ma küll midagi ei julgeks enam.
Kas keegi on veel peale minu tünga saanud või ma olen ainuke?
märts 7, 2007 at 1:41 p.l. #108687greenu
Memberise olen korra tellinud … kõik läks hästi ja kaup tuli ilusti kohale …. sain kingituse ka …
märts 7, 2007 at 1:51 p.l. #108689Aile
MemberHmmm… Ei ole just ilus lugu. Ma loodan, et see laheneb s6bralikult
märts 7, 2007 at 1:57 p.l. #108691pumper
MemberMinu arust see loomulik, et kui midagi võitnud oled, siis hoolitsed ise selle eest, kuidas võidu kätte saad.
Fortuuna on mind siin mitmeid kordi soosinud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja alati olen ise hoolitsenud selle eest, et auhind kätte saada, kui olen sellest piisavalt lugu pidanud. Variante on ju selleks mitmeid: ise järel käia, sõber järgi saata või näiteks natuke kaupa tellida ja paluda sellega koos saata.Selline suhtumine, et ajasin veidi lolli juttu, võitsin mingi nänni ja nüüd peavad organisaatorid mu maa alt välja otsima või võidu kandikul tont-teab-kuhu oma kuludega kohale tooma, on minu arust taunimist väärt.
märts 7, 2007 at 2:17 p.l. #108698Alexander Andrusenko
ModeratorNii. Lugu on selline, ma võitsin 2 kommenteerimismängu. Üks oli see, kus tuli leida erinevusi ja teine oli kommentaar Imre pildi kohta. Mõlema kohta ma saatsin kirja. Ilmselt aga tekkis segadus selle pärast, et mõlemas kirjas oli enam-vähem sama tekst, et võitsin kommenteerimismängu või siis kadus mu teine kiri täitsa ära. Igal juhul arvas fitness.ee, et jutt käib esimesest pakist ja teisest pakist ei teadnud ta midagi. Esimese paki sain ma ilusti kätte. Praegu helistas proua Rosin ja ütles, et uuris postkontorist ja tuli välja, et paki sain ma kätte. Loomulikult sain ma esimese paki kätte, aga teisest ei teadnud ta midagi.
Niisiis, võtke rahulikult
märts 7, 2007 at 2:23 p.l. #108701Alexander Andrusenko
ModeratorVõite teema kustutada vms.
Ja väike selgitus selle kohta, miks ma üldse selle teema tegin. Kui hakata asju rahulikult ajama meili teel või telefonitsi, siis keegi ei viitsi end liigutada. Kui on aga reaalne oht kaotada kliente, siis on kohe teine lugu. Siis ikka maksab pingutada.
PS:
Praegu uurisin oma postkasti ja leidsin üles kirja, mille ma saatsin 12.02.2007.
Tere.
Võitsin joker.ee kommenteerimismängu. Sooviksin saada auhind postiga, sest elan Tartus. Minu andmed:
nick foorumis: ____________,
elukoht: _________________,
telefon: _________________.
Lugupidamisega,
märts 10, 2007 at 7:41 e.l. #109088Annika Pärtel
MemberSellega seoses tekib küsimus, kas tõesti siis fitnessisse petturid tööle võetud, kes võõraid auhindu endale võtavad?Kas sa tõesti arvad, et FitnessTeami inimestel ei ole muud teha kui kellegi auhindu endale võtta? Kas sa arvad, et meil ei ole oma firma pastakaid, särke jms juba ammu endal kapis olemas?
Kui ma jutukas teema käsile võtsin, siis proua aktivist vihjas mulle, et mul erilist õigust auhinnale ei olegi. Ma ei ole ju selle eest maksnud! Kas siis tõesti ei ole fitnessil kohustust mulle midagi saata? Huvitav lugu tuleb välja.Kui sa jutukas teema käsile võtsid, siis sa hakkasid Rosinat seal avalikult üsna kangete sõnadega sõimama (ma siinkohal parem ei laskuks detailidesse…väga labane igatahes oli), teadmata isegi, milles probleem on. Mina ütlesin sulle, et auhind ei ole asi, mille pärast seal niimoodi kisada ning mind ja Rosinat solvata. See ei ole kinnimakstud kaup, mida sa saad firmalt NÕUDA. Me tuleme alati vastu ja saadame auhindu postiga ära kui vaja–võiks ju nii teha, et tulete kõik ilusti ise Tallinnasse järele, kui kinki tahate saada. Tellitud kaup ja kingitus-need asjad ei ole omavahel võrreldavadki. Auhind sai sulle tiimi poolt kingitusena ANTUD, sest leidsime, et sa olid seda väärt. Keegi ei maininud, et sul sellele nüüd enam õigust ei ole. Ma ütlesin sulle ka jutukas, et ära hakka lahmima ja sõimama- uuri enne, milles asi…aga sa ei võtnud ikkagi õppust. Kasva suureks, talitse teinekord oma sõnavara ja ära enam niimoodi tee, eksju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2007 at 8:57 e.l. #109092ranger
MemberKas sa tõesti arvad, et FitnessTeami inimestel ei ole muud teha kui kellegi auhindu endale võtta? Kas sa arvad, et meil ei ole oma firma pastakaid, särke jms juba ammu endal kapis olemas?Kui sa jutukas teema käsile võtsid, siis sa hakkasid Rosinat seal avalikult üsna kangete sõnadega sõimama (ma siinkohal parem ei laskuks detailidesse…väga labane igatahes oli), teadmata isegi, milles probleem on. Mina ütlesin sulle, et auhind ei ole asi, mille pärast seal niimoodi kisada ning mind ja Rosinat solvata. See ei ole kinnimakstud kaup, mida sa saad firmalt NÕUDA. Me tuleme alati vastu ja saadame auhindu postiga ära kui vaja–võiks ju nii teha, et tulete kõik ilusti ise Tallinnasse järele, kui kinki tahate saada. Tellitud kaup ja kingitus-need asjad ei ole omavahel võrreldavadki. Auhind sai sulle tiimi poolt kingitusena ANTUD, sest leidsime, et sa olid seda väärt. Keegi ei maininud, et sul sellele nüüd enam õigust ei ole. Ma ütlesin sulle ka jutukas, et ära hakka lahmima ja sõimama- uuri enne, milles asi…aga sa ei võtnud ikkagi õppust. Kasva suureks, talitse teinekord oma sõnavara ja ära enam niimoodi tee, eksju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen sinuga nõus.Enne rahulikult asja uurida milles asi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2007 at 9:08 e.l. #109094savi_
MemberAga mina sain kord oma tellitud paki … valele aadressile ja vale nimega .. hea , et telefoninumbre klappis, sest muidu poleks nad saanud mulle helistada ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> viga oli nimelt ELS poolne ja oleks ehk ka varem või hiljem välja tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.